Vzorky suplementů

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 13, 14, 15  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Vzorky suplementů  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Vzorky suplementů
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st květen 14, 2014 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi před měsícem jsem zkoušel HellGel, dal jsem celý sáček. Opravdu jsem to cítil, napumpování mimořádné.

Dnes jsem dal půl sáčku a taky fajn, řekl bych, že lepší pro člověka, který na to není zvyklý, možná zkraje, pak si člověk zvykne. Neklepaly se mi tak ruce a napumpování stejné jako poprvé.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Poman

PříspěvekZaslal: st květen 14, 2014 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Asi před měsícem jsem zkoušel HellGel, dal jsem celý sáček. Opravdu jsem to cítil, napumpování mimořádné.

Dnes jsem dal půl sáčku a taky fajn, řekl bych, že lepší pro člověka, který na to není zvyklý, možná zkraje, pak si člověk zvykne. Neklepaly se mi tak ruce a napumpování stejné jako poprvé.

Tak ja ho taky ze vzorku od ronnieho zkousel a akorat neprijemny parestezie...hlavne v rukach...cvicilo se s tim dost blbe. Pravda uplne stejne jsem reagoval na neco podobnyho co jsem kdysi zkousel takze nakopavace asi nic pro me.
LaFontaine

PříspěvekZaslal: st květen 14, 2014 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Abych taky ještě doplnil svoje zkušenosti.
Napřed Hellgel . Chuť nakonec docela v pohodě, i když dost výrazná. Chutná to asi jako koncentrovanější jabkový žvýkačky Hubba Bubba Zkoušel jsem to s přítelkyní, která snědla ze svýho balení tak 3/4, takže jsem dojel i ten její zbytek. Ani jeden z nás nikdy preworkout předtím neměl.
Mně se s tím cvičilo moc dobře. Ze začátku jsem měl i takový trochu euforický stavy a třeba na mrtvole jsem dával stejný váhy, jako předtím před více než měsíční pauzou, kdy jsem vysadil i kreatin, a po které mi ty váhy spadly dobře o čtvrtinu. Ve stejným tréninku týden před a po jsem jel ty váhy nižší než s Hellgelem, se kterým jsem to navíc krásně procítil. Nakonec jsem musel trochu ubrat, protože jsem si u přemístění před push pressem trochu hnul se zápěstím Cvičilo se fakt dobře a nakládal jsem větší váhy, aniž bych pochyboval, že to bude problém, a taky jsem s tím v pohodě cvičil. Cítil jsem trochu větší bušení srdce než nornálně, jinak třes rukou nebo něco podobnýho neproběhlo. Přítelkyně po tom ovšem necítila vůbec nic a naopak se cítila spíš unaveně.

CFM Instant Whey 80 vezmu stručně. Všechny příchutě chutnaly moc dobře s tím, že třeba já osobně bych si třeba nekoupil jahodu, protože prostě jahodový věci nemám moc rád, ale oceňuju, že to skutečně chutnalo jako jahoda, stejně jako ostatní příchutě byly naprosto věrný. Je to pak jen o osobních preferencích. Asi dva vzorky jsem dával na noc do mlíka, a pak to chutná jako mléčnej shake někde v kavárně. Fakt lahoda, chutnější protein jsem ještě neměl Rozpustnost prakticky okamžitá.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út květen 20, 2014 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tu mám další dobroty na vyzkoušení:).

NUTREND:
Whey Core 100 - pistácie, biscuit, čoko+třešeň
https://obchod.ronnie.cz/s-3768-whey-core-100.html

NUTREND:
Mass Gain - pistácie, biscuit, čoko+kokos
https://obchod.ronnie.cz/s-3773-mass-gain.html

30gramové vzorky proteinového suplementu Whey Core 100 ve třech různých příchutích a 70gramové vzorky tří příchutí gaineru Mass Gain - obojí od společnosti Nutrend. V případě, že byste chtěli vzorky poštou poslat, pošlete mi tady na fóru soukromou zprávu. Prosím, do názvu zprávy uveďte " Vzorky " a do samotného textu pak nezapomeňte přidat svoje jméno a plnou poštovní adresu.

Platnost nabídky: jako obvykle do vyplenění zásob:) UKONČENO, VYPLENĚNO

Pokud Vám Vaši zprávu hned nepotvrdím, nebojte, napíšu, jen mi to chvíli potrvá.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Riku

PříspěvekZaslal: út květen 20, 2014 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pecka. Chces napsat i o ktete prichute mame zajem nebo se posilaji vsechny?:)
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út květen 20, 2014 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne, žádné komplikování prosím:). Všichni, kdo si napíšou, dostanou od každého něco. Zároveň prosím i fakt psát pouze PM, nikoli e-mailem a podobně, ono jak se těch adres sejde hodně, tak pak každá drobnost nám realizaci brzdí:).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
bucher

PříspěvekZaslal: út květen 20, 2014 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tentokrat to byl fofr
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út květen 20, 2014 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moje schránka by Ti o tom mohla vyprávět...

(Btw. jak jsem už napsal výše, pokud hned neodpovím, neznamená to, že mi zpráva nepřišla, jen mi odpověď chvíli potrvá.)

wondra

PříspěvekZaslal: út květen 20, 2014 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

achjo, jak to mám stihnout když chodím do práce a nesedím u kompu celý den
Ondřej

PříspěvekZaslal: pá červen 13, 2014 9:09 am    Předmět: Vzorky PROM-IN Odpovědět s citátem

Máme tu pro vás v redakci další vzorky, tentokrát od společnosti PROM-IN .

HYDRO OPTIMAL WHEY - 30g, příchutě: čokoláda, banán
https://obchod.ronnie.cz/s-5321-essential-hydro-optimal-whey.html

BCAA SYNERGY - 11g, příchutě: pomeranč, malina
https://obchod.ronnie.cz/s-5320-essential-bcaa-synergy.html

NITROX PUMP - 15g, příchutě: pomeranč, malina
https://obchod.ronnie.cz/s-5323-essential-nitrox-pump.html

Pokud máte o vzorky zájem, pošlete mi soukromou zprávu se jménem a plnou poštovní adresou. Do předmětu prosím uveďte "VZORKY", ať v tom mám přehled :)

Platnost nabídky je do rozdání zásob. UKONČENO. UŽ NEPOSÍLEJTE.

Naposledy upravil Ondřej dne pá červen 13, 2014 4:07 pm, celkově upraveno 1 krát
Ondřej

PříspěvekZaslal: pá červen 13, 2014 3:06 pm    Předmět: Vzorky PROM-IN Odpovědět s citátem

Ještě trochu zásob máme , tak pojďte do toho, ať to můžeme v pořádku stopnout! :)
(tedy ani příliš brzo, kdy nám zbydou, ani pozdě, kdy vám už budu muset odepisovat, že nejsou)

Tak ukončeno :)
Endo

PříspěvekZaslal: pá červen 13, 2014 4:32 pm    Předmět: Re: Vzorky PROM-IN Odpovědět s citátem

Ondřej napsal:
Ještě trochu zásob máme , tak pojďte do toho, ať to můžeme v pořádku stopnout! :)
(tedy ani příliš brzo, kdy nám zbydou, ani pozdě, kdy vám už budu muset odepisovat, že nejsou)

Tak ukončeno :)

Môžem sa spýtať? Ako budem vedieť či si ma vybral alebo nie? :)
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá červen 13, 2014 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Odkdy děláš vzorky ty a ne Martin?
Oddo

PříspěvekZaslal: pá červen 13, 2014 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Odkdy děláš vzorky ty a ne Martin?

Vzhledem k tomu, že do teď to dělal ronnie a dneska dával nabídku Ondra, bych se odvážil tvrdit, že ode dneška ale fakt nechápu, k čemu ti tahle informace bude
Study

PříspěvekZaslal: pá červen 13, 2014 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem psal v čas, ale ve zprávách mám že se to nedoručilo. Nevím proč to?! : ( Vše sem poslal ok

https://www.instagram.com/studynkapetr/

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Vzorky suplementů Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 13, 14, 15  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: