Hammer tlaky na šikmé konstrukci nepočítám)
12x konstrukce
5x40
5x60
5x80
5x110
5x110
12x80
Hammer přítahy v sedě (testovací, konstrukci nepočítám)
10xkonstrukce
5x40
5x80
5x120
5x160
5x160
Shyby
13xbw + 20
Kliky na bradlech
9xbw + 70
Dneska hodně dlouho mobilita, ale vyplatilo se to, nebyl problém všechno dostat kam jsem potřeboval; trochu mě vyšťavilo těch 8 pauzovaných pětek na dřep, ale ještě budu přidávat, chtěl bych se dostat na 10x5 než přihodím kila. Ta naše tlustá hladká osa se špatně drží palcovým úchopem, tenká vzpěračská je mnohem lepší. Kliky a shyby tolik nešly.
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
Já si myslím, že nějaká lehká váha na ose při nácviku techniky musí být, protože úplně lehká činka podle mě může vést taky ke špatným návykům. Prostě člověk musí cítit, že tam něco má, ale musí to mít pod absolutní kontrolou.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Nějak se ten trénink natahuje - dlouho mobilita, pak to přemístění, hodně dřepů atd, takže dneska doplňky jen rychle a lehce, aby se neřeklo. Zkoušel jsem na přemístění něco přihodit, s padesátkou jsem měl dobrý pocit, šedesátka není těžká, ale už jsem ztrácel koncentraci na techniku, raději jsem toho nechal včas.
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
Neměl jsem dneska čas jít kvůli jiným povinnostem, ale zbyla mi asi hodina a čtvrt, tak jsem to věnoval mobilitě a nácviku techniky přemístění se smetákem. :)
Osa - výtahy postupně až od kolen, silové přemístění od kolen - tak 15 minut
Silové přemístění (bez kopnutí, po jedničkách)
25-30 x 40
15-18 x 50
10 x 60
Zadní dřep (atg, do 120 se stopkou 3 sek.)
5x60
5x80
5x100
5x120
5x130
5x140
5x150
Shyby
30 PR
Kliky na bradlech
60 PR
Rozcvička a mobilita se protáhly na 40 minut, stejně jako nácvik silové přemístění, nakonec mi zbylo na cvičení jen chvilka. Zkusil jsem si pětky do maxka, myslím, že 5x150 bez opasku a atg by se snad i dalo počítat za PR. A jelikož mi zbylo dost energie, hecnul jsem i na shyby a kliky.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Dneska dlouhý trénink, měl jsem dost času, tak jsem si to užil. Hodně mobility na začátek, tak 30-40 minut, potom dlouho silové přemístění; ubral jsem opakování se 40 a zkusil si 70; snažím se trénovat přemístění jen do chvíle, dokud to jde hezky technicky, takže jen pár opáček. Dvanáct pracovních sérií dřepů mě dost unavilo, musel jsem si koupit BCAA, abych to docvičil. Dalši příhoz na pozvedu podle plánu, tlaky ale stagnují. Asi si koupím kreatin.
Hlásí se stáří, po roce si začínám na cvičení znovu lehat. Silové přemístění moc nešlo, nebyla tam dynamika, raději jsem na 70 nešel. Na dřepy jsem přihodil 10 kilo a zase budu přidávat série. U benče a přítahů bych chtěl do budoucna držet stejné váhy.
P.s. Zapomněl jsem napsat, že jsem se u benče při druhé rozcvičovací sérii trochu lekl, nějak mě jedna ruka divně tahala, říkal jsem si, co to má být za divnou disbalanci. Teprve pak jsem si všiml, že jsem si na jednu stranu přihodil o pět kilo víc. :))
Hlásí se stáří, po roce si začínám na cvičení znovu lehat . Silové přemístění moc nešlo, nebyla tam dynamika, raději jsem na 70 nešel. Na dřepy jsem přihodil 10 kilo a zase budu přidávat série. U benče a přítahů bych chtěl do budoucna držet stejné váhy.
To je přesně ten duvod, proč vždycky po dřepech mam v treninku bench. Neni nad to, kdyz si muzes lehnout a jeste tomu rikat trenink
Jinak uz jsem si rikal na kolik serii ten drep se 120kg vysroubujes. No az udelas 12x5x150kg, tak z tebe bude monstrum
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru