Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 800, 801, 802 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út květen 20, 2014 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Sere mě to počasí, jsem kvůli tomu ještě unavenější, línější než obvykle a nedá se v tom učit

Tak co dnes, diamonde, dnes se ti učí lépe?
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út květen 20, 2014 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
DiamonD123 napsal:
Sere mě to počasí, jsem kvůli tomu ještě unavenější, línější než obvykle a nedá se v tom učit

Tak co dnes, diamonde, dnes se ti učí lépe?

O dost - dneska už to mohla bejt taková hoďka učení + mi to leze do hlavy o dost lépe
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so květen 24, 2014 10:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejlíp se učí v hospodě
jnerez

PříspěvekZaslal: ne květen 25, 2014 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Byla mi zamítnuta možnost vložit jakýkoliv příspěvek (názor) na hlavní web.
Absolutně nechápu proč. Chovám se tu slušně, nikoho neurážím. To je pro mě po skoro 9 letech, co sem chodím docela zklamání. Vysvětlení žádné.
marraw

PříspěvekZaslal: ne květen 25, 2014 9:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frajer v posilovně, co vleze na stojan na dřepy, položí si tam ručník a začne se 10 minut rozcvičovat s tím, že osy se ani nedotkne. Když se rozhodne konečně cvičit, tak to znamená to, že ve stojanu udělá serii jednou za 5-10 minut. Udělá serii přenesení, jde přez celou posilovnu na bradla, pak cviky na břicho, pak zas ve stojanu na dřepy přitahy a takhle si ten stojan drží třičtvrtě hodiny. A ještě přitom obsazuje další stroje. Jako snesu dost, chapu že ne každý cvičí serie na jednom cviku, ale dá se to i ohleduplně
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne květen 25, 2014 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

marraw napsal:
Frajer v posilovně, co vleze na stojan na dřepy, položí si tam ručník a začne se 10 minut rozcvičovat s tím, že osy se ani nedotkne. Když se rozhodne konečně cvičit, tak to znamená to, že ve stojanu udělá serii jednou za 5-10 minut. Udělá serii přenesení, jde přez celou posilovnu na bradla, pak cviky na břicho, pak zas ve stojanu na dřepy přitahy a takhle si ten stojan drží třičtvrtě hodiny. A ještě přitom obsazuje další stroje. Jako snesu dost, chapu že ne každý cvičí serie na jednom cviku, ale dá se to i ohleduplně

leze mi na nervy když se lidem něco nelíbí a místo toho aby využili dar řeči a probrali to s osobou, která jim to něco nelibé dělá, jdou na net a stěžují si.
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: ne květen 25, 2014 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
leze mi na nervy když se lidem něco nelíbí a místo toho aby využili dar řeči a probrali to s osobou, která jim to něco nelibé dělá, jdou na net a stěžují si.
Väčšina ľudí nevyhľadáva konflikty, v pohode...
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne květen 25, 2014 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jožko.mrkvička napsal:
micus6 napsal:
Väčšina ľudí nevyhľadáva konflikty, v pohode...

Nic konfliktního mi na skušném požádání nepřijde...
Petey

PříspěvekZaslal: ne květen 25, 2014 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vsak to nie je konflikt,to je normalna komunikacia. Ako ma ten druhy vediet ze mozno robi nieco blbo ked mu nikto nic nepovie?
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: ne květen 25, 2014 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak když je to evidentně debil, tak s ním by se asi moc nedomluvil .. ale zkusit to mohl.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po květen 26, 2014 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2014 4:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je špinavý zmrd no
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2014 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Škoda, že už není trest smrti ... zase by mohl být, aby byla sranda. staré dobré časy...
Draper

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2014 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevim,, jeslti to napsat sem nebo vedle ,ale mam pevny internet od O2, uz nekolik let a jsem celkem spokojenej, az teda na to, ze platim mesicne asi 850kc nevim presne. Je to dost, kdyz dnes muzu mit mnohem levnejsi pripojeni, ale to je fuk. Letos jsem asi 2x telefonicky mluvil s operatorem 02, jeslti by to neslo levneji, pokazde mne bylo receno ze ne, ze mi k tomu akorat muzou dat kabelovou televizi zdarma nebo co, coz me absolutne nezajima. Samozrejme jsem mel v planu smlouvu vypovedet, vlastne uz to planuji minimalne rok a pul :D a prejit na neco levnejsiho, ale moc tyhle procesy v lasce nemam, takze jsem to samozrejme porad odkladal. V nedeli jsem byl neco vyrizovat do prodejny O2, cirou nahodou jsem tam potkal kluka, co cvici ve stejne posilovne, a tak jsme se dali do reci, hlavne samozrejme ohledne cviceni bla bla nuda, otrava, nakonec me jeste napadlo zeptat se na ten internet a jake jsou podminky vypovezeni smlouvy. On se podival do pocitace se slovy, ze zjisti, co by pro me mohl udelat. Trvalo to asi 10 sekund a nabidl mne internet za 500kc mesicne a nejake drobne + mne zdvojnasobil jeho rychlost.Jedina podminka je, koupit si novej modem za 3 kila, ktery uz mam na poste. Nejak to nechapu, kdyz jsem mluvil s operatorem a nerekl jsem doslova, ze chci vypovedet smlouvu, nic s tim neslo delat, ale jakmile jsme naznacil, ze bych od 02 odesel, najednou to slo a jak rychle
cipinek

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2014 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

však tak to Drapere funguje všechno, musíš pohrozit a oni se najednou starají, víš jak, oni s tebou nemají žádné mimořádné náklady, ono to prostě něco stojí, ale když platit nebudeš oni to poznají a když bys odešel, tak jim náklady neklesnou, ale výnosy se ztratí a to je vidět

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 800, 801, 802 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: