Kdo ještě není rozhodnutej pro Watch Dogs, tak si myslím, že tohle mu pomůže !
frameborder="0" allowfullscreen>
Já už mám na ps4 předobjednáno !
Btw dost mě zklamali s odložením Dying light, miluju zombieky a fakt jsem se na to těšil , ale aspoň to dotáhnou do konce... tuším, že to přesunuli na únor 2015.
Nazdar, jaky by jste me poradili nejlepsi Need for Speedy ?
U me zatim total nejlepsi byly Most Wanted, ale uz je znam moc zpameti a taky uz bych rad neco graficky novejsiho, nejlip s poldama.
Dik.
U me zatim total nejlepsi byly Most Wanted, ale uz je znam moc zpameti a taky uz bych rad neco graficky novejsiho, nejlip s poldama.
Dik.
Zdarec, zkus Rivals nebo ty druhý Most Wanted od Criterion Games ;)
Dik.
Zdarec, zkus Rivals nebo ty druhý Most Wanted od Criterion Games ;)
Ted testuju Most Wanted Black edition, ale zatim nevidim zadnej rozdil.
Nový Wolfenstein vypada fakt dobre, to si musim sehnat, presne typ hry pro me. Ted parim nakonec NFS most wanted, ty stary. Skusil jsem Hot pursuit z 2010 ale nejaky jezdeni na cas a sam, to je nuda.
Pánové, já jsem tak fascinovaný hrou Dark Souls 2 , že to nedovedu ani popsat. Moc díky za radu, je to přesně ta velká epická hra, kterou jsem hledal, čtu si na internetu a sleduji videa na youtube o hře na různé vychytávky, návody, koukám, jak hrají ostatní, jsou to neskutečné nervy, ale to štěstí, když porazíte bosse Konečně jsem po letech zase zažil ten pocit, že pařím do 3 do ráda, nemůžu dospat, vzbudím se dávno před budíkem, hraju hned od rána po 6 hodinách spánku, zapomenu sníst snídani, celé dopoledne sedím v pyžamu se studenýma nohama a hraju a uvědomím si až ve 13 hod, že mám velký hlad a je načase myslet, že musím dělat oběd ...tohle jsem nezažil dobrých 5 let, perfektní . Úžasný je ten komunitní rozměr, nikdy by mě nenapadlo, že to v RPG bude fungovat, ale je to perfektní. Kam se hrabou všechny ty hry, které jsem hrál od GTA V po AC, tohle je hra, kterou jsem hledal
Zaslal: so květen 24, 2014 12:19 pm Předmět: Re: .
Freimen napsal:
pařím do 3 do ráda, nemůžu dospat, vzbudím se dávno před budíkem, hraju hned od rána po 6 hodinách spánku, zapomenu sníst snídani, celé dopoledne sedím v pyžamu se studenýma nohama a hraju a uvědomím si až ve 13 hod, že mám velký hlad a je načase myslet, že musím dělat oběd
přesně kvůli tomu už radši nepařím, protože vím, že je to zabitej čas, kterej lze využít 1000x lépe
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Zaslal: so květen 24, 2014 12:37 pm Předmět: Re: .
Reiben napsal:
Freimen napsal:
pařím do 3 do ráda, nemůžu dospat, vzbudím se dávno před budíkem, hraju hned od rána po 6 hodinách spánku, zapomenu sníst snídani, celé dopoledne sedím v pyžamu se studenýma nohama a hraju a uvědomím si až ve 13 hod, že mám velký hlad a je načase myslet, že musím dělat oběd
přesně kvůli tomu už radši nepařím, protože vím, že je to zabitej čas, kterej lze využít 1000x lépe
pakliže využíváš svůj čas mimo paření 1000x méně efektivně, pak to dává smysl, jinak je to příspěvek jako kdyby nám sem na foru někdo napsal šádkovi, že je nesmysl, že cvičí v posilovně, protože ten čas se dá využít 1000x zábavněji/přínosněji apod.
To je fajn, že tě to chytlo! Doporučuji pak vyzkoušet i jedničku a Demon Souls, každá z těch her je něčím jiná, možná tě budou bavit ještě více :) Dark Souls 1 nebude problém v letním výprodeji Steamu koupit za 5E, nebo v kamenné obchodě za 200.
Freimen napsal:
Pánové, já jsem tak fascinovaný hrou Dark Souls 2 , že to nedovedu ani popsat. Moc díky za radu, je to přesně ta velká epická hra, kterou jsem hledal, čtu si na internetu a sleduji videa na youtube o hře na různé vychytávky, návody, koukám, jak hrají ostatní, jsou to neskutečné nervy, ale to štěstí, když porazíte bosse Konečně jsem po letech zase zažil ten pocit, že pařím do 3 do ráda, nemůžu dospat, vzbudím se dávno před budíkem, hraju hned od rána po 6 hodinách spánku, zapomenu sníst snídani, celé dopoledne sedím v pyžamu se studenýma nohama a hraju a uvědomím si až ve 13 hod, že mám velký hlad a je načase myslet, že musím dělat oběd ...tohle jsem nezažil dobrých 5 let, perfektní . Úžasný je ten komunitní rozměr, nikdy by mě nenapadlo, že to v RPG bude fungovat, ale je to perfektní. Kam se hrabou všechny ty hry, které jsem hrál od GTA V po AC, tohle je hra, kterou jsem hledal
Kolikrát lépe jsi mohl využít čas, který si strávil napsáním tohoto příspěvku? Máš na to nějaký koeficient nebo to odhaduješ pomocí siderického infomačního kyvadla?
_________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
Příspěvek zabere 10 sekund, propařená noc je něco trochu jinýho . Každopádně každého věc jak tráví svůj volný čas. V menší míře (pár hodin týdně) si myslím, že paření je OK, ale pokud se to začne zvrtávat do situace, kterou popsal Freimen, tak dle mého názoru je to činnost kontraproduktivní. A říkám to z pozice člověka, který už má za svůj život propařené tisíce hodin , takže snad vím o čem mluvím. Jediné, co mi tyhle hodiny daly bylo, že jsem si zlepšil angličtinu a odreagoval se od problémů. Jinak jsou to pro mě ztracený hodiny, který jsem mohl využít daleko líp.
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Příspěvek zabere 10 sekund, propařená noc je něco trochu jinýho . Každopádně každého věc jak tráví svůj volný čas. V menší míře (pár hodin týdně) si myslím, že paření je OK, ale pokud se to začne zvrtávat do situace, kterou popsal Freimen, tak dle mého názoru je to činnost kontraproduktivní. A říkám to z pozice člověka, který už má za svůj život propařené tisíce hodin , takže snad vím o čem mluvím. Jediné, co mi tyhle hodiny daly bylo, že jsem si zlepšil angličtinu a odreagoval se od problémů. Jinak jsou to pro mě ztracený hodiny, který jsem mohl využít daleko líp.
to jsou zase názory v čem je propařená noc v baru s přáteli jiná? A přesto člověk občas potřebuje oboje (zapařit si venku i doma na PC/konzoli). Nevím, jak jsi vytížený člověk, ale dělat ve volném čase věci, které Ti dělají radost a odreaguješ se, není kontraproduktivní Mně se to stalo dnes poprvé po 5 letech a mám z toho velkou radost, že jsem konečně objevil tak kvalitní hru
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru