|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim. |
| objemovka |
|
80% |
[ 112 ] |
| rysovacka |
|
19% |
[ 27 ] |
|
| Celkem hlasů : 139 |
|
| Autor |
Zpráva |
Cmeni

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
šmajdy
|
Zaslal: po květen 26, 2014 7:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: po květen 26, 2014 8:04 pm Předmět: |
|
|
smile: 150? kurva tobě to šlape, vypadalo to hodne lehky na videu!! síla, když si vzpomenui na teplickýho strongmana tak by ses chytl hezky!
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: út květen 27, 2014 10:34 am Předmět: |
|
|
jo nedavno jsem měl problem to přemístit byl sem dost nějakej najetej asi dobrej matroš :D
taky sem se nahecoval a vyletělo to tam... haluz no po dietě mam okolo 102kg :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: st červen 04, 2014 6:37 am Předmět: |
|
|
TAK JO SEM NASRANEJ, sice sem zhubnul dost, forma se zlepšuje ale není to prostě fokin šredid...takže měsíc červen bude ve znamení DRASTICKÉ diety, představte si ty největší extrémy vynásobte mým naprosto žádným pudem sebezáchovy a jdeme do toho :D
zatím plán 2týdny on 2 týdny off spalovače,
ve 14 dnech OFF low carb téměř ketóza
-tím jsem začal, dávám zeleninku maso, sýry s olivovým olejem piju hodně proteinu a dopuju spalovače na bázi kofeinu, gugulů, apod máslovin, taktéž omega 3 kys, semínka slunečnicový atd.
ve 14dnech ON
v těchto týdnech na HC spalovači pojedu na cukroch a stáhnu tuky pochopitelně, ideální stav bude, že budu pouze na vitargu, spalovači a samozřejmě proteiny v čisté podobě asi vejce a tak... co nejčistčí strava
držte palce at me nemrdne :)
kardio pojedu dokud me netrefí šlak samozřejmě nejlépe every day pokud to zmáknu alespon hodinu denně...
ktomu nejaky ten crossfit...
možná zkusím kombo spalovače, prášky na spaní na noc a podobné extremy, děti...nečtěte si to :)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st červen 04, 2014 6:58 am Předmět: |
|
|
Chystáš se na nějakou kulturistickou soutěž? :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: st červen 04, 2014 7:14 am Předmět: |
|
|
| Smile04 napsal: | | ...DRASTICKÉ diety... |
Ježiš Míšo, proč si tak huntuješ (ale chtěla jsem říct kurvíš) tělo?
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: st červen 04, 2014 7:56 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Chystáš se na nějakou kulturistickou soutěž? :) |
jahaha to by vypadalo ještě o "maličko" jinak :D
nene jenom pořadna forma aby byla už mě to sere víš dietím a pořád se plácám kolem nic moc formy...závody letos nepůjdou tak mám na to alespon čas :D
že proč si huntuješ tělo tak to beru jako vtipnou otázku naopak tohle je pro moje tělo jako wellnes :D když to srovnam s přípravou na strongman závody... v posilce mám čas se i protahovat atd...jak jsme se bavili o zádech tak se mi osvědčilo sedět s nataženyma nohama na zemi shrbit se hlavou trochu směrem ke kolenům a na ramena si dát kotouč...a vydržet co nejdyl a prodychavat...krasně to protahuje :D
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st červen 04, 2014 7:59 am Předmět: |
|
|
Právě že když máš čas, tak by bylo lepší to jet hezky pozvolna, on i ten výsledek bude lepší, než když zkusíš, kolik během měsíce ydrží pumpa... Já měl vždycky nejlepší formu (co se týče kvality svalů), když jsem zvýšil objem tréninku na maximum co jsem zvládnul. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: st červen 04, 2014 8:05 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Právě že když máš čas, tak by bylo lepší to jet hezky pozvolna, on i ten výsledek bude lepší, než když zkusíš, kolik během měsíce ydrží pumpa... Já měl vždycky nejlepší formu (co se týče kvality svalů), když jsem zvýšil objem tréninku na maximum co jsem zvládnul. |
pravda pravda...jenže...pomáli nemožu benchovat, jediny z čeho mě ramena nebolí jsou tlaky nad hlavu, dřepy...spíš jenom lehce zapáskovanej jak prase i tak to odserou spodni záda...mrtvola...tu sem jel tedka po měsíci docela to šlo ale zase se ozývaly záda proto sem pak musel protahovat hodně...takže co já můžu tedka cvičit? doplnkové cviky...ramena, biceps triceps jednoručky...
ztoho žádnej pořádnej objem tréninkovej prostě nevykouzlím, stojí to za prd...
pokud sem v max nasazení a tréninku tak taky nepotřebuju ani kardio abych hubnul...takhle to ale nejde no a formu stím taky neudělám...
jedu už delší dobu pomalou dietu a jde to hodně ztuha...tak tedka prostě měsíc pojedu HC a pak se uvidí :D
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st červen 04, 2014 8:10 am Předmět: |
|
|
Měl bych pro tebe pár tipů, na kterých uděláš tréninkovej objem a udržíš i sílu a nejspíš i něco na ty tvoje záda, ale to by bylo spíš na osobní setkání ve fitku. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: st červen 04, 2014 8:51 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Měl bych pro tebe pár tipů, na kterých uděláš tréninkovej objem a udržíš i sílu a nejspíš i něco na ty tvoje záda, ale to by bylo spíš na osobní setkání ve fitku. |
njn chápu , tak zatím se snažím to nějak pořešit sám a vplánu je fyzioterapeut, taky změny v tréninku který by měly přinýst rehabilitaci a zpevnění některých částí kde si myslím že je problém jako bedra, kyčle atd... ktomu samozřejmě řešení těch zad, protahování a posílení břicha, core cviky... budu trenovat uplně jinak než doted...
taky sem se dříve více protahoval poslední roky to flakam...takže to napravím jsem zkrácenej dost hlavně hamstry
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st červen 04, 2014 8:03 pm Předmět: |
|
|
Na tobě je práce na rok... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|