SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 90, 91, 92 ... 104, 105, 106  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne duben 27, 2014 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Testoval jsem Hellgel a chuťově je to OK. Není to špatné - rozhodně lepší než nějaké přeslazené carbosnacky. Nějaký efekt jsem asi pozoroval (ale testováno u běhu). Zajímavá věc, kterou si dokážu případně představit v dietě v dávkování cca 2-3 pytlíky najednou (pro mých 120 kg a intoleranci ke všemu:). Do objemu bych se bez toho obešel-snažím se nebrat pokud možno vůbec nic. Každý máme své preference a já jako konzument 0,5 l kávy denně (abych nechrápal za jízdy na dálnici) těch 100 mg kofeinu oželím.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DEXCORE

PříspěvekZaslal: ne duben 27, 2014 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem Hellgel taky zkoušel a vůbec mě to neoslovilo.

1. naprosto nic to se mnou neudělalo (mohu srovnávat jen s assaultem, který funguje parádně), po hellgelu nic
2. chuť nic moc teda, ale nic hroznýho
3. strašně mi vadilo balení, vysávat to z toho sáčku je snad nejhorší způsob konzumace co kdo vymyslel, kdyby byl sáček alespoň vytvarován do hrdla jako to má myslím nutrend
Chadzi

PříspěvekZaslal: ne duben 27, 2014 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U mě Hell Gel taky absolutně nic (a to na mě funguje skoro všechno)...dokonce jsem ani ne v polovině tréninku začal zívat, což se mi moc nestává.

Ale chuťově super, dokázal bych to jíst jen jako "sladkost".
BubaMaxi

PříspěvekZaslal: út duben 29, 2014 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moje zkušenost s Hellgel
- Chuť celkem v pohodě, čekal jsem to horší. Chvilku jsem to i v puse převaloval, abych si to pořádně vychutnal. Oproti Alavisu lahoda
- Nabuzení slabé, toho kofeinu tam holt moc není.
- Napumpování naproti tomu brutální! Většinou používám předtréninkovky kvůli nabuzení, pumpa pro mě není až tak důležitá. Tohle mě ale překvapilo, jsem si v šatně nemohl ani sundat triko
- Líbí se mi způsob balení, jen jsem to ráno hodil do batohu a odpoledne cestou na trénink vycucl.

Shrnutí:
- Pokud očekáváte nabuzení, tak bych se podíval jinde. Jestli vám ale jde o pumpu, tak je Hellgel zajímavá volba.
spider1029

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2014 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vysiel v poslednej dobe nejaky novy dobry spalovac? Mal uz asi 5-6 roznych a najviac mi asi ucinkoval Therm-X, tak by som si ho kupil, ked nie je nic nove.
Frozz.

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2014 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spider1029 napsal:
Vysiel v poslednej dobe nejaky novy dobry spalovac? Mal uz asi 5-6 roznych a najviac mi asi ucinkoval Therm-X, tak by som si ho kupil, ked nie je nic nove.

Vím např. o novém Grenadu.
Mablung

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2014 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spider1029 napsal:

Jo, spalovače by byly krásné, kdyby fungovaly. Co jsem si četl nedávno třeba o synefrinu (což mě tu nedělá expertem :-) ), tak ten je skutečně účinný. Nicméně, na krabičkách máš všude psáno "maximální dávka je 10 mg", zatímco pokusy o účinnosti (u studií které jsem četl) byly dělány s 50 mg. Co vím, tak při téhle dávce se ti už objevují vedlejší příznaky.
Big Muscle

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2014 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já zkusil Thermogenic Fair Power od Survivalu, 2 tablety před tréninkem. Pozoruji zvýšené pocení a větší nabuzení do tréninku, efekt na spalování tuku spíš žádný. Ale je pravda, že v těch 2 tabletách je 10 mg synefrinu. Mělo by nějaký smysl zkusit dávat ještě 2 tablety ráno - tedy denně celkem 20 mg synefrinu?

Mablung: jaké konkrétní vedlejší příznaky se mohou objevit?
Mablung

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2014 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big Muscle napsal:
Já zkusil Thermogenic Fair Power od Survivalu, 2 tablety před tréninkem. Pozoruji zvýšené pocení a větší nabuzení do tréninku, efekt na spalování tuku spíš žádný. Ale je pravda, že v těch 2 tabletách je 10 mg synefrinu. Mělo by nějaký smysl zkusit dávat ještě 2 tablety ráno - tedy denně celkem 20 mg synefrinu?

Mablung: jaké konkrétní vedlejší příznaky se mohou objevit?

Upřímně řečeno, už si to pořádně nepamatuji a ty studie se mi nechce hledat znovu. Mám dojem že zvýšení srdečního tepu, bolesti hlavy, třas rukou, ...
Davesix

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2014 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

EXTRIFIT Hellgel
- chuť super, vážně mi to chutnalo narozdíl od ostatních, co jsem tady tak četl. A tím mé pochvaly asi končí. Nevím, co bych zde mohl dále vyzdvihnout. Nabuzení žádné, pumpa taky nic moc. Pro mě dost slabý pre-workout.
Francoa

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2014 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já zas ten Hellgel bych pochválil na mě fungoval hodnotil bych tak 6-7 z 10 ale Grenade .50 Calibre Pre Workout Muscle Pump tam bych dal i 9
DevillHP

PříspěvekZaslal: čt květen 15, 2014 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsem vyzkoušel Hellgel od Extrifitu a popravdě. Nemám s NO produkty a předtréningovými gely skoro žádné zkušenosti (jednou jsem měl Hotblood). Takže hodnocení asi nebude až tak objektivní.
Podle popisu v dopise jsem tedy čekal totální humus, to se nepotvrdilo. Mě to chuťově velice sedlo. Ale to není důležité. Žádné mravenčení či brutální příval energie se nekonal, ale tréning se mi díky tomu povedlo odcvičit perfektní. Po včerejším nic moc, ale stejně těžkém tréninku, jsem dneska dal mnohem náročnější a s lepším pocitem.
Hodnocení: Do předtréningových věcí neinvestuji a zřejmě na tom nic měnit nebudu, ale dnes mi velice pomohl a jako zkušenost to bylo super. Ale pro někoho, kdo očekává tsunami energie to asi není. I když může záležet na organismu (mě nenakopne ani 400mg kofeinu). Jediné co na mě zabírá je Shleha.
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt květen 15, 2014 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Před 14 dny si tu psal, jak musíš vydržet bez cvičení.

Kdo chce kam, pomůže si sám.
DevillHP

PříspěvekZaslal: čt květen 15, 2014 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsem vyzkoušel Hellgel od Extrifitu a popravdě. Nemám s NO produkty a předtréningovými gely skoro žádné zkušenosti (jednou jsem měl Hotblood). Takže hodnocení asi nebude až tak objektivní.
Podle popisu v dopise jsem tedy čekal totální humus, to se nepotvrdilo. Mě to chuťově velice sedlo. Ale to není důležité. Žádné mravenčení či brutální příval energie se nekonal, ale tréning se mi díky tomu povedlo odcvičit perfektní. Po včerejším nic moc, ale stejně těžkém tréninku, jsem dneska dal mnohem náročnější a s lepším pocitem.
Hodnocení: Do předtréningových věcí neinvestuji a zřejmě na tom nic měnit nebudu, ale dnes mi velice pomohl a jako zkušenost to bylo super. Ale pro někoho, kdo očekává tsunami energie to asi není. I když může záležet na organismu (mě nenakopne ani 400mg kofeinu). Jediné co na mě zabírá je Shleha.

Děkuji Martine!!!
numlock

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2014 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pred casem jsem taktez testoval Hell Gell a muzu rict, ze mi bylo akorat blbe od zaludku, jinak nic, tak jsem to s radosti prodal. Ted mam Gaspari Super Drive a to je uplne jina liga,nekolik hodin energie + celkem silene napumpovani, navic bez dojezdu :)
Thermogenic Active | Survival
Účinná kombinace synefrinu, kofeinu, L-karnitinu a dalších látek do redukce hmotnosti.
399 Kč
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 90, 91, 92 ... 104, 105, 106  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: