|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Radom

|
Zaslal: út květen 27, 2014 3:07 pm Předmět: |
|
|
Maturita hotová, přípravu začnu buď příští týden nebo tento, nemám na permici - tak to musím vyřešit.
Konečně! Pojedu kvalitní objem, asi 400-450 g sacharidů, trénink a vše, co teprv vymyslím napíšu zde, konečně i nový sparring na delší dobu, takže pecka
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
H4nz

|
Zaslal: st květen 28, 2014 11:20 pm Předmět: |
|
|
Gratulace, taky jsem odmaturoval...ještě k tomu s průměrem 2,0  a teď se do toho zase opřít na 100% že? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: čt květen 29, 2014 10:51 am Předmět: |
|
|
Díky moc a tobě gratuluji taktéž :). Já to měl trošku složitější, tahal jsem z odborných z každé části 2 otázky a ty se průměrovaly a i přesto, že jsem byl asi nejlépe připraven, tak mě nenechali mluvit, i když jsem to téma znal totálně celé. Dávali mi otázky, které se toho týkaly, ale v zahraničí, což jsme nikdy neprobírali, tak mi trošku podkopali nohy, i když nevím proč. Tak mám asi 2,5 průměr, dvojky trojky a jedničky, ale o známky mi nešlo, cílem bylo to dát, a to se podařilo, navíc jsem chtěl jen z maturitní práce plný počet, což se podařilo také - podobná bakalářce podle ustanovení, jen menší rozsah.
Začínám na 100 %, ale je před výplatou a nemám na pernamentku, takže musím počkat, popřípadě zkusit někde něco vydělat, už jsem připraven  .
Jinak budu mít nového trenéra , všichni jej znáte, ale napíšu jméno, až to s ním pomluvím osobně a začneme přípravu
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: so květen 31, 2014 12:44 pm Předmět: |
|
|
Dneska první trénink po dvou týdnech lenošení a učení, trénink s Člověkem. Ze začátku všechno v pohodě, ale ke konci se mi začalo brutálně točit v hlavě a měl černo před očima.
Týden až dva pojedu takové fullbody tréninky, 3x týdně s postupným zvyšováním námahy. Koleno vypadá celkem v pohodě (nemohl jsem dřepnout dva týdny zpět). Stravu neřeším, nejím vlastně ani bílkoviny, jen to co je, na stravu najedu až začnu s novým tréninkem, který zde rozepíšu později a samozřejmě po nějaké konzultaci s trenérem, se kterým se musím co nejdříve setkat  .
Dnes jsem začal takhle, dřepy, tlaky před hlavu, zákopy, bradla - triceps, fr jednoruč, biceps - kladiva a vytáčení, bench na rovné a pak hrazda. Série jsem nepočítal a opakování 8-12, podle pocitu vše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: po červen 02, 2014 9:02 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem si dal další fullbody trénink, už to bylo lepší, ale stále udýchaný, slabý. Jel jsem 3-4 série vždy.
multipress na rovné - kozy
rozpažky na rovné
hacken dřepy
přítahy k bradě
předpažování
zákopy
kladka obouruč nadhmat
kladka kladiva
bradla triceps
dvojruč biceps
Všude 8-15 opakování, váhy lehčí, pěkně jsem se trápil u benche s 90 kg, po těch 6 opakováních už to šlo trošku tíž, navíc u hackenu těch blbých 110 kg taky, připadám si, jako bych začínal poprvé cvičit :D, pojedu ještě 3 tréninky, zvyšuji zátěž a náročnost. Poté rozjedu split, který rozepíšu během týdne. Tam váhy podseknu a budu postupně přidávat zátěž jak u fullbody, až pojedu na plný plyn. Zaměřím se teď víc na techniku, ta musí být dokonalá, hlavně u dřepu a mrtvol
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: st červen 04, 2014 10:39 am Předmět: |
|
|
Takže jsem se rozhodl, že dneska dám poslední fullbody trénink a hned zítra začnu split, aby mi to tak vycházelo - soboty je jen ráno, a to se mi blbě cvičí, takže abych měl v soboty volno.
Takže dnes opět fullbody a zítra už začínám můj split 2+1 skoro. Ještě než ho rozepíšu, tak napíšu, co je mým cílem.
Tímto tréninkem chci nabrat celkový objem - logicky, zlepšit prsa co nejvíc to jde, protože to je mega slabina, zamakat na šířce a spodku zad. Zlepšit o hodně středy ramen (mám úzkou kostru, takže proto). Ruce zvětšit celkově - cíl mám tak na vrcholu objemu 50 za studena. Zvětšit nohy a hodně zamakat na hamstringu, největší výzvou budou lýtka, které jsem nikdy necvičil - jen před soutěží, předloktí není potřeba, to zaberu všude, pojedu hodně hrazdu, pullover a samozřejmě základní cviky. Ty prsa bych potřeboval zlepšit tak o 100 %, bo je to totální bída
Čtvrtek : Prsa, záda (těžce a u zad zaměření na vrchní část a šířku + trapéz)
Pátek : Biceps, triceps x triceps, biceps (těžce, druhý týden lehce)
Sobota : Volno (bazén :DD)
Neděle : Kvadricepsy, břicho (hloubku zlepšit), lýtka
Pondělí : Prsa, záda (lehce, u zad zaměření na hloubku a spodní část zad)
Úterý : Volno
Středa : Hamstringy, ramena, břicho
opakování
Jel jsem něco podobného už dvakrát, vždycky jsem z toho nabral neskutečně při zachování skoro stejného BF. Teď jsem akorát rozdělil nohy, na které se chci víc zaměřit. Čistou váhu těla mám kolem 96-98 kg s vodou, bez tuku. Plánuji tedy soutěžní váhu 103-106 na šrot, takže doufám, že to výjde, není to nereálné.
Nejvíc se vším všudy se do toho opřu až od září, kdy bude chladněji a pude to mnohem líp. Teď to flákat nebudu, ale nenaberu tolik, jak když bude chladněji, samozřejmě si chci zachovat BF, který mám teď.
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: pá červen 06, 2014 8:40 pm Předmět: |
|
|
Trénink ještě zapisovat nebudu, podsekl jsem tu váhu, abych si pomalu zvykal, techniku se snažím. Tak týden, dva to budu stupňovat a pak začnu zapisovat, ale strašně mě to baví, stravu jsem nahodil
Jím denně 450 g kuřecího, 500 g rýže, 5 vajec a tvaroh, to mám stanovené + na co má chuť, takže sacharidy mám v průměru 500 cca a bílkovin cca 180+
Kolem příštího týdne bych se měl setkat s mým novým trenérem, tak snad to výjde a napíšu pak více :)
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: pá červen 06, 2014 8:52 pm Předmět: |
|
|
| Radom napsal: | ...mám úzkou kostru, takže proto...
|
Cože ?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: so červen 07, 2014 5:06 pm Předmět: |
|
|
No, myslím si to  , hlavně v základním postoji
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: ne červen 08, 2014 7:40 pm Předmět: |
|
|
Takže dnes jsem "odjel" nohy, opět mě chytlo pravé koleno, při 100 kg jen, prostě vrchní část. Seru na to a už jdu k ortopedovi, furt nějaké zdržování v přípravě, jak to bude meniskus, tak celá příprava v pejči. Uvidíme, jsem optimista  . S tím kolenem jsem měl problém před maturou, z ničeho nic mě chytlo, už nevím z jakého pohybu, možná rozštěp, nebo jsem zkoušel nový cvik na hamy a tam byla taková nepřirozená rotace. Během matury jsem dal tu pauzu, aby se to dalo nějak dopořádku, svítil jsem to bio lampou a měl to stáhnuté a moc nechodil, abych to nezatěžoval, bylo vše v pohodě, až doteď.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: ne červen 08, 2014 9:25 pm Předmět: |
|
|
Snad ne  a kdyby jo, tak 2016 přijdu asi jak king kong velký  , ale toužím jít už teď
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: pá červen 13, 2014 10:56 am Předmět: |
|
|
Včera trénink s Člověkem, jeli jsme prsa spolu a záda jsem pak jel sám, bo jel ramena. Od čtvrtku, kdy se mi otáčí trénink začnu už trošku těžší váhy a udělám si nějaký třítýdenní cyklus cviků a budu to točit :), teď to vymýšlí tam 5 minut před, to mi moc nevyhovuje už  .
Jinak mám 110 kg :D, do září, října bych chtěl mít 120, tam jsem se ještě nikdy nedostal, maximum bylo vždy 115, jsem zvědav, co mi řekne ortoped na to koleno, na to nejvíc, ale vypadá to na vazy, šlachu
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: po červen 16, 2014 7:35 pm Předmět: |
|
|
Už mi končí takový ten rozjížděcí trénink, tak začnu zapisovat od čtvrtka. Celkem jsem zeslábnul po té pauze, kvadricepsy necvičím, dokud mi ortoped neřekne, co s tím je. Cvičím za to ale hamstringy pořádně a lýtka - ze slabiny udělám silnější stránku  . Dnes jsem se celkem nasral ve fitku, jedu prsa na rovné, mobil v kapse a na něj napojený dlouhý kabel se sluchátkama, nějak jsem se blbě otočil, mobil vypadal z kapsy a jak jsem pokládal jednoručky, tak jsem si rozmrdal displej, fakt pech, během tohoto roku mi spadl ze 4. patra, do záchodu a teď tohle. Jsem talent na rozbíjení telefonů a vždycky je to taková náhoda ://.
To jen tak bokem, jinak váha jde nahoru, cítím se dobře, mám dobrý pocit :), jak nebude větší problém s kolenem, tak cíl splním
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|