Však právě proto ho chválím. navíc má našlápnuto, aby to jednou odjel s padesátkama čistej...to je vzhledem k tomu, že není žádnej medvěd fakt výjimečná síla.
Hodně pěkný tlaky ve stoje. Řekl bych nejsilnější natural ramena na webu. Super. Jestli někdy zjistím, že sypeš, tak ti utrhnu hlavu.
A teď si představ tlaky ve stoje s 50, nebo dokonce 60kg JC kdyby sypal
Turku, ty videa jsou super zpestření, jen tak dál
Vdaka za pozitívnu odozvu, sem-tam teda niečo natočím, ale osobne radšej makám, no:).
Ktovie čoby bolo keby? To neviem/nevieme, teší ma, že sa dokážem posúvať práve čistou cestou kúštik po kúštiku, nie je to žiadne terno, ani nič svetoborné, no dôležité je, že to človeka baví, má z toho radosť, užíva si tréningy atd.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Hehe vďaka, ale komediálnu sekciu tu ronnie na main webe ešte nemá:), takže ostaneme pekne pri logu a nejakom sviatočnom videjku
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Ty s těma jednoručkama máváš, jako kdyby nic nevážily. :) Opravdu moc pěkný.
Ťažké sú jak sviňa takto v stoji, na videu to nevyzerá, ale ku koncu ma už išlo roztrhnúť, kŕč v nohe a pod. hehe, je to riadna záťaž na stred tela.
"Conor Bless"
Nevím, jestli to znáš, ale kdybys chtěl jet někdy floorpress bez sparinga, tak tady je ukázka toho, jak si činku podat sám bez racku apod.:
Chce to trochu cviku a dá se to. Trošku horší je to při odkládání, ale činka se dá i skoro odhodit a nic se ti nestane, pokud máš olympijský kotouče a nejseš tlustej.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zdar,
uff ide ma poraziť od nervov, musel som hodiť všetko za hlavu a ísť sa trochu vybúriť do gymu. Inak v noci neviem spať ani, ako mi neustále cuká v kvadricepse pri kolene, normálne neustále také malé sťahy, vidieť to aj voľným okom, už druhý deň v kuse, neviete, čo to je, jak to fixnúť? bo ma to dosť otravuje?
silové premiestnenie
40 x 3
60 x 3
60 x 3
70 x 1
80 x 1
80 x 1
90 x 1
90 x 1
100 x 1
100 x 1
100 x 1
mŕtvy ťah
100 x 3
100 x 3
140 x 3
140 x 3
180 x 3
200 x 1
no belt
príťahy v predklone s veľkou činkou
100 x 3
100 x 3
100 x 3
110 x 3
120 x 3
všetko nadhmat s pokladaním, snaha o plynulý príťah s fixovaným stredom
bicepsové zdvihy s jednoručkami
2,5ky x 10
10ky x 10
15ky x 10
15ky x 10
15ky x 10
15ky x 10
koncentrované bicepsové zdvihy s protismernými kladkami v stoji jednoruč
3 série x 10 reps v každej
neskutočné voľačo, jak sa pri tomto cviku dá mačkať ten bicák a vrcholky len tak rastú pred očami, ozaj odporúčam, kto chce spraviť ruky, aby zaradil
brucho
6 sérií
"Conor Bless"
Zdar, dnes kvalitný trenál, ale ozaj, som Mgr. a za A!
"Conor Bless"
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru