Další zoufalec běhá po Ronnie

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Další zoufalec běhá po Ronnie  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Další zoufalec běhá po Ronnie
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
JanaHn

PříspěvekZaslal: po květen 19, 2014 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DeB napsal:
JanaHn napsal:
toho masa bych dala trochu víc. a večeři bych dala trochu menší než oběd-hlavně tu přílohu, maso si nech.

a klidně pak něco malého na 2. večeři.....tvaroh, Cottage.

Jak jsme si psali tak jsem přilohy zmenšila.
Ovšem asi by mi dost pomohlo zjistit kolik sacharidů ta příloha obsahuje. Některé potraviny v těch tabulkách nemohu najít.

Nevím jaké rozložení sacharidů je ideální. Krom tedy toho, že více dopoledne, méně odpoledne. Nenašla jsem žádnou tabulku, kde by byly potraviny vypsané.. Nebo kolik tak za den bych měla asi přijmout? Možná na to jdu moc složitě.. to mě dycky taky vyčerpávalo :D

fakt to asi moc řešíš, i když to chápu!

nechceš zkusit ještě nějakého výživ. poradce.....?? aby ti fakt poradil??

jinak se doporučuje 3g/1kg tvé váhy sacharidů za den, 1,2-1,5g bílkovin/1 kg tvé váhy a 0,8g tuků/1 kg tvé váhy......ale to ti vyjde strašně moc .....

ale to je pořád jen počítání a počítání.

a sport neber jako sport, ale čistě jako aktivní styl života, fakt stačí chůze, svižná, delší dobu....pokud je čas, do bazénu nevím, jak se ti chce do plavek , pořídit si balon domů.

siesta mi končí, jdu něco dělat.....později ještě napíšu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kleio

PříspěvekZaslal: po květen 26, 2014 8:30 pm    Předmět: :-) Odpovědět s citátem

Když jsem měla cca 110 kilo, začla jsem s jídelníčkem, který obsahoval denně 120 gramů Bílkovin, zhruba 250 gramů sacharidů a 50 gramů tuku. A s tímhle jsem zhubla 20 kilo.
Hlavní sport: svižná chůze 8 km 3-4x týdně. Nemá smysl začít cvičit 6x týdně, když víš, že to třeba do budoucna nezvádneě. Je lepší cvičit pravidelně 2-3x týdně hodinu, hlavně teda aerobně, s tím, že to fakt budeš dělat dlouhodobě a ne třeba 2 měsíce a pak padla.
DeB

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím,

tak mám za sebou dalších pár dní. Nadšení se mě stále drží. Změřila jsem si ale míry a ty se ani nehnou. Jen v pase nějaké 2cm.

Jídlo jím stále podobné, ještě přidávám více zeleniny. Někdy mám ale chutě na sladké, nechápu. Ubrala jsem na těch přílohách a po obědě mívám chutě. Ale prostě se držím.

Momentálně mám pěknou chřipajznu takže si dnes dávám pohov se cvičením. No, je mi mizerně, takže se odklidím do postele.
JanaHn

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

přeji, ať seš brzy fit
Pokedex

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jen 2cm v pase ? to jsou tak 2 kila jestli to chces rychle nech si podvazat zaludek jinak to bohuzel nefunguje :D
DeB

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokedex napsal:
jen 2cm v pase ? to jsou tak 2 kila jestli to chces rychle nech si podvazat zaludek jinak to bohuzel nefunguje :D

Rychle to nemá smysl.. Nepsala jsem, že to chci rychle ani to, že by to bylo málo. Překvapilo mě spíš, že jen v pase, nikde jinde na těle :) Pokud to vyznělo, že se z toho hroutím, že je to málo..tak pardon:) Určitě né. Jsem pořád na začátku ne?
DeB

PříspěvekZaslal: čt květen 29, 2014 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže jsem to nevydržela! A šla si prostě zacvičit. A je mi hned líp i přes kašel. Jeden den odpočinku stačil, kurýrovat se musím prostě i přes sport.

Moje dnešní snídaně

Kleio

PříspěvekZaslal: so květen 31, 2014 5:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Snídaně vajíčka a zelenina? Chybí mi tam sacharidy. Těch by mělo být právě na snídani nejvíce ze všech jídel.
DeB

PříspěvekZaslal: ne červen 01, 2014 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kleio napsal:
Snídaně vajíčka a zelenina? Chybí mi tam sacharidy. Těch by mělo být právě na snídani nejvíce ze všech jídel.

Aha, tak já už fakt nevím. Bylo mi doporučené omezit sacharidy, tak jsem si snížila přílohy k obědu i večeři a ráno snídám ob den vajíčka se zeleninou a další dny pečivo se šunkou a lučinou a zeleninou.
Pokedex

PříspěvekZaslal: ne červen 01, 2014 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dej si k tem vejcum celozrny pecivo a je to fajn :-)
DeB

PříspěvekZaslal: ne červen 01, 2014 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokedex napsal:
dej si k tem vejcum celozrny pecivo a je to fajn :-)

a kolik?

Taky bych potřebovala poradit ohledně cvičení. Ráno když vstanu, tak si udělám pomerančový džus cca 200 ml + 200 ml vody. Pak si jdu zaposilovat a hodinu jedu na stroji. No a ke konci té hodinky už cítím že mám hlad. Ale vydržím, dám si sprchu atd. No, takže dohromady od vypití džusu přes cvičení nejím zhruba 2 hodiny. Pak se nasnídám.

Odpoledne většinou cvičím 1,5 hod.po obědě, nebo po svačině a pak zas následuje buď večeře, nebo svačina. Ale odpoledne už si před cvičením nedávám žádný džus.

Omezila jsem v přílohách sacharidy, ale pociťuju večer hlad. Přitom jím pravidelně po 3 hod. (6-9-12-15-18) a pokud nejdu do práce tak je to 9-12-15-18- a nekdy 21 pokud jdu dlouho spát.

Asi je málo hodina běhání na elipticalu a cca 30min posilování, že?

díky!
JanaHn

PříspěvekZaslal: ne červen 01, 2014 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sacharidy omezit, to je fakt, ale nějaké musíš, obzvlášť ráno.

všechna jídla by měla obsahovat sachry, bílkoviny, tuky.....v rozumné míře.

ten eliptical hodinu mi přijde ok, to posiluješ potom nebo před?

a já bych džus nepila před tím cvičením....to máš kvůli energii nebo proč? co třeba kafe? když chceš teda cvičit nalačno?

já bych se nejdřív asi nasnídala nějaké ty vločky nebo aspoň kousek banánu....
JanaHn

PříspěvekZaslal: ne červen 01, 2014 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo už jsem to přečetla pořádně, takže nejdřív posiluješ 30 min a pak jedeš 60 minut? a 2 hodiny nejíš....

a pak ještě odpol. cvičíš??

kolik jíš denně těch sachrů atd?
DeB

PříspěvekZaslal: ne červen 01, 2014 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JanaHn napsal:
sacharidy omezit, to je fakt, ale nějaké musíš, obzvlášť ráno.

všechna jídla by měla obsahovat sachry, bílkoviny, tuky.....v rozumné míře.

ten eliptical hodinu mi přijde ok, to posiluješ potom nebo před?

a já bych džus nepila před tím cvičením....to máš kvůli energii nebo proč? co třeba kafe? když chceš teda cvičit nalačno?

já bych se nejdřív asi nasnídala nějaké ty vločky nebo aspoň kousek banánu....

Ze začátku jsem posilovala po elipticalu, ale ted posiluju po, prý je to lepší. Tak to zkouším :)
Jo, kvůli energii. No každopádně jsem cvičívávala na lačno a hodinu pak nevydržím, je mi zle od žaludku. Tak jsem to vyřešila tím džusem. Kafe nepiju.
Já bych nemusela cvičit na lačno, ale nevím tedy jestli se mám nasnídat a pak jít cvičit. Byla jsem tak zvyklá chodit cvičit dřív než přijde snídaně. Pro to se to chci naučit správně. Tak se tám. Tak jsem ráda za každé věcné rady.
DeB

PříspěvekZaslal: ne červen 01, 2014 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JanaHn napsal:
jo už jsem to přečetla pořádně, takže nejdřív posiluješ 30 min a pak jedeš 60 minut? a 2 hodiny nejíš....

a pak ještě odpol. cvičíš??

kolik jíš denně těch sachrů atd?

Odpoledne cvičím jen vyjmečně, když mám volno. Větš.ráno

Od chvíle kdy vypiju džus před cvičením uběhnou dvě hodiny než se nasnídám - 1,5 hod.cvičení a 0,5 hod sprcha a příprava snídaně :)

Já nevím kolik jím sacharidů. :/ Nevím ani kolik jím tuků a bílkovin. Snažila jsem se to spočítat v té kalkulačce, ale některé výrobky tam nejsou.. Takže v tom tápu. Vím jen co a kolik jím. Ale celkově nevím.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Další zoufalec běhá po Ronnie Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: