|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DeB
|
Zaslal: ne červen 01, 2014 6:27 pm Předmět: |
|
|
třeba dnešní den
snídaně - 5 vajec (z toho jen 3 žloutky), 1 plátek šunky od kosti, zelenina, 1 plátek žitného chleba (takový ten menší obdélníkový chléb se semínky)
svačina - 150 g bílý jogurt, 1 jablko, lžíce vloček
oběd - cca 150g kuřecí prso, 150g vař.špagety, dvě hrsti zelených fazolek
svačina - 1 cotage, 4 plátky knackebrotu s domácím žervé, rajčata
večeře - cca 150g kuřecí prso, 150 g vař.špaget - na kari, zelenina
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pokedex
|
Zaslal: ne červen 01, 2014 6:29 pm Předmět: |
|
|
dej si rano treba banan nebo jestli se nemuzes najist pred cvicenim a dalsi vec zaludek si musi zvyknout na min jidla
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: ne červen 01, 2014 6:39 pm Předmět: |
|
|
| DeB napsal: | třeba dnešní den
snídaně - 5 vajec (z toho jen 3 žloutky), 1 plátek šunky od kosti, zelenina, 1 plátek žitného chleba (takový ten menší obdélníkový chléb se semínky)
večeře - cca 150g kuřecí prso, 150 g vař.špaget - na kari, zelenina |
na veceri tech sachru je tam hrozne moc.. 100g spaget z vecere presun na snidani (nemusito byt samozrejme spagety treba vlocky nebo co mas rada) _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: ne červen 01, 2014 6:43 pm Předmět: |
|
|
nejsem odborník, snad poradí i někdo jiný.
ale já bych se nejdřív nasnídala a nebo né úplně nasnídala, ale něco si vzala......např. ten banán, dodá ti víc energie a i trochu zasytí.
v těch kalorických tabulkách je dost velká databáze potravin, tam bys mohla najít celkem vše. www.kaloricketabulky.cz
je fajn mít přehled, čeho kolik jíš. aspoň ze začátku.....
a ráno si dej fakt těch sachrů víc, uber spíš odpoledne a navečer, ale i tak si nějaké dej.
ale přijde mi 1,5h. dost denně cvičení.
|
|
| nahoru |
|
 |
DeB
|
Zaslal: ne červen 01, 2014 6:56 pm Předmět: |
|
|
| ALKAPONE napsal: | | DeB napsal: | třeba dnešní den
na veceri tech sachru je tam hrozne moc.. 100g spaget z vecere presun na snidani (nemusito byt samozrejme spagety treba vlocky nebo co mas rada) |
jako že na snídani mám dát 100g vloček? Nebo o 100g pečiva navíc?
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: ne červen 01, 2014 7:08 pm Předmět: |
|
|
| DeB napsal: | | ALKAPONE napsal: | | DeB napsal: | třeba dnešní den
na veceri tech sachru je tam hrozne moc.. 100g spaget z vecere presun na snidani (nemusito byt samozrejme spagety treba vlocky nebo co mas rada) |
jako že na snídani mám dát 100g vloček? Nebo o 100g pečiva navíc? |
jednoduse receno vezmes 80g sacharidu z vecere (100g spaget= cca 80g sach.) a presunes je do snidane a je jedno jestli to budou vlocky,celozrny pecivo,ryze atd. chapeme se? _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: ne červen 01, 2014 7:08 pm Předmět: |
|
|
myslim ze to je jedno proste vecer min spaget a dej si spis rano nikdo nevi kolik vazis a meris blbe se to pocita :D
|
|
| nahoru |
|
 |
DeB
|
Zaslal: ne červen 01, 2014 7:13 pm Předmět: |
|
|
| ALKAPONE napsal: | | DeB napsal: | | ALKAPONE napsal: | | DeB napsal: | třeba dnešní den
jako že na snídani mám dát 100g vloček? Nebo o 100g pečiva navíc? |
jednoduse receno vezmes 80g sacharidu z vecere (100g spaget= cca 80g sach.) a presunes je do snidane a je jedno jestli to budou vlocky,celozrny pecivo,ryze atd. chapeme se? |
Ted uz ano. Já právě nevím, že 100g špaget je 80 sacharidů. V tom mám dost velké mezery.
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: ne červen 01, 2014 7:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DeB
|
Zaslal: ne červen 01, 2014 7:24 pm Předmět: |
|
|
| Pokedex napsal: | | myslim ze to je jedno proste vecer min spaget a dej si spis rano nikdo nevi kolik vazis a meris blbe se to pocita :D |
njn..
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
|
| nahoru |
|
 |
DeB
|
Zaslal: ne červen 01, 2014 7:38 pm Předmět: |
|
|
| JanaHn napsal: | je i potřeba počítat s tím, že si tělo i hlava musí zvyknout na míň jídla |
No, tak snad to mín jídla bude ten správný krok pro mě..
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: ne červen 01, 2014 7:39 pm Předmět: |
|
|
určitě zapisuj a odvažuj, ať máš přehled kolik toho jíš  moc práce to nedá.......a hned budeš vědět kolik sahrů jíš v přílohách, ovoci, mléčných výrobcích atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: ne červen 01, 2014 7:52 pm Předmět: |
|
|
| DeB napsal: | | JanaHn napsal: | je i potřeba počítat s tím, že si tělo i hlava musí zvyknout na míň jídla |
No, tak snad to mín jídla bude ten správný krok pro mě.. |
ono třeba jídla budeš mít dost, ale oříšek je vyladit poměr živin a tam je myslím zakopaný pes.
a víc snídej sacharidy.....kaše ti nechutnají nebo vločky, ty sice máš na sváču, ale jen lžíci.
měla bys nad jídelák sednout a propočítat, že třeba snídaně je 25% z celkového množství, co jíš, to samé oběd i třeba ta večeře s tím, že menší příloha nebo ty sachry prostě a víc masa-bílkovin.
po 10% dej svačiny a 5% ti zbyde na malou 2. večeři.
např jím 10000kj na tom se to hezky počítá..........takže snídaně, oběd a večeře budou mít 2500kj
svačiny 1000kj
a 500kj 2. véča
je to samozřejmě +- ale abys věděla kolik tak zhruba máš sníst.
|
|
| nahoru |
|
 |
DeB
|
Zaslal: ne červen 01, 2014 7:59 pm Předmět: |
|
|
| JanaHn napsal: | | DeB napsal: | | JanaHn napsal: | je i potřeba počítat s tím, že si tělo i hlava musí zvyknout na míň jídla |
No, tak snad to mín jídla bude ten správný krok pro mě.. |
ono třeba jídla budeš mít dost, ale oříšek je vyladit poměr živin a tam je myslím zakopaný pes.
a víc snídej sacharidy.....kaše ti nechutnají nebo vločky, ty sice máš na sváču, ale jen lžíci.
měla bys nad jídelák sednout a propočítat, že třeba snídaně je 25% z celkového množství, co jíš, to samé oběd i třeba ta večeře s tím, že menší příloha nebo ty sachry prostě a víc masa-bílkovin.
po 10% dej svačiny a 5% ti zbyde na malou 2. večeři.
např jím 10000kj na tom se to hezky počítá..........takže snídaně, oběd a večeře budou mít 2500kj
svačiny 1000kj
a 500kj 2. véča
je to samozřejmě +- ale abys věděla kolik tak zhruba máš sníst. |
Jani, to je tak demotivující to počítání. Tohle mi trvá ze všeho nejvíc, nad tím pak strávím celej den a že těch volných dnů nemám tolik.
Proto je pro mne nejlepší mi napsat jídelníček a já tak budu jíst i cvičit. Ale zas chápu, že je nejlepší se to naučit počítat.. ale to mě vždy děsně odrazovalo. Jistě sama vís kolik času zabere už jenom vážit každou potravinu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|