|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DeB
|
Zaslal: út červen 03, 2014 10:51 am Předmět: |
|
|
| Kleio napsal: | Mě by zajímalo, kolik vážíš, protože kdybys to napsala, tak by se mnohem lépe radilo s jídelníčkem.
Třeba tyhle hodnoty:
| DeB napsal: | | a z toho teda 170 g bilkovin, 198 g sacharidů, 60 g tuků.. Orientačně |
Tyhle bílkoviny jsou pro člověka, který váží 110 kilo a více, jinak je to zbytečně moc, sacharidy pro 70 - 90 kg. Tuků hodně tak jako tak. |
Já váhu nepíšu záměrně. Protože vážím tak moc, že pak nevím z čeho byste usoudili kolik je na mě tuků a kolik svalů? Moje kolegyně v práci třeba váží o několik desítek mín kilo něž já a je daleko více objemnější, ale taky nižšího vzrůstu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Chadzi

|
Zaslal: út červen 03, 2014 11:01 am Předmět: |
|
|
A co si zajít např. na inbody měření?
|
|
| nahoru |
|
 |
DeB
|
Zaslal: út červen 03, 2014 11:02 am Předmět: |
|
|
| Chadzi napsal: | | A co si zajít např. na inbody měření? |
Doporučíš mi kam? Kde tomu rozuměj? :) Ráda si i zaplatím..
Nebo jestli to někdo dělá u sebe v práci kde trénuje, tak přijedu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: út červen 03, 2014 11:05 am Předmět: |
|
|
nam je celkem jedno kolik mas tuku a svalu jde o to ze pri nejaky vaze ma telo urcitej bazal a od toho je dobry se odrazit , v tv byl porad kde tlusty lidi hubnuly ze placaly rukama ve vode a nebyl problem shodit 60kg je to hodne subjektivni ja mam bazal skoro 9400kj a kazdy den cvicim 1hodinu http://www.mte.cz/bmr.php vypln si tohle a uvidis kolik toho musis jist aby jsi zhubnula ale nechapu proc je slozity napsat na anonymni web "je mi 30 a mam 170kg" takhle se proste spatne pomaha na dalku
|
|
| nahoru |
|
 |
DeB
|
Zaslal: út červen 03, 2014 11:10 am Předmět: |
|
|
| Pokedex napsal: | | nam je celkem jedno kolik mas tuku a svalu jde o to ze pri nejaky vaze ma telo urcitej bazal a od toho je dobry se odrazit , v tv byl porad kde tlusty lidi hubnuly ze placaly rukama ve vode a nebyl problem shodit 60kg je to hodne subjektivni ja mam bazal skoro 9400kj a kazdy den cvicim 1hodinu http://www.mte.cz/bmr.php vypln si tohle a uvidis kolik toho musis jist aby jsi zhubnula ale nechapu proc je slozity napsat na anonymni web "je mi 30 a mam 170kg" takhle se proste spatne pomaha na dalku |
BMR 2458 kcal
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: út červen 03, 2014 11:12 am Předmět: |
|
|
| DeB napsal: | | Chadzi napsal: | | A co si zajít např. na inbody měření? |
Doporučíš mi kam? Kde tomu rozuměj? :) Ráda si i zaplatím..
Nebo jestli to někdo dělá u sebe v práci kde trénuje, tak přijedu :) |
http://www.inbody.cz/inbody-centra-v-cr.php
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: út červen 03, 2014 11:21 am Předmět: |
|
|
tak a od tohodle cisla se odpichni spocitej si co snis za den a kolik toho je + nejakej pohyb a je to
|
|
| nahoru |
|
 |
DeB
|
Zaslal: út červen 03, 2014 11:26 am Předmět: |
|
|
| Pokedex napsal: | | tak a od tohodle cisla se odpichni spocitej si co snis za den a kolik toho je + nejakej pohyb a je to |
viz výše:) Jana mi psala, že jím málo - příjem + - 8500Kj. Tak jsem navýšila místo 170g bílkovin co jsem měla na 200g, místo 198g sachrů na 250 (to taky nevím kde nahonit, dostanu se max. na tech 200 bez toho aniž bych přešvihla tuky), místo 60g tuků na 80 (momentálně 84, když snížuju tuky, jdou dolů i sachry dle jídelníčku a pak nevím jak doplnit jen sachry)
denně eliptical 60 min, posilování 30 min.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: út červen 03, 2014 11:43 am Předmět: |
|
|
tuky nejsou spatny muzes denne treba trochu ořechů
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: út červen 03, 2014 12:01 pm Předmět: |
|
|
| DeB napsal: | | Pokedex napsal: | | tak a od tohodle cisla se odpichni spocitej si co snis za den a kolik toho je + nejakej pohyb a je to |
viz výše:) Jana mi psala, že jím málo - příjem + - 8500Kj. Tak jsem navýšila místo 170g bílkovin co jsem měla na 200g, místo 198g sachrů na 250 (to taky nevím kde nahonit, dostanu se max. na tech 200 bez toho aniž bych přešvihla tuky), místo 60g tuků na 80 (momentálně 84, když snížuju tuky, jdou dolů i sachry dle jídelníčku a pak nevím jak doplnit jen sachry)
denně eliptical 60 min, posilování 30 min. |
in body si najdi-k tomu nepotřebuješ žádného odborníka, stoupneš na to, a vyjedou ti výsledky. mají ho různě ve fitkách apod. stojí to kolem 250,- a budeš mít aspoň přehled, i když zatím mi to přijde zbytečné......je více než jasné, že seš obézní a máš na sobě hodně tuku.
ale může to být hodně motivační, když budeš chodit na přeměřování cca každé 2 měs. a uvidíš na tom papíře ta čísla, jak se snižuje % tuků
ale jíst se musí, určitě máš zpomalený metabolismus, jak seš v podstatě podvyživená, musíš tělo nakrmit kvalitním jídlem, aby mělo energii a začalo spalovat.....dokud bude hladovět nespálí ani gram tuku.
|
|
| nahoru |
|
 |
DeB
|
Zaslal: st červen 04, 2014 5:07 pm Předmět: |
|
|
| JanaHn napsal: | | DeB napsal: | | Pokedex napsal: | | tak a od tohodle cisla se odpichni spocitej si co snis za den a kolik toho je + nejakej pohyb a je to |
in body si najdi-k tomu nepotřebuješ žádného odborníka, stoupneš na to, a vyjedou ti výsledky. mají ho různě ve fitkách apod. stojí to kolem 250,- a budeš mít aspoň přehled, i když zatím mi to přijde zbytečné......je více než jasné, že seš obézní a máš na sobě hodně tuku.
ale může to být hodně motivační, když budeš chodit na přeměřování cca každé 2 měs. a uvidíš na tom papíře ta čísla, jak se snižuje % tuků
ale jíst se musí, určitě máš zpomalený metabolismus, jak seš v podstatě podvyživená, musíš tělo nakrmit kvalitním jídlem, aby mělo energii a začalo spalovat.....dokud bude hladovět nespálí ani gram tuku. |
Dneska jsem si jen tak stoupla na váhu. Budu doufat, že ten přírůstek v kg jsou svaly a né tuky.. Jinak by mi fakt už švihlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: čt červen 05, 2014 1:23 am Předmět: |
|
|
| DeB napsal: | | JanaHn napsal: | | DeB napsal: | | Pokedex napsal: | | tak a od tohodle cisla se odpichni spocitej si co snis za den a kolik toho je + nejakej pohyb a je to |
ale jíst se musí, určitě máš zpomalený metabolismus, jak seš v podstatě podvyživená, musíš tělo nakrmit kvalitním jídlem, aby mělo energii a začalo spalovat.....dokud bude hladovět nespálí ani gram tuku. |
Dneska jsem si jen tak stoupla na váhu. Budu doufat, že ten přírůstek v kg jsou svaly a né tuky.. Jinak by mi fakt už švihlo. |
Svaly to nebudou, nejspíš si jen tělo natáhlo vodu nebo tak něco, nedělal bych z toho vědu ;) Ta váha může kolísat.
|
|
| nahoru |
|
 |
DeB
|
Zaslal: ne září 07, 2014 12:34 pm Předmět: |
|
|
Přeji Vám všem poklidnou neděli. Po dlouhé době se ozývám. Hlásím: NEVZDALA JSEM TO!!!
Musela jsem se odmlčet z důvodu velkého pracovního i školního vytížení. Ale zkoušky zamnou, v práci je po dovolených a tak se člověk může i aktivně zas podílet:)
Jinak co se týče mého snažení. Z mé původní váhy 165 kg se kterou jsem tu startovala.. je nyní 152, 5 kg :)
Tak doufám, že si mě tu necháte.. A hned na úvod jedna otázečka. Můžete mi doporučit nějaký multivitamín? Hodně čtu, že lidé multivitamíny doporučují. Mám pár svých typů, ale nechám si ráda poradit. I když se snažím jíst zeleniny dost, tak jsou chvíle, kdy jsem přezelinovaná.
Moc Vás všechny zdravím, převážně ty, co nademnou ještě nezlomili hůl :))
Krásný den! DeB
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: ne září 07, 2014 1:06 pm Předmět: |
|
|
jsem ráda, že se ozýváš a že hezky bojuješ a boduješ!!
s vit. asi neporadím, já teda sem tam baštím hlívu na imunitu a spektrum vitamíny.....ale né nějak pravidelně. ono je toho spousta všude, těžko vybrat, viď. _________________ Narodily jsme se, abychom byly šťastné. Ne normální. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
DeB
|
Zaslal: ne září 07, 2014 1:18 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Jani, děkuji.
No na trhu je toho tolik, že právě nevím z čeho si vybrat. Hlavně se mi docela zhoršila pleť (pozdní akné). Takže hledám právě vitamíny vhodné i na to.. takže s obsahem vit. A, včetně zinku..
No, počtu a ještě pokoukám..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|