Poraď mi kámo

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Poraď mi kámo  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Poraď mi kámo
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
sk

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2014 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty pijes mleko nosem ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
RealMan

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2014 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud nevíš, že alergická reakce je imunitní reakce celého organismu, ne jen lokálních částí, a že hlen, není zbytek po mléku jako pěna u piva, tak si to právě zjistil. A bylo by dobré, pro celý svět, kdyby si mluvil, jen když máš co říct
CharlesWood

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2014 1:07 pm    Předmět: dsvdas Odpovědět s citátem

citace:
Místo musli jsem jedl dřív vločky, ty předpřiipravené, jak jenom vysypete z pytlíku a zalijete, ale jelikož netuším jak je upravují, ani co je v tom prášku který je dochucuje jsem je přestal brát / Klasické vločky jsem zatím nedokázal upravit do stravitelné podoby.

Kup si misto vlocek Instantní extrudovanou ovesnou mouku, 1kg stoji 66,- vyjde te to levnejc nez gainer s jednoduchejma cukrama...ted jsem na zkousku objednal jenom 2kg ale objednam vic, protoze to je na pohodu, na svacinu mas zajisteny hned jidlo!!! odmerku proteinu + 100-150g ovesne mouky pošejkruješ v šejkru a vypiješ, uplna pohoda, zalezitost na 5minut. zkousel jsem dat do sejkru i 200g. davam to 2x denne abych navysil sacharidy pres den...obsahuje i vic sacharidu na 100g ma 73,6g normalni vlocky 59,7g...
RealMan

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2014 1:44 pm    Předmět: Re: dsvdas Odpovědět s citátem

Jdu do posilky a pak si o tom něco zjistím. Každopádně díky!!
sk

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2014 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RealMan napsal:
Pokud nevíš, že alergická reakce je imunitní reakce celého organismu, ne jen lokálních částí, a že hlen, není zbytek po mléku jako pěna u piva, tak si to právě zjistil. A bylo by dobré, pro celý svět, kdyby si mluvil, jen když máš co říct

fajn, priste by bylo mozna dobre napsat neco jako mam ABKM a diky tomu mi mleko zpusobuje respiracni potize a zjistil jsem to az po X letech kdy jsem si do vlocek pridal mleko a protoze to doktor nevi a ja mu to nerekl, tak mi misto rady vynechat mleko predepsal kapky....

jinak totiz dal dochazi k sireni ruznych dezinformaci tykajici se mleka a je to unavne to pak poslouchat z ruznych stran
Endo

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2014 3:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DEXCORE napsal:
Mléko nezahleňuje, to je mýtus, kterému bohužel věří i někteří lékaři :)

Mýtus to určite nieje... Je to len osobná záležitosť každého človeka, či mu to niečo robí či nie. Napríklad ja môžem s určitosťou povedať, že mňa mlieko zahlieňuje.
RealMan

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2014 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
fajn, priste by bylo mozna dobre napsat neco jako mam ABKM a diky tomu mi mleko zpusobuje respiracni potize a zjistil jsem to az po X letech kdy jsem si do vlocek pridal mleko a protoze to doktor nevi a ja mu to nerekl, tak mi misto rady vynechat mleko predepsal kapky....

jinak totiz dal dochazi k sireni ruznych dezinformaci tykajici se mleka a je to unavne to pak poslouchat z ruznych stran

Ach jo, píšeš to co bylo napsáno, jenom se to snažíš napsat jiným způsobem abys uspokojil vlastní uznání hledající ego. Pravděpodobně je to způsobeno nedostatečnou satisfakcí z vlastního života, neschopnosti najít smysl vlastního života a plnění vlastních cílů. Z tohoto důvodu chceš uspět aspoň v takovýchto malých debatách, přičemž ve skutečnosti žádnou debatu nevyhráváš, je to jen tvůj falešný pocit pro zakrytí tvého nenaplněného života. Teď ti doporučím vypnout počítač, jít půl hodiny meditovat, a začít hledat věci které tě skutečně naplňují. Za tohle bys u psychologa zaplatil tak tisícovku ale ode mně to máš jako dárek.
Pr!nc

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2014 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechci ti do toho kecat, ale prvně sem přijdeš pro radu a pak tady děláš chytrýho sám. Kdybys řekl hned, že údajně trpíš alergií na mléčnou bílkovinu nebo vlastně kdo ví na co, tak by ti ten dotyčný nemusel psát takový koment, který, podle mě, však nebyl vůbec od věci, protože říká pravdu...
RealMan

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2014 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Nechci ti do toho kecat, ale prvně sem přijdeš pro radu a pak tady děláš chytrýho sám. Kdybys řekl hned, že údajně trpíš alergií na mléčnou bílkovinu nebo vlastně kdo ví na co, tak by ti ten dotyčný nemusel psát takový koment, který, podle mě, však nebyl vůbec od věci, protože říká pravdu...

Tak to si děláš srandu ne? Četl sis celou diskuzi? První dělá blbého jestli piju mléko nosem a pak na mě chrlí jakési lékařské definice co že to mám za nemoc. Prostě mi lékař předepsal prášky a sprej, což já neuznávám tak jsem to vyhodil, a pak jsem si tady o stránku dál přečetl že borcům pomohlo vynechání mléka se zahleňováním, co je na tom nepochopitelného? Akorát nemám rád když někdo tlačí komentáře jenom aby něco napsal. Přišel jsem pro radu s jídelníčkem a cvičením, ne s pitím mléka nosem.
Endo

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2014 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RealMan napsal:
citace:

Tak to si děláš srandu ne? Četl sis celou diskuzi? První dělá blbého jestli piju mléko nosem a pak na mě chrlí jakési lékařské definice co že to mám za nemoc. Prostě mi lékař předepsal prášky a sprej, což já neuznávám tak jsem to vyhodil, a pak jsem si tady o stránku dál přečetl že borcům pomohlo vynechání mléka se zahleňováním, co je na tom nepochopitelného? Akorát nemám rád když někdo tlačí komentáře jenom aby něco napsal. Přišel jsem pro radu s jídelníčkem a cvičením, ne s pitím mléka nosem.

Kontrolná otázka (seriózna): Vyhodil si tie prášky a sprej jo?
Číča

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2014 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to o prioritách... Místo kapek a prášků bych si koupil balení papírových kapesníků a mléko v akci v globusu za 12,90.
Vyhazovat mouku je blbost,pokud vážíš tolik co vážíš a chceš přibrat. Moderní paleo-stravnici ti ais reknou,ze je lepsi misto toho zrat klobasy a syry,ale nejsem si uplne jisty,ze se chce kazdy vydavat touhle cestou.
http://forum.ronnie.cz/post1122639.html#1122639
jirkovac

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2014 7:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc napsal:
... údajně trpíš alergií na mléčnou bílkovinu nebo vlastně kdo ví na co....

často se mylně uvádí alergie.. u většiny lidí se jedná o intoleranci.. alergií na mléko trpí jen cca 2% populace. ta má úplně jiné projevy!

to jen pro doplnění :)
sk

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2014 7:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jirkovac napsal:
Pr!nc napsal:
... údajně trpíš alergií na mléčnou bílkovinu nebo vlastně kdo ví na co....

často se mylně uvádí alergie.. u většiny lidí se jedná o intoleranci.. alergií na mléko trpí jen cca 2% populace. ta má úplně jiné projevy!

to jen pro doplnění :)

nicmene intolerance na laktosu se neprojevuje nicim co by slo popsat jako ,,zahlenovani,, jsou to ciste zazivaci problemy...jinak uz mlciim nechci spamovat RelaManovi topic
MikTek

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2014 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle mě ten jídelníček je nějak divnew poskládaný...zkus se držet tří pořádných jídel (maso+příloha+obloha) a 2-3 svačin (nějaký tvaroh+banán např.) jsem taky hodně ektáč a dlouho jsem hledal cestu jak kvalitně nabírat, dokud jsem prostě nepochopil, že to chce opravdu pravidelně a bez vyjímek dlabat 3x velké jídlo a 3x sváču, pravidelně spát a cvičit do 60 minut, tak to nešlo.

U nás papíráků je důležitá disciplína a zodpovědnost...žádný, ted se mi nechce vařit trak to zaplácnu gainerem...na cvičení se maximálně soustřed, správně dýchej a skoro "medituj", soustřed se na sval který se cvičíš...

Hlavně se zatím vyser na doplňky typu hellgel, kreatin atd atd...to si nech do zálohy, později se to bude hodit, tak je zbytečný si vypěstova rezistenci hned na začátku :)
RealMan

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2014 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Kontrolná otázka (seriózna): Vyhodil si tie prášky a sprej jo?

Vyhodil jsem recept na ně

citace:
Je to o prioritách... Místo kapek a prášků bych si koupil balení papírových kapesníků a mléko v akci v globusu za 12,90.
Vyhazovat mouku je blbost,pokud vážíš tolik co vážíš a chceš přibrat. Moderní paleo-stravnici ti ais reknou,ze je lepsi misto toho zrat klobasy a syry,ale nejsem si uplne jisty,ze se chce kazdy vydavat touhle cestou.

Jak říkáš, je to o prioritách. Vím že mám na něco alergii co mě zahleňuje, myslím že by to mohlo být mléko, u bílé mouky mi jde jen preventivně zkusit kvůli alergii na lepek nebo celilakii nebo kdo ví čemu, jestli nepřiberu protože mi přijde divné mít tak 0-1 procento tuku i když jsem zkoušel diety ve stylu přežírání celý měsíc (přičemž jsem všechno vysral!). Asi to je metabolismem ale proč to nezkusit, že.

citace:
Podle mě ten jídelníček je nějak divnew poskládaný...zkus se držet tří pořádných jídel (maso+příloha+obloha) a 2-3 svačin (nějaký tvaroh+banán např.) jsem taky hodně ektáč a dlouho jsem hledal cestu jak kvalitně nabírat, dokud jsem prostě nepochopil, že to chce opravdu pravidelně a bez vyjímek dlabat 3x velké jídlo a 3x sváču, pravidelně spát a cvičit do 60 minut, tak to nešlo.

citace:
U nás papíráků je důležitá disciplína a zodpovědnost...žádný, ted se mi nechce vařit trak to zaplácnu gainerem...na cvičení se maximálně soustřed, správně dýchej a skoro "medituj", soustřed se na sval který se cvičíš...

Hlavně se zatím vyser na doplňky typu hellgel, kreatin atd atd...to si nech do zálohy, později se to bude hodit, tak je zbytečný si vypěstova rezistenci hned na začátku :)

Ty jídla zkusím takto, hlavní problém tam je čas a peníze, ale uvidím co se dá dělat. Jinak dík za tipy :) A jedu jenom sachariďák, nic jiného nechci..možná protein časem přidám.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Poraď mi kámo Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: