Trenink po ránu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Trenink po ránu  Úvodní stránka -> Trénink -> Trenink po ránu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Poman

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2012 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Normálka, vstanu-posilka silovej trénink dlouhej, pak hodinka aerobka a první jídlo až potom...
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2012 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozpis pro mírně pokročilé:

1. ještě ani nevstanu a už cvičím
2. aerobka 2hod na probuzení
3. něco lehkého k jídlu + bcaa
4. silový 1,5hod trénink v posilovně
5. gainer
6. aerobka 2hod
7. 30min strečink
8. protein + bcaa
9. 1hod běhání venku sprinty
10. 2hod BW cviky
11. pořádná žranice
12. vyčistit zuby (!)
13. spát

REPEAT!!

/sory za spam, ale musel jsem to napsat, není to myšleno vážně
Draper

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2012 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
I kdyby se tu neřešily vaše oblíbené filmy a seriály, který mají s realitou společnýho asi tolik co já a RANDO s kulturistikou, ne každej je po ránu schopnej čehokoli víc než srkat čaj/kafe a pomalu bootovat
Já v minulosti x-krát zkoušel jít cvičit dopoledne nebo dokonce jít po ránu běhat, a nic tak strašnýho jsem snad s výjimkou otravy alkoholem a naštíplý kostrče nezažil

Ja vim, ze mas dnes na picu den a ses strasne nasranej , takze te nebudu moc provokovat ale vis, proc to tak u tebe zrejme je? Protoze ty predem vis, ze to bude stat za hovno, predem to odsuzujes a protivis si to, jdes tam nasranej a podle toho to tak taky dopadne. To je tak ale u tebe, mam pocit, snad se vsim. Ja nechapu, jak porad muzes zit v takovem silenem pesimizmu a averzi vuci vsemu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2012 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale prd, já to zkoušel ještě když jsem byl mladej
Mozek sice dokážu nabootovat do půl hodiny, ale tělu to trvá tak čtvrt dne To běhání bylo teda podstatně horší než cvičení - nedokázal jsem rozproudit krev, sotva odlepil nohy od země, a po kiláku mi bylo na umření. Prostě jsem experiementálně zjistil, že jsem ten typ co se mu nejlíp sportuje ke konci dne :P
John Chipsa

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2012 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já zase chodím ráno.......

Od 0800 do 1100. Ráno snídaně ( 200g vloček+500ml mlíka) a hodinku po snídani jdu cvičit.... Nevadí mi to, mám energii atp... Mě to vyhovuje
Po tréninku protein + maltu a hodinku na to oběd... Od doby co totakhle dělám, nejsem unavenej a je mě dobře
drlift_

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2012 5:39 pm    Předmět: Re: Trenink po ránu Odpovědět s citátem

Spam napsal:
Čau, určitě ste někdy viděli ty filmy jak ráno vstanou, jdou si zacvičit, pak dají snídani, sprchu a jdou cosi někam dělat. Včera jsem to viděl opět a zajímá mě jestli to má nějaký význam? Nebo je to jen cvičení ve smyslu 30min protažení? Protože odjet trénink nalačno... to skoro nikdo neodcvičí a když jo, tak to pro tělo nemá vůbec žadný význam, spíš naopak...???

Proc by ne? S prazdnym brichem se cvici nejlip.

Predstava, ze nemuzes zvladnout trenink, protoze nejses najedenej mi prijde hodne vzdalena realite....

Jedinej problem je, ze si to chce na ranni cviceni zvyknout. Telo jeste napul spi a tak se mu vyvijet nejaky usili moc nechce.
Draper

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2012 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Presne tak, je to jen o zvyku. Osobne bych ale nemohl jit cvicit hodinu po poziti 200g vlocek, ani 2 hodiny, ani 3, protoze tohle by me akorat usaplo a zpomalilo nehlede na to, ze z tohle ti stejne zadnou energii neda, ba naopak mozna vezme. Idealni pro me je jit cvicit s pocitem ani ne prazdna a uz vubec ne plnosti zaludku.
Failure

PříspěvekZaslal: út červen 05, 2012 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Osobně sem zažil jen pár tréninků na lačný žaludek, ale doteď je považuju za ty vůbec nejproduktivnější. Mě to tak vyhovovalo krásně a o běhu na lačno se ani nebavím, to je ještě lepší
Jirka24xx

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2014 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cviči tu nekdo cca do hodiny po probuzeni ? zajimalo by me jak to delate jake je vase posledni jidlo s predchoziho dne a jestly cvicite na lačno nebo si neco dáte (nemyslim suplementy) .
Chadzi

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2014 10:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chodím v 5 ráno na výkonnostní trénink (3x týdně) - pneumatika+kladivo, sáňky se závažím (sprinty/tlačení/přitahování), battle ropes, ručkování+shyby, clean&press, kliky, schody, atd... Vstanu ve 4:30, dám si BCAA + kofeinovou tabletu (možná budu dávat hydro), vezmu věci, sednu do auta a jedu na hřiště ...v 5 začínám cvičit. V 6 končím, v 6:15 sprcha a 6:45 práce. Snídám těsně po 7h... Jsem naprosto v pohodě, použitelný a je mi dokonce líp než když vstanu a jdu rovnou do práce.
Jirka24xx

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2014 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a jaká je tvoje večeře ? já abych mel vubec nejakou energii davam 125g ryže + vajička a po hodine jdu spat
Chadzi

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2014 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na večeři mám bílkoviny + tuky, sacharidy +-80g. Jídla jsou různá...

Naposledy upravil Chadzi dne čt červen 05, 2014 6:50 am, celkově upraveno 1 krát
Houdys

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2014 12:34 pm    Předmět: trénink Odpovědět s citátem

Já poslední 2 měsíce cvičím jen ráno. Probudím se, dám si zelený čaj, nebo kávu a jdu na to. Když vím, že jedu ráno silový trénink, tak se nebojím nějaké přílohy na večer jako jsou např. brambory nebo rýže, protože vím, že ta energie se bude po ránu hodit. Navíc, jak už tu někdo psal, tak se pak přes den cítím lépe.
jirkovac

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2014 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5.20 budíček - od 6 fit
když můžu sacharidy, tak banán a 2 lžičky arašídového másla + kafe a bcaa
když nemůžu tak hydro

ještě chodím 2x týdně nalačno běhat.. to vybíhám do 15ti min. po probuzení, takže jen bcaa

na ranní trénink nedám dopustit :)

nápady na lehké "jídlo" před tréninkem mě zajímají!
Číča

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2014 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Všechno je to o zvyku....
Osobně jsem zkoušel běhání na lačno a bylo to moc fajn,po par set metrech jsem zkoušel blejt,takze jsem vyhodil nějakou tu vodu se zbytkem logru.
Pak jsem zkoušel vajíčka k snídani,2h pauza a dopadlo to stejně,jen se toho blilo víc.
Když běhám k večeru,je to to nejlepší a mám mnohem víc energie.
POdobně to mám s tréninkem,když vstanu pozdeji a sparing mě tahá v 10 do posilky,vydrím tam 40minut a pak jdu pryc,jinak začnu mít opět návaly. Zajímavý je,že i přes návaly jsem se nikdy v posilce nepoblil :D
Ale musim priznat,ze mi taky vyhopvuje cvicit s prazdnym zaludkem,ale to tim stylem,ze si dam snidani poradnou,svacinku normalni,obed lehky,dlouho nic,trenink kolem 5. hodiny a pak se prezeru jak prase.
http://forum.ronnie.cz/post1122639.html#1122639

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Trenink po ránu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: