koupě mobilu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 26, 27, 28  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - koupě mobilu  Úvodní stránka -> Ostatní -> koupě mobilu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
AHOLA

PříspěvekZaslal: pá květen 30, 2014 9:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak najnovsie zvazujem kupu telefonu z druhej ruky, cez bazar....Do dobierky by som na Slovensku nesiel, ale je tam moznost osobneho odberu....mobil mal byt iba odskusany, inak nepouzivany a plne funkcny. Co by ste mi odporucali s kontrolovat/prezriet/odskusat na mieste? Normalne by som do toho nesiel, ale trocha ma tlaci cas a bojim sa, ze zasielka z ciny ku mne nedorazi za 3 tyzdne.....potom budem mimo dosahu dost dlho.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Grimley

PříspěvekZaslal: pá květen 30, 2014 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zalezi co kupujes...pokud jde sundat zadni kryt, urcite mrkni pod baterku, zjisti si kde jsou na telefonu ty marky na vlhkost - vodu aby sis overil jestli ten telefon neni utopenej ... taky je docela fajn k tomu dostat i doklad o koupi aby se nestalo za tejden ze ti zablokujou telefon IMEI a ty nebudes mit nic :) ... vydrz baterky neoveris a pripadne dneska stojej pakatel... dal si zkusit jestli funguje konektor nabijeni pokud to mas kde zkusit (treba pripojit pres USB do notebooku). Vic me momentalne nenapada

Edit: jeste by bylo idealni si zavolat...jestli funguje mikran a reproduktor jak ma :)
Lunreal

PříspěvekZaslal: pá květen 30, 2014 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyborne zkusenosti mam s http://xiaomimobile.cz/65-xiaomi-redmi-1s-zdarma-xiaomi-mikey.html, resp. s predchozi verzi (hongmi alias red rice), ma skvele odladeny a svizny android (clovek by ani nerekl ze to je android diky skvele nadstavbne miui), rozsiritelny sd kartama, dual sim a momentky z toho telefonu jsou za tu cenu vyborny. Uz jsem ho porizoval dvema znamym a no problemo s nicim. Dodani snad do druheho dne, 2 leta zaruka, cestina, proste klasika no.
Spazik

PříspěvekZaslal: pá květen 30, 2014 10:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Ted resim koupi telefonu kolem 6ti tisic.... pritelkyne ma narozky a ted ma galaxy S II co uz dosluhuje... tak ji udelam radost... jen zvazuju jakej, zatim mi nejlip vychazi asi Samsung Galaxy S III, vzhledem k tomu, ze je to holka, neni to zadnej geek a je zvykla na touchwiz, pripadne mate nejakej tip?...o nizsi tride telefonu nemam moc prehled, tak nevim co jde za 6k poridit aby to nebylo furt zasekany....

To nechápu - jak může telefon za 15tis. nebo kolik stál při uvedení za (2 roky?) "dosluhovat"
Já mám telefon za 1800,- už asi 7 let a pořád funguje jako novej
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá květen 30, 2014 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Grimley napsal:
Ted resim koupi telefonu kolem 6ti tisic.... pritelkyne ma narozky a ted ma galaxy S II co uz dosluhuje... tak ji udelam radost... jen zvazuju jakej, zatim mi nejlip vychazi asi Samsung Galaxy S III, vzhledem k tomu, ze je to holka, neni to zadnej geek a je zvykla na touchwiz, pripadne mate nejakej tip?...o nizsi tride telefonu nemam moc prehled, tak nevim co jde za 6k poridit aby to nebylo furt zasekany....

To nechápu - jak může telefon za 15tis. nebo kolik stál při uvedení za (2 roky?) "dosluhovat"
Já mám telefon za 1800,- už asi 7 let a pořád funguje jako novej

Já mám telefon za 3 kila přes 10 let, vypral jsem ho v pračce, spadnul mi z pátého patra na trávník, a také stále funguje
Chadzi

PříspěvekZaslal: pá květen 30, 2014 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám jako náhradní telefon nějakou starou Nokii a když je tam poslední čárka na baterce, tak vydrží ještě dalších 48hodin.
eschaia

PříspěvekZaslal: pá květen 30, 2014 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Inew v3 ? nadupaná mašina z Asie, dá se koupit na aukru nebo přes ebay.
AHOLA

PříspěvekZaslal: so květen 31, 2014 7:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak uz pisem z Jiayu G4.Snad ta masinka daco vydrzi.
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: so květen 31, 2014 8:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty telefony z Číny dost válí. Snad jedinou nevýhodou je, že většina neumí LTE, ale to už záleží na každým, jakého používá operátora a zda to vidí jako velkou absenci...
AHOLA

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2014 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A co prislusenstvo?
Uvazoval som o nejakom tom obale/puzdre na telefon, ale vaham....
1. vyuzivat puzdro ako puzdro, len ako ochranny obal, z Ciny sa mi to objednavat nechce, skor ak bude daco v bazari....
2. puzdro ako belt case - prakticke, clovek nemusi nosit mobil vo vrecku...v lete je vsak clovek bez opasku, plus a co kluce, penazenka, Stary zakon?...a sme tam, kde sme boli
3. taska cez plece - clovek tam da mobil aj ine veci naraz a je vystarne...aj v takom pripade by vsak kvoli ochrane asi siklo apon nejake lacne puzdro (silikon )

Jak to riesite vy?
Grimley

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2014 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja používám S View - je elegantní , nevim jakej je vyber na čínský telefony. Takový ty bumpery jsou hrozný, udělaj z telefonu hnusnej kus čehosi :) ...připadne se poohlídní pro screenshield...delaj jak pro přední stranu tak i zadní stranu telefonu :) jen to nalepování ti sebere dva roky života :D tolik nervů a nadávek jako při lepení ochranný folie jsem ještě neřekl snad :D

Jo a jinak přítelkyni jsem nakonec koupil Samsung galaxy s3 :))
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne červen 08, 2014 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Micus, kolik telefonu od kvalitnich cinskych znacek jsi vlastnil? Nebo dokonce flagshipu? Zatím to vypada ze mas akorat plnou pusu a dutou hlavu.

uplne vlastnil jen 1, kazdopadne sgs 3,4,5 sx z, z1 z ultra, note 2 3, one, ........minimalne sem je ''lehce ochutnal''
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: ne červen 08, 2014 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:

........minimalne sem je ''lehce ochutnal''

To znamená co? Že ti je někdo půjčil do ruky nebo jsi je používal pár týdnů?
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne červen 08, 2014 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Kalous napsal:
micus6 napsal:

........minimalne sem je ''lehce ochutnal''

To znamená co? Že ti je někdo půjčil do ruky nebo jsi je používal pár týdnů?

Kez by tydnu, pozze radove ve dnech. Nejvic sem se zabyval tim, co bylo kritizovano, nebo podle recenzi s chybama, ale vetsinou uz sem mel aktualizovany kousek v ruce takze sem se'vicemene nicim extra nezabyval
E: no proste vic nez toho vim z vlastnich zkusenosti vim z recenzi, clanku, for na telefony,.... jako s nejvetsi pravdepodobnosti vsichni tady
Bara

PříspěvekZaslal: ne červen 08, 2014 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Ja používám S View - je elegantní , nevim jakej je vyber na čínský telefony. Takový ty bumpery jsou hrozný, udělaj z telefonu hnusnej kus čehosi :) ...připadne se poohlídní pro screenshield...delaj jak pro přední stranu tak i zadní stranu telefonu :) jen to nalepování ti sebere dva roky života :D tolik nervů a nadávek jako při lepení ochranný folie jsem ještě neřekl snad :D

Jo a jinak přítelkyni jsem nakonec koupil Samsung galaxy s3 :))

S3 je dobrá volba pokud nechceš mít to nej dělo a už jsou za dobrý peníze. U nás na ně přechází komplet celá firma.Já používám Note 3 a to je pecka.. teď jsem ho koupil i přítelkyni a taky je z něj nadšená, takže ani velikost versus ženská ruka není špatná
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - koupě mobilu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 26, 27, 28  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: