|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
AHOLA

|
Zaslal: pá květen 30, 2014 9:02 am Předmět: |
|
|
Tak najnovsie zvazujem kupu telefonu z druhej ruky, cez bazar....Do dobierky by som na Slovensku nesiel, ale je tam moznost osobneho odberu....mobil mal byt iba odskusany, inak nepouzivany a plne funkcny. Co by ste mi odporucali s kontrolovat/prezriet/odskusat na mieste? Normalne by som do toho nesiel, ale trocha ma tlaci cas a bojim sa, ze zasielka z ciny ku mne nedorazi za 3 tyzdne.....potom budem mimo dosahu dost dlho. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: pá květen 30, 2014 9:08 am Předmět: |
|
|
Zalezi co kupujes...pokud jde sundat zadni kryt, urcite mrkni pod baterku, zjisti si kde jsou na telefonu ty marky na vlhkost - vodu aby sis overil jestli ten telefon neni utopenej ... taky je docela fajn k tomu dostat i doklad o koupi aby se nestalo za tejden ze ti zablokujou telefon IMEI a ty nebudes mit nic :) ... vydrz baterky neoveris a pripadne dneska stojej pakatel... dal si zkusit jestli funguje konektor nabijeni pokud to mas kde zkusit (treba pripojit pres USB do notebooku). Vic me momentalne nenapada
Edit: jeste by bylo idealni si zavolat...jestli funguje mikran a reproduktor jak ma :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: pá květen 30, 2014 9:28 am Předmět: |
|
|
Vyborne zkusenosti mam s http://xiaomimobile.cz/65-xiaomi-redmi-1s-zdarma-xiaomi-mikey.html, resp. s predchozi verzi (hongmi alias red rice), ma skvele odladeny a svizny android (clovek by ani nerekl ze to je android diky skvele nadstavbne miui), rozsiritelny sd kartama, dual sim a momentky z toho telefonu jsou za tu cenu vyborny. Uz jsem ho porizoval dvema znamym a no problemo s nicim. Dodani snad do druheho dne, 2 leta zaruka, cestina, proste klasika no. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá květen 30, 2014 10:35 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Ted resim koupi telefonu kolem 6ti tisic.... pritelkyne ma narozky a ted ma galaxy S II co uz dosluhuje... tak ji udelam radost... jen zvazuju jakej, zatim mi nejlip vychazi asi Samsung Galaxy S III, vzhledem k tomu, ze je to holka, neni to zadnej geek a je zvykla na touchwiz, pripadne mate nejakej tip?...o nizsi tride telefonu nemam moc prehled, tak nevim co jde za 6k poridit aby to nebylo furt zasekany.... |
To nechápu - jak může telefon za 15tis. nebo kolik stál při uvedení za (2 roky?) "dosluhovat"
Já mám telefon za 1800,- už asi 7 let a pořád funguje jako novej
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá květen 30, 2014 11:21 am Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Grimley napsal: | | Ted resim koupi telefonu kolem 6ti tisic.... pritelkyne ma narozky a ted ma galaxy S II co uz dosluhuje... tak ji udelam radost... jen zvazuju jakej, zatim mi nejlip vychazi asi Samsung Galaxy S III, vzhledem k tomu, ze je to holka, neni to zadnej geek a je zvykla na touchwiz, pripadne mate nejakej tip?...o nizsi tride telefonu nemam moc prehled, tak nevim co jde za 6k poridit aby to nebylo furt zasekany.... |
To nechápu - jak může telefon za 15tis. nebo kolik stál při uvedení za (2 roky?) "dosluhovat"
Já mám telefon za 1800,- už asi 7 let a pořád funguje jako novej |
Já mám telefon za 3 kila přes 10 let, vypral jsem ho v pračce, spadnul mi z pátého patra na trávník, a také stále funguje
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: pá květen 30, 2014 1:06 pm Předmět: |
|
|
Inew v3 ? nadupaná mašina z Asie, dá se koupit na aukru nebo přes ebay.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so květen 31, 2014 7:54 am Předmět: |
|
|
Tak uz pisem z Jiayu G4.Snad ta masinka daco vydrzi. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: so květen 31, 2014 8:14 am Předmět: |
|
|
Ty telefony z Číny dost válí. Snad jedinou nevýhodou je, že většina neumí LTE, ale to už záleží na každým, jakého používá operátora a zda to vidí jako velkou absenci... _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt červen 05, 2014 11:14 am Předmět: |
|
|
A co prislusenstvo?
Uvazoval som o nejakom tom obale/puzdre na telefon, ale vaham....
1. vyuzivat puzdro ako puzdro, len ako ochranny obal, z Ciny sa mi to objednavat nechce, skor ak bude daco v bazari....
2. puzdro ako belt case - prakticke, clovek nemusi nosit mobil vo vrecku...v lete je vsak clovek bez opasku, plus a co kluce, penazenka, Stary zakon?...a sme tam, kde sme boli
3. taska cez plece - clovek tam da mobil aj ine veci naraz a je vystarne...aj v takom pripade by vsak kvoli ochrane asi siklo apon nejake lacne puzdro (silikon  )
Jak to riesite vy? _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt červen 05, 2014 11:21 am Předmět: |
|
|
Ja používám S View - je elegantní , nevim jakej je vyber na čínský telefony. Takový ty bumpery jsou hrozný, udělaj z telefonu hnusnej kus čehosi :) ...připadne se poohlídní pro screenshield...delaj jak pro přední stranu tak i zadní stranu telefonu :) jen to nalepování ti sebere dva roky života :D tolik nervů a nadávek jako při lepení ochranný folie jsem ještě neřekl snad :D
Jo a jinak přítelkyni jsem nakonec koupil Samsung galaxy s3 :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne červen 08, 2014 6:50 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | Micus, kolik telefonu od kvalitnich cinskych znacek jsi vlastnil? Nebo dokonce flagshipu? Zatím to vypada ze mas akorat plnou pusu a dutou hlavu. |
uplne vlastnil jen 1, kazdopadne sgs 3,4,5 sx z, z1 z ultra, note 2 3, one, ........minimalne sem je ''lehce ochutnal''
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: ne červen 08, 2014 8:41 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: |
........minimalne sem je ''lehce ochutnal'' |
To znamená co? Že ti je někdo půjčil do ruky nebo jsi je používal pár týdnů? _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne červen 08, 2014 8:57 pm Předmět: |
|
|
| Jirka Kalous napsal: | | micus6 napsal: |
........minimalne sem je ''lehce ochutnal'' |
To znamená co? Že ti je někdo půjčil do ruky nebo jsi je používal pár týdnů? |
Kez by tydnu, pozze radove ve dnech. Nejvic sem se zabyval tim, co bylo kritizovano, nebo podle recenzi s chybama, ale vetsinou uz sem mel aktualizovany kousek v ruce takze sem se'vicemene nicim extra nezabyval
E: no proste vic nez toho vim z vlastnich zkusenosti vim z recenzi, clanku, for na telefony,.... jako s nejvetsi pravdepodobnosti vsichni tady
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne červen 08, 2014 9:39 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Ja používám S View - je elegantní , nevim jakej je vyber na čínský telefony. Takový ty bumpery jsou hrozný, udělaj z telefonu hnusnej kus čehosi :) ...připadne se poohlídní pro screenshield...delaj jak pro přední stranu tak i zadní stranu telefonu :) jen to nalepování ti sebere dva roky života :D tolik nervů a nadávek jako při lepení ochranný folie jsem ještě neřekl snad :D
Jo a jinak přítelkyni jsem nakonec koupil Samsung galaxy s3 :)) |
S3 je dobrá volba pokud nechceš mít to nej dělo a už jsou za dobrý peníze. U nás na ně přechází komplet celá firma.Já používám Note 3 a to je pecka.. teď jsem ho koupil i přítelkyni a taky je z něj nadšená, takže ani velikost versus ženská ruka není špatná
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|