Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 31, 32, 33  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Cmeni

PříspěvekZaslal: ne květen 18, 2014 11:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Řikám si, že bych si zase mohl dát po delší době na noc tvaroh. Otevřu lednici, kouknu na vaničku s tvarohem, avšak hned mi sjedou oči o patro níž na velkej, černej pekáč, tak ho otevřu a co se tam na mě nesměje. Aby se neřeklo, tak sem si dal jen menší porci a ještě k tomu nějaká zeleninka.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Cmeni

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2014 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Absolutně nestíhám, tak pouze 15 minut taková udržovačka.

21.5. Středa
Doma

Kliky na jendé ruce
6x6

Bring Sally down bring Sally up
-dřepy 15 kg vesta
-no ty kráso mít to o 20 sekund víc, tak to nedam moje nohy jsou ještě slabší než jsem myslel

Břich
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Cmeni

PříspěvekZaslal: so květen 24, 2014 11:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

23.5. Pátek
Posilka

Totální trapas. Vedro jak cip, několik dní jsem se pořádně nevyspal a pěkně se to projevilo.

Shyby žebřík
1/2/3/4/5/5

Dřep
5x5 72.5
-přidávam podle plánu

Military press
-chtěl jsem jet až k 65 abych si udělal PR. Nezvednul jsem ani 60, takže jsem byl totálně naštvanej

Farmers walk
50 kg jednoručky 3x20
-tohle jediný mě bavilo

-pak jsem to zabalil, vůbec to nemělo cenu

24.4. Sobota
Doma/Běh

Shyby podhmat max
15/10/7/8
-plný rozsah, rovné nohy...spokojenost

Kliky ve stojce
3/3/3
-hlavou až na zem, fakt masakr, u posledního opáčka jsem hodně cejtil bedra-to nechápu proč

Běh 42 min
-bohužel z toho 10 min jsem šel, protože jsem zaběhnul do lesa a neviděl jsem vůbec nic-ještě, že jsem se o něco nerozsekal. Jakmile jsem vyběhnul na louku, tak už pohoda. Když jsem potom běžel kolem řepkového pole, tak jsem tam potkal prasátko. No co si budeme povídat, běžící brontosaurus docela budí respekt, takže zase rychle zmizelo
Cmeni

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera jsem byl se strejdou a jeho kámoše hodinku na bedmintonu. Pěknej masakr, všichni chlapi přes 100 kg a vodili si mě tam jak malýho kluka, takhle marnej jsem si už dlouho nepřipadal potom jsme šli ještě jedno...ehm, radši nebudu řikat jak to dopadlo

28.5. Středa
Posilka

Mrtvola
4x4 110
-budu přidávat po 5 kg, až nebudu moc, tak to stáhnu na 3x3

Bench
3x3 77.5
10x60

Shyby nadhmat
4x4 10 kg

Břich
Orbitrek 15 min
Strečink

Už jsem si konečně ujasnil v hlavě jak budou vypadat moje treninky.

Mrtvola / Bench / Shyby se zátěží / Nějaká blbost
Dřep / Military press / Shyby / Nějaká blbost

Nějaká blbost bude všechno možný od ultimátní Farmers walk, přes břicho, po teplometský pumpování jednoručkama

Asi budu teď stíhat ještě jednu posilku týdně, tak to budu dávat něco na rozvoj síly jako dotahy ze špalků a dřepy s dosedem na lavičku a ještě bych se chtěl naučit přední dřep
Cmeni

PříspěvekZaslal: pá květen 30, 2014 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

30.5. Pátek
Posilka

Dřep
3x3 90 kg
3x100 kg
-chtěl jsem jen těch 90 ale byla chuť, tak jsem si dal stovečku

Military press
5x5 40

Farmers walk
50 kg jednoručky
-15 minut jsem vyráběl z nakladaček "kufry" cca 65 kg, bohužel jsem je nezvědnul , protože ta osa je tlustší než u jednoruček a já to prostě neudržim, tak jsem musel přejí opět na jednoručky. Naštěstí jsem se motal okolo Pavla Zadražila, tak mi suprově pomohl vylepšit mojí bídnou techniku. Dělal jsem moc dlouhé kroky, nezpevněnej atd. Ještě to není ono ale je to lepší.

Shyby
5 opakování všechny možný varianty ani nevim kolik serií

Běh 20 min
Cmeni

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2.6. Pondělí
Posilovna

Bench CG
5x5 60
-pauzy minuta, přišlo mi to docela lehký, tak jsem chtěl zkusit kolik zvládnu
2x70
2x80
1x90 PR
-nikdy jsem nedal 90 na bench bez jištění sparinga, sice jsem nějak netrefil dráhu, tak jsem s tim trochu bojoval ale dal jsem to. Nastala docela zajímavá věc, jsem si tak na 90 % jistej, že mít za sebou někoho kdo mě jistí a nevyčerpávat se před tím na pracovních seriích, tak rekord 95 na normální bench v pohodě dorovnám. Asi bude něco špatně

Dosedy na lavičku
4ser x3 120
-první serii jsem jel nějak zvláštně a spíš mě tahaly bedra, než že bych cítil nohy ale potom jsem si to trochu ošahal a teď mě pěkně pálej stehna

Tlaky na ramena ve stoje-jendoručky
-viděl jsem to u Turakama, tak jsem si to chtěl zkusit...jsem myslel, že mi shořej ramena a to jsem tam blbnul jenom se 17.5 kg

Shyby nadhmat
7/7/7/7

Orbitrek 15 min
Strečink
JanaHn

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tlaky na ramena.....co bys chtěl, já blbnu s max 5 kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Cmeni

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2014 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jenže se vsadim, že u toho nehekáš jak jelen v říji
Cmeni

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2014 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Úterý 3.6.
Posilovna

-dneska skoro žádný sachry (jenom trošku ke snídani) a myslim, že to bylo dost znát

Bench
3x3 80
12x60

Mrtvola
5x5 100
-po včerejšku mě bolely nohy a záda tak jen pim pam nadhmatem ale zadejchanej jsem u toho byl pěkně

Shyby nadhmat
4x4 12.5
2x20
-chtěj jsem zkusit jestli 20 vůbec dam, třetí jsem nedotáhnul nad hrazdu tak o 2 cm

Břicho
Orbitrek 20 min
Strečink

-předminule jsem strečink nedal a byla to velká chyba, vrátilo mě to o několik treninků zpět
JanaHn

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2014 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
jenže se vsadim, že u toho nehekáš jak jelen v říji

no to né, koukám do zrcadla a občas se i zasměju, hlavně, když vedle mě nebo za mnou je někdo jako ty.....sladím s ním aspoň ten pohyb
Cmeni

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2014 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JanaHn: No a já si řikal, proč poslední dobou vídám ve fitku tolik holek. Ony se tam ty potvory chodí smát klukům jako jsem já

Přikládám ještě dotaz, který jsem dával do vlákna Výživa a suplementace

Veterinář mi doporučil tuhle kloubní výživu pro fenku, protože začala špatně chodit, bohužel snědla jen pár tablet a potom umřela. Sice nejsem fanoušek doplňků stravy ale jelikož to stálo 800 kč, tak mi je líto to vyhodit. Co myslíte, můžu to sníst? Respektive jestli to pro mě bude mít nějaký přínos.

JanaHn

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2014 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

abys z toho nezačal štěkat!

jo to máš pravdu, včera tam snad bylo víc holek než kluků......je to fajn!
Cmeni

PříspěvekZaslal: pá červen 06, 2014 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jana: To štěkání by ještě nebylo tak hrozný ale abych taky nepošel

6.6. Pátek
Doma

-nakonec jsem posilku zavrhnul, protože jsem si řekl, že v tak krásném počasí bude lepší si zacvičit na zahradě. Také jsem měl dva dny brigádu na pile, takže jsem pěkně servanej (hlavně mozoly na rukou se mi rozedřely) a ještě k tomu v sobotu a neděli jdu také. tudíž bych to stejně jen tak šolíchal.

Shyby
7x7
-starty každou druhou minutu
-cvičil jsem jen v trenkách a lítalo to tam nějak hrozně lehce, to by šlověk nevěřil co udělá pár hadrů a boty

KVS
4x4
-konečně všechny hlavou až na zem

A potom nějaké břicho, výskoky, rúzné variace kliků na madlech a všemožné píčovinky (hlavně opalování ).
JanaHn

PříspěvekZaslal: pá červen 06, 2014 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

však ta tvoje fenečka umřela kvůli něčemu jinýmu, ne??

zvláštní.... štěkání ti nevadí, ale hekání alá jelen v říji se ti nezamlouvá
Cmeni

PříspěvekZaslal: ne červen 08, 2014 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak přece sama musíš uznat, že štěkání je roztomilejší, než nějaké funění.

Jinak dneska opět v práci, takže na cvičení nebyla síla a dal jsem si zkušebně 400 m se 65 kg na ramenou (lidské závaží :D ). Šel jsem to takovým rychlým cupitáním a můžu říct, že zadejchanej jsem byl opravdu solidně.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 31, 32, 33  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: