|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Cmeni

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Cmeni

|
Zaslal: st květen 21, 2014 10:09 pm Předmět: |
|
|
Absolutně nestíhám, tak pouze 15 minut taková udržovačka.
21.5. Středa
Doma
Kliky na jendé ruce
6x6
Bring Sally down bring Sally up
-dřepy 15 kg vesta
-no ty kráso mít to o 20 sekund víc, tak to nedam  moje nohy jsou ještě slabší než jsem myslel
Břich
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: so květen 24, 2014 11:21 pm Předmět: |
|
|
23.5. Pátek
Posilka
Totální trapas. Vedro jak cip, několik dní jsem se pořádně nevyspal a pěkně se to projevilo.
Shyby žebřík
1/2/3/4/5/5
Dřep
5x5 72.5
-přidávam podle plánu
Military press
-chtěl jsem jet až k 65 abych si udělal PR. Nezvednul jsem ani 60, takže jsem byl totálně naštvanej
Farmers walk
50 kg jednoručky 3x20
-tohle jediný mě bavilo
-pak jsem to zabalil, vůbec to nemělo cenu
24.4. Sobota
Doma/Běh
Shyby podhmat max
15/10/7/8
-plný rozsah, rovné nohy...spokojenost
Kliky ve stojce
3/3/3
-hlavou až na zem, fakt masakr, u posledního opáčka jsem hodně cejtil bedra-to nechápu proč
Běh 42 min
-bohužel z toho 10 min jsem šel, protože jsem zaběhnul do lesa a neviděl jsem vůbec nic-ještě, že jsem se o něco nerozsekal. Jakmile jsem vyběhnul na louku, tak už pohoda. Když jsem potom běžel kolem řepkového pole, tak jsem tam potkal prasátko. No co si budeme povídat, běžící brontosaurus docela budí respekt, takže zase rychle zmizelo
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: st květen 28, 2014 8:46 pm Předmět: |
|
|
Včera jsem byl se strejdou a jeho kámoše hodinku na bedmintonu. Pěknej masakr, všichni chlapi přes 100 kg a vodili si mě tam jak malýho kluka, takhle marnej jsem si už dlouho nepřipadal  potom jsme šli ještě jedno...ehm, radši nebudu řikat jak to dopadlo
28.5. Středa
Posilka
Mrtvola
4x4 110
-budu přidávat po 5 kg, až nebudu moc, tak to stáhnu na 3x3
Bench
3x3 77.5
10x60
Shyby nadhmat
4x4 10 kg
Břich
Orbitrek 15 min
Strečink
Už jsem si konečně ujasnil v hlavě jak budou vypadat moje treninky.
Mrtvola / Bench / Shyby se zátěží / Nějaká blbost
Dřep / Military press / Shyby / Nějaká blbost
Nějaká blbost bude všechno možný od ultimátní Farmers walk, přes břicho, po teplometský pumpování jednoručkama
Asi budu teď stíhat ještě jednu posilku týdně, tak to budu dávat něco na rozvoj síly jako dotahy ze špalků a dřepy s dosedem na lavičku a ještě bych se chtěl naučit přední dřep
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: pá květen 30, 2014 7:32 pm Předmět: |
|
|
30.5. Pátek
Posilka
Dřep
3x3 90 kg
3x100 kg
-chtěl jsem jen těch 90 ale byla chuť, tak jsem si dal stovečku
Military press
5x5 40
Farmers walk
50 kg jednoručky
-15 minut jsem vyráběl z nakladaček "kufry" cca 65 kg, bohužel jsem je nezvědnul  , protože ta osa je tlustší než u jednoruček a já to prostě neudržim, tak jsem musel přejí opět na jednoručky. Naštěstí jsem se motal okolo Pavla Zadražila, tak mi suprově pomohl vylepšit mojí bídnou techniku. Dělal jsem moc dlouhé kroky, nezpevněnej atd. Ještě to není ono ale je to lepší.
Shyby
5 opakování všechny možný varianty ani nevim kolik serií
Běh 20 min
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: po červen 02, 2014 8:21 pm Předmět: |
|
|
2.6. Pondělí
Posilovna
Bench CG
5x5 60
-pauzy minuta, přišlo mi to docela lehký, tak jsem chtěl zkusit kolik zvládnu
2x70
2x80
1x90 PR
-nikdy jsem nedal 90 na bench bez jištění sparinga, sice jsem nějak netrefil dráhu, tak jsem s tim trochu bojoval ale dal jsem to. Nastala docela zajímavá věc, jsem si tak na 90 % jistej, že mít za sebou někoho kdo mě jistí a nevyčerpávat se před tím na pracovních seriích, tak rekord 95 na normální bench v pohodě dorovnám. Asi bude něco špatně
Dosedy na lavičku
4ser x3 120
-první serii jsem jel nějak zvláštně a spíš mě tahaly bedra, než že bych cítil nohy ale potom jsem si to trochu ošahal a teď mě pěkně pálej stehna
Tlaky na ramena ve stoje-jendoručky
-viděl jsem to u Turakama, tak jsem si to chtěl zkusit...jsem myslel, že mi shořej ramena a to jsem tam blbnul jenom se 17.5 kg
Shyby nadhmat
7/7/7/7
Orbitrek 15 min
Strečink
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: po červen 02, 2014 8:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: út červen 03, 2014 8:38 pm Předmět: |
|
|
Úterý 3.6.
Posilovna
-dneska skoro žádný sachry (jenom trošku ke snídani) a myslim, že to bylo dost znát
Bench
3x3 80
12x60
Mrtvola
5x5 100
-po včerejšku mě bolely nohy a záda tak jen pim pam nadhmatem ale zadejchanej jsem u toho byl pěkně
Shyby nadhmat
4x4 12.5
2x20
-chtěj jsem zkusit jestli 20 vůbec dam, třetí jsem nedotáhnul nad hrazdu tak o 2 cm
Břicho
Orbitrek 20 min
Strečink
-předminule jsem strečink nedal a byla to velká chyba, vrátilo mě to o několik treninků zpět
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: út červen 03, 2014 8:46 pm Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: | jenže se vsadim, že u toho nehekáš jak jelen v říji |
no to né, koukám do zrcadla a občas se i zasměju, hlavně, když vedle mě nebo za mnou je někdo jako ty.....sladím s ním aspoň ten pohyb
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: pá červen 06, 2014 5:47 pm Předmět: |
|
|
Jana: To štěkání by ještě nebylo tak hrozný ale abych taky nepošel
6.6. Pátek
Doma
-nakonec jsem posilku zavrhnul, protože jsem si řekl, že v tak krásném počasí bude lepší si zacvičit na zahradě. Také jsem měl dva dny brigádu na pile, takže jsem pěkně servanej (hlavně mozoly na rukou se mi rozedřely) a ještě k tomu v sobotu a neděli jdu také. tudíž bych to stejně jen tak šolíchal.
Shyby
7x7
-starty každou druhou minutu
-cvičil jsem jen v trenkách a lítalo to tam nějak hrozně lehce, to by šlověk nevěřil co udělá pár hadrů a boty
KVS
4x4
-konečně všechny hlavou až na zem
A potom nějaké břicho, výskoky, rúzné variace kliků na madlech a všemožné píčovinky (hlavně opalování  ).
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: pá červen 06, 2014 6:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: ne červen 08, 2014 9:36 pm Předmět: |
|
|
Tak přece sama musíš uznat, že štěkání je roztomilejší, než nějaké funění.
Jinak dneska opět v práci, takže na cvičení nebyla síla a dal jsem si zkušebně 400 m se 65 kg na ramenou (lidské závaží :D ). Šel jsem to takovým rychlým cupitáním a můžu říct, že zadejchanej jsem byl opravdu solidně.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|