| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Macha
|
Zaslal: so červen 07, 2014 9:11 pm Předmět: Dotaz k treninku |
|
|
ahoj,
chtel bych se zeptat kdyz napriklad jedu rano ve fitku zada + biceps a biceps odflaknu protoze jsem se znicil na tech zadech je spatny kdyz ho vecer napr v 6 jeste procvicim znovu? Celkove se chci zeptat na vas nazor na dvoufazove treninky ? diky za odpoved a jeste chci dodat ,ze jedu objem a jidelnicek si hlidam , ( doplnky - bcaa )
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
tezzy196
|
Zaslal: so červen 07, 2014 9:27 pm Předmět: |
|
|
Pokud mas cas na dvojfazove treninky tak bych to urcite vyuzil. Zase me by to prislo jako ztrata casu zajit do fitka jenom kvuli bicepsu. Ale pokud to takhle budes praktikovat tak bych biceps rano necvicil a nechal ho aspon trochu pri sile na druhy trenink.
|
|
| nahoru |
|
 |
Macha
|
Zaslal: so červen 07, 2014 10:22 pm Předmět: |
|
|
Diky za odpoved :) znovu do fitka nemusim mam doma cinky a lavici, tamze tem biceps odjedu doma. jen me zajima jestli to nebude mit nejakej negativni dopad na moje svaly kdybych rano cvicil zada biceps a pak vecer si dal znovu tem biceps.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: so červen 07, 2014 11:05 pm Předmět: |
|
|
Dvojfazove treninky nejsou pro lidi co trosku pomasti cinky doma v garazi, to nechej velmi pokrocilym atletum snaz se odtrenovat co nejefektuvnejsi max v 4-5ti treninkovych jednotkach tydne
|
|
| nahoru |
|
 |
Macha
|
Zaslal: so červen 07, 2014 11:35 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | Dvojfazove treninky nejsou pro lidi co trosku pomasti cinky doma v garazi, to nechej velmi pokrocilym atletum snaz se odtrenovat co nejefektuvnejsi max v 4-5ti treninkovych jednotkach tydne |
Ja jsem jen napsal, ze mam doma cinky a ten biceps mohu odjet i doma urcite nepromazavam cinky v garazi ale posiluju nevim jak ty :) proc to nechavat atletum ? Me jde o sebe ja chci bejt velkej ne se divat na atlety v televizi. muj dotaz byl jestli to nebude mit negativni vliv na rust kdyz z rana mam pocit , ze jsem ten bicak odflak a dojedu si to vecer.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne červen 08, 2014 6:34 am Předmět: |
|
|
ja bych si dal bacha, pri dvoufazovce muze dojit sakra rychle k pretrenovani, klidne i v ramci jednoho - dvou tydnu
co se tyce rustu, je to mnohem vic v jidle a genetice nez cviceni _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne červen 08, 2014 8:35 am Předmět: |
|
|
| Macha napsal: |
Me jde o sebe ja chci bejt velkej ne se divat na atlety v televizi. muj dotaz byl jestli to nebude mit negativni vliv na rust kdyz z rana mam pocit , ze jsem ten bicak odflak a dojedu si to vecer. |
Ne nebude, ale nepočítej s tím, že z pumpování bicáku 5 cviky budeš velkej. Když už, tak ráno ho vynech a dej si ho pořádně v "druhé fázi." Jak často a čím procvičuješ např. nohy? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Macha
|
Zaslal: ne červen 08, 2014 9:07 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Macha napsal: |
Me jde o sebe ja chci bejt velkej ne se divat na atlety v televizi. muj dotaz byl jestli to nebude mit negativni vliv na rust kdyz z rana mam pocit , ze jsem ten bicak odflak a dojedu si to vecer. |
Ne nebude, ale nepočítej s tím, že z pumpování bicáku 5 cviky budeš velkej. Když už, tak ráno ho vynech a dej si ho pořádně v "druhé fázi." Jak často a čím procvičuješ např. nohy? |
S tim opravdu nepocitam ze budu po 5 cvikach velkej :) . Proc se ptas na nohy ? Cekas ze ti reknu ze je nejezdim ale to nenapisu nohy cvicim docela rad ale jen 1x tejdne , posiluju od prosince a uz jsem drep dotahl na skoro 100kg na serie. Jinak rozehrejvam se na legpressu pak drepy a pak jedu predkopavani nekdy pridam vypady.
|
|
| nahoru |
|
 |
Macha
|
Zaslal: út červen 10, 2014 6:52 pm Předmět: |
|
|
ještě jeden dotaz jestli můžu, jakej máte názor na shazovací serie ? přijde mi,že když v treninku dám na ten danej sval 3 shazovací serie tak ten sval mnohem více zníčim než když pojedu ty samé serie s jednou vahou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út červen 10, 2014 7:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Macha
|
Zaslal: út červen 10, 2014 7:49 pm Předmět: |
|
|
dobrej článek jdu si ho přečíst, ale neni tam to co myslim. Ja myslim,že pojedu např na biceps, s 30kg činkou, pak hned 20 10 5 po 10 opakování.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út červen 10, 2014 7:56 pm Předmět: |
|
|
patri to pod vynucena opakovani _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Macha
|
Zaslal: út červen 10, 2014 8:07 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | patri to pod vynucena opakovani |
to co tam popisují je podle mě případ kdybych např s činkou místo 8-10 opakování jel v jedný sérii např 30+ opakování a jel i přes bolest do úplného vyčerpání. To co popisuji já je jakoby obrácená pyramida si myslím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Macha
|
Zaslal: út červen 10, 2014 8:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út červen 10, 2014 8:41 pm Předmět: |
|
|
Není rozdíl mezi tréninkem v objemu a v dietě! Liší se maximálně hmotnost zátěže z důvodu nedostatku energie a pauzy mezi sériemi. trénink ale může být klidně naprosto totožný.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |