ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 63, 64, 65  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ttby

PříspěvekZaslal: so květen 31, 2014 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jsem ještě dneska připdal

bicepsové zdvihy veká čínka 30kg - po minutě 7,7,7,7,7,7,8,8

a 30kg velká čínka - TABATA floorpress
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so květen 31, 2014 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sakra chlape neflakej to, pred sesti dny uz jsem dal 35kol a rezerva byla
ttby

PříspěvekZaslal: so květen 31, 2014 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Sakra chlape neflakej to, pred sesti dny uz jsem dal 35kol a rezerva byla

Nedá se nic říct, poslední týden dva by se to fakt dalo nazvat flákání. Hodne za to muže 100x ten thruster jako vynucenej počet, kterej mi vždycky znechutí pokračovat

Ale pořád si myslím, že do konce roku pohodička - pořád jsou to schyby s 6kg zátěží tuků

edit : 35 kol? jak jako čelzí po minutě na 30minut nebo v rámci 30minut? Zdá se mi to na tebe docela málo

Naposledy upravil ttby dne so květen 31, 2014 5:07 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ttby

PříspěvekZaslal: so květen 31, 2014 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

btw: muj lektor na angličtinu si všimnul, že vypadám docela k světu a taky by rád posiloval - takže Grimlej bude mít určitě radost - budu předávat své zkušenosti a doproučení dále. Kdyby lektor uměl česky klidně by se tu mohl objevit další thread s dynamickými algoritmy
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so květen 31, 2014 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to jako ty po minute, ale ne jenom bidnych 30 ale uz o neco horsich 35
na Silvestra chystam sazku (pokud do toho sezenu aspon jednoho soupere), ze to zkusim na 60kol
Balista

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 6:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzhledem k tomu, že se blíží magické datum, kdy si můžeme napsat o video, rád bych vyvolal diskusi na jaké téma video bude a za sebe jedno navrhnul - thrustery (nevím, na kolik se vytaktuješ k tomu datu, ale prostě všechny, které v daném tréninku pojedeš)
ttby

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
to jako ty po minute, ale ne jenom bidnych 30 ale uz o neco horsich 35
na Silvestra chystam sazku (pokud do toho sezenu aspon jednoho soupere), ze to zkusim na 60kol

Tak s tím si běž za nikým jiným, já tady bojuju o těch 30. A ještě dlouho bojovat budu

Balista napsal:
Vzhledem k tomu, že se blíží magické datum, kdy si můžeme napsat o video, rád bych vyvolal diskusi na jaké téma video bude a za sebe jedno navrhnul - thrustery (nevím, na kolik se vytaktuješ k tomu datu, ale prostě všechny, které v daném tréninku pojedeš)

rozumím, zjebat mi techniku , ale dobře ty že si hlídáš kredit

-------------------------------------------

Jinak dneska
100x truster 30kg ofiko netaktováno ale jel jsem po 2 minutách. Ušetřil jsem serii a prvně jsem dal 17x v serii.

feasibility study - schyb se zátěžovou vestou , dal jsem. Zkusil jsem jeden a patrně jich dam více. Každopádně jeden stačí na to aby to bylo feasible .

Přítahy se zátěžovou vestou po 2 minutách
7x PR, 5,4,4,4,3
(trarget do konce roku je 12 se kterými jste se mi vysmáli, podle mě pořád reálné)

Bicepsové zdvihy z velkou čínku 30kg, start každou minutu - 6 minut po 8mi opakováních

A TABATA floorpress s velkou čínkou 30kg
ttby

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2014 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

- přejmenoval jsem thread, protože stále kulhám :/ a prostě dřepovat se ted nebude..

Schyby po minutě
5,5,5,5,5
(prvně 5 kol i když poslední schyb byl pochopitelně takovej chcípák) a pak exponential-backoff po dvou kolech
5,5
minut navíc pauza
5,5
dvě minuty navíc pauza
5,5
čtyři minuty navíc pauza
5,5
osm minut navíc pauza
5,5

Thruster 30kg - 100x (stále netaktováno ale jel jsem po dvou minutech, první serii sem se sprostě převážil na záda z dřepu uprostřed seriie, takže defacto 104x)

Bicepsové zdvihy 30kg dvojručka po minutě 8x a 6 kol.

TABATA floorpress 30kg

TABATA bríško
ttby

PříspěvekZaslal: ne červen 08, 2014 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska
schyby po minutě 5,5,5,5,5 (moc to nešlo ten poslední v posledních dvou serii byl hodně chcípák) a pak vždy 5 po dvou minutách - celkem 17kol

Thruster 35kg - 100
, ofiko netakuju po dvou minutách (+5kg, prišla mi další část kotouču)

Bicepsové zdvihy s dvojručkou 35kg - po minutě 6,6,6,6,6,5 (+5kg, -cca 2 cviky na serii)

TABTA floorpress 35kg
(+5kg)

TABATA bríško

Jinak když jsem dělal trhustery tak jsem mezi seriiema šel do koupelny a kouknul se na sebe v zrcadle - jsem ani netušil, že se takhle pomočuj při cvičení - jeden z duvodu proč cvičit doma
ttby

PříspěvekZaslal: út červen 10, 2014 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Schyby po minutě
5,5,5,5,4
- a pak jsem toho nechal, při troše štěstí budu moci i zítra.

Thruster 35kg - 101x , nástup po 2minutách, max v první serii 10x.

Bicepsové zdvihy 35kg po minutě 6,6,6,6,6,6 (+1 v posledni serii)

TABATA floorpress 35kg

TABATA bríško
ttby

PříspěvekZaslal: čt červen 12, 2014 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kotník už se lepší ;) Fajn

Schyby po minutě 5,5,5,5,5 a pak po 1 minutě 37s 5,5,5,5

Trhuster 35kg - 102x
, po 1 minutě 37s, prvně 11x s touhle váhou

Bicepsové zdvihy 35kg - po minutě 6,6,6,6,6,7 (na konci 7, +1 a příště bych klidně mohl zkusit s těma 7 začínat)

TABATA bríško

TABATA floorpress 35kg
ttby

PříspěvekZaslal: so červen 14, 2014 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska zkusím novinku (v pruběhu dne, at tělo pořádně hubne)

12:00
Každou minutu
5 schybů každé sudé kolo
10 kliků
15 dřepů
12 kol

14:30
105x Thruster 35kg , prvně s touhle váhou 12x v serii a po 1:40ti a měl bych asi přitvrdit a sundat vteřiny

Naposledy upravil ttby dne so červen 14, 2014 2:04 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ttby

PříspěvekZaslal: so červen 14, 2014 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mimochodem včera jsem stal v interšpáru a předemnou týpek s tričkem, botama, vzhedem, ponožka z crossfitu - trapně tam rozbil nějakou sladkou limonádu , bylo to prvně co jsem viděl "crossfitáka" živě. Tak jsem koukal co kupuje za jídlo a pokud si to dobře pamatuju tak to bylo:

12x sladká limonáda (takové ty s alkoholem) -1dna kterou rozbil
cca 8 banánu (ok, to chápu)
bramburky s příchutí hub
sýr
pistácie

Ostatní si nepamatuju, jen jsem si na vás všechny vzpomnil když mi tu vyčitáte monstry , ostatně já měl v tu dobu na páse salát, petržel, tunáka a mejdlo
Na stranu druhou - týpek byl o hlavu a pul větší (jak jinak..) a ruce jsem měl silnější , je teda ale fakt, že na sobě neměl moc tuku - na těch kuřích nohách snad ani nešlo mít tuk.

Takové bylo mé první setkání s člověkem s tričkem crossathlete..
ttby

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je třeba pokus se něco udělat s váhou, zase to nějak narostlo.
Takže včera jsem jedl jako prase (jako rozjet metabolizmus) a dneska měl kuře+tunák a mix zeleniny v džusu s feferonkama+2x monster lo-carbo

A protože to vypadalo, že tělo zpomaluje tak

101x thruster 35kg po 1:29
- prvně 14x v serii
- ušetřil jsem serii
- a několikrát se mi podařilo čínku zezhora "tuknout" dolu - tedy nepodlomil jsem se a nečekal jsem na gravitaci ale aktivně ji stahnul dolu.
- technika se povedla

Dneska si dávám 1ku s hvězdičkou za trhuster cvičení
ttby

PříspěvekZaslal: po červen 16, 2014 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TTBY FRAN
21 schybů - 21 trhusterů 35kg - 15 schybů - 15 trhusterů 35kg - 9 schybů - 9 trhusterů 35kg
12 minut 39s

S lehčí čínkou, ale nekippované schyby. Taková má první vlaštovka. Navíc náhodou - chcípla mi baterka v myši a tudíš jsem si nemohl nastavit časovač abych cvičil tak jako jindy. Každopádně cca 13 minut známená, že jsem looser, ale čekal jsem to horšejší.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 63, 64, 65  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: