|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ttby
|
Zaslal: so květen 31, 2014 3:32 pm Předmět: |
|
|
tak jsem ještě dneska připdal
bicepsové zdvihy veká čínka 30kg - po minutě 7,7,7,7,7,7,8,8
a 30kg velká čínka - TABATA floorpress _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so květen 31, 2014 4:59 pm Předmět: |
|
|
Sakra chlape neflakej to, pred sesti dny uz jsem dal 35kol a rezerva byla _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: so květen 31, 2014 5:03 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil ttby dne so květen 31, 2014 5:07 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: so květen 31, 2014 5:05 pm Předmět: |
|
|
btw: muj lektor na angličtinu si všimnul, že vypadám docela k světu a taky by rád posiloval - takže Grimlej bude mít určitě radost - budu předávat své zkušenosti a doproučení dále. Kdyby lektor uměl česky klidně by se tu mohl objevit další thread s dynamickými algoritmy _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so květen 31, 2014 5:23 pm Předmět: |
|
|
to jako ty po minute, ale ne jenom bidnych 30 ale uz o neco horsich 35
na Silvestra chystam sazku (pokud do toho sezenu aspon jednoho soupere), ze to zkusim na 60kol _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
Zaslal: po červen 02, 2014 6:52 am Předmět: |
|
|
Vzhledem k tomu, že se blíží magické datum, kdy si můžeme napsat o video, rád bych vyvolal diskusi na jaké téma video bude a za sebe jedno navrhnul - thrustery (nevím, na kolik se vytaktuješ k tomu datu, ale prostě všechny, které v daném tréninku pojedeš) _________________ Buď najdu cestu, nebo si udělám vlastní!
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: po červen 02, 2014 10:38 pm Předmět: |
|
|
| citace: | to jako ty po minute, ale ne jenom bidnych 30 ale uz o neco horsich 35
na Silvestra chystam sazku (pokud do toho sezenu aspon jednoho soupere), ze to zkusim na 60kol |
Tak s tím si běž za nikým jiným, já tady bojuju o těch 30. A ještě dlouho bojovat budu
| Balista napsal: | Vzhledem k tomu, že se blíží magické datum, kdy si můžeme napsat o video, rád bych vyvolal diskusi na jaké téma video bude a za sebe jedno navrhnul - thrustery (nevím, na kolik se vytaktuješ k tomu datu, ale prostě všechny, které v daném tréninku pojedeš) |
rozumím, zjebat mi techniku , ale dobře ty že si hlídáš kredit
-------------------------------------------
Jinak dneska
100x truster 30kg ofiko netaktováno ale jel jsem po 2 minutách. Ušetřil jsem serii a prvně jsem dal 17x v serii.
feasibility study - schyb se zátěžovou vestou , dal jsem. Zkusil jsem jeden a patrně jich dam více. Každopádně jeden stačí na to aby to bylo feasible .
Přítahy se zátěžovou vestou po 2 minutách
7x PR, 5,4,4,4,3 (trarget do konce roku je 12 se kterými jste se mi vysmáli, podle mě pořád reálné)
Bicepsové zdvihy z velkou čínku 30kg, start každou minutu - 6 minut po 8mi opakováních
A TABATA floorpress s velkou čínkou 30kg _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: st červen 04, 2014 10:18 pm Předmět: |
|
|
- přejmenoval jsem thread, protože stále kulhám :/ a prostě dřepovat se ted nebude..
Schyby po minutě
5,5,5,5,5 (prvně 5 kol i když poslední schyb byl pochopitelně takovej chcípák) a pak exponential-backoff po dvou kolech
5,5
minut navíc pauza
5,5
dvě minuty navíc pauza
5,5
čtyři minuty navíc pauza
5,5
osm minut navíc pauza
5,5
Thruster 30kg - 100x (stále netaktováno ale jel jsem po dvou minutech, první serii sem se sprostě převážil na záda z dřepu uprostřed seriie, takže defacto 104x)
Bicepsové zdvihy 30kg dvojručka po minutě 8x a 6 kol.
TABATA floorpress 30kg
TABATA bríško _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: ne červen 08, 2014 2:03 pm Předmět: |
|
|
Dneska
schyby po minutě 5,5,5,5,5 (moc to nešlo ten poslední v posledních dvou serii byl hodně chcípák) a pak vždy 5 po dvou minutách - celkem 17kol
Thruster 35kg - 100 , ofiko netakuju po dvou minutách (+5kg, prišla mi další část kotouču)
Bicepsové zdvihy s dvojručkou 35kg - po minutě 6,6,6,6,6,5 (+5kg, -cca 2 cviky na serii)
TABTA floorpress 35kg (+5kg)
TABATA bríško
Jinak když jsem dělal trhustery tak jsem mezi seriiema šel do koupelny a kouknul se na sebe v zrcadle - jsem ani netušil, že se takhle pomočuj při cvičení - jeden z duvodu proč cvičit doma _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: út červen 10, 2014 8:37 pm Předmět: |
|
|
Schyby po minutě
5,5,5,5,4 - a pak jsem toho nechal, při troše štěstí budu moci i zítra.
Thruster 35kg - 101x , nástup po 2minutách, max v první serii 10x.
Bicepsové zdvihy 35kg po minutě 6,6,6,6,6,6 (+1 v posledni serii)
TABATA floorpress 35kg
TABATA bríško _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: čt červen 12, 2014 8:21 pm Předmět: |
|
|
Kotník už se lepší ;) Fajn
Schyby po minutě 5,5,5,5,5 a pak po 1 minutě 37s 5,5,5,5
Trhuster 35kg - 102x , po 1 minutě 37s, prvně 11x s touhle váhou
Bicepsové zdvihy 35kg - po minutě 6,6,6,6,6,7 (na konci 7, +1 a příště bych klidně mohl zkusit s těma 7 začínat)
TABATA bríško
TABATA floorpress 35kg _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: so červen 14, 2014 11:36 am Předmět: |
|
|
Dneska zkusím novinku (v pruběhu dne, at tělo pořádně hubne)
12:00
Každou minutu
5 schybů každé sudé kolo
10 kliků
15 dřepů
12 kol
14:30
105x Thruster 35kg , prvně s touhle váhou 12x v serii a po 1:40ti a měl bych asi přitvrdit a sundat vteřiny _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
Naposledy upravil ttby dne so červen 14, 2014 2:04 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: so červen 14, 2014 2:03 pm Předmět: |
|
|
Mimochodem včera jsem stal v interšpáru a předemnou týpek s tričkem, botama, vzhedem, ponožka z crossfitu - trapně tam rozbil nějakou sladkou limonádu  , bylo to prvně co jsem viděl "crossfitáka" živě. Tak jsem koukal co kupuje za jídlo a pokud si to dobře pamatuju tak to bylo:
12x sladká limonáda (takové ty s alkoholem) -1dna kterou rozbil
cca 8 banánu (ok, to chápu)
bramburky s příchutí hub
sýr
pistácie
Ostatní si nepamatuju, jen jsem si na vás všechny vzpomnil když mi tu vyčitáte monstry  , ostatně já měl v tu dobu na páse salát, petržel, tunáka a mejdlo
Na stranu druhou - týpek byl o hlavu a pul větší (jak jinak..) a ruce jsem měl silnější  , je teda ale fakt, že na sobě neměl moc tuku - na těch kuřích nohách snad ani nešlo mít tuk.
Takové bylo mé první setkání s člověkem s tričkem crossathlete.. _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: ne červen 15, 2014 8:42 pm Předmět: |
|
|
Je třeba pokus se něco udělat s váhou, zase to nějak narostlo.
Takže včera jsem jedl jako prase (jako rozjet metabolizmus) a dneska měl kuře+tunák a mix zeleniny v džusu s feferonkama+2x monster lo-carbo
A protože to vypadalo, že tělo zpomaluje tak
101x thruster 35kg po 1:29
- prvně 14x v serii
- ušetřil jsem serii
- a několikrát se mi podařilo čínku zezhora "tuknout" dolu - tedy nepodlomil jsem se a nečekal jsem na gravitaci ale aktivně ji stahnul dolu.
- technika se povedla
Dneska si dávám 1ku s hvězdičkou za trhuster cvičení _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: po červen 16, 2014 8:51 pm Předmět: |
|
|
TTBY FRAN
21 schybů - 21 trhusterů 35kg - 15 schybů - 15 trhusterů 35kg - 9 schybů - 9 trhusterů 35kg
12 minut 39s
S lehčí čínkou, ale nekippované schyby. Taková má první vlaštovka. Navíc náhodou - chcípla mi baterka v myši a tudíš jsem si nemohl nastavit časovač abych cvičil tak jako jindy. Každopádně cca 13 minut známená, že jsem looser, ale čekal jsem to horšejší. _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|