|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim. |
| objemovka |
|
80% |
[ 112 ] |
| rysovacka |
|
19% |
[ 27 ] |
|
| Celkem hlasů : 139 |
|
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: st červen 04, 2014 8:46 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | Na tobě je práce na rok... |
A to je dobra prognoza nebo spatna? hadam ze asi celkem dobra, kdyz jen rok :D By me zajimalo, kolik je na me, jestli teda vubec fyzioterapie pokrocila do takovych urovni _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smile04

|
Zaslal: čt červen 05, 2014 11:34 am Předmět: |
|
|
tebe by drapere okamžitě zmrazili a rozřezali na věděcké účely :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: čt červen 05, 2014 12:34 pm Předmět: |
|
|
AKTUÁLNÍ FORMIČ ještě 25 dní do července to je nejzahší termín dokdy musím být alespon solidně riped :)
blby světlo ale tak pro představu :D...horni čast břicha jde...spodek ne...
nic ten obří obrázek sem smazal ani to nevypadalo dobře tak rozplizlé, ale ani za boha sem nemohl najít tag kterym určit max velikost obrázku...samotnou velikost obrazku jsem měnil několikrát a více už mě to neba...kdyžtak cizo jestli viš jak ten tag vypada?
[img width="100" height="100"]http://...[/img] nefunguje : (
Naposledy upravil Smile04 dne pá červen 13, 2014 9:20 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: pá červen 13, 2014 9:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: so červen 14, 2014 7:11 pm Předmět: |
|
|
Mno a co ty chlape? Do Kralup si nakonec nedorazil, tady te taky mezi klukama nevidim.. uz ti nekdo konecne dokopal zadek k ty fyzio?
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: po červen 16, 2014 9:04 pm Předmět: |
|
|
ikee - neee bohužel zatim né ale přišel sem na to už jak to rozhybat...už zase jezdim mrtvoly jako dneska sice max 180-200kg ale alespon něco dělám :)
dnes mrtvoly několi sérií se 180kg
pak bench press
120*5
130*5
150 čekal sem těžky, ale nakonec 4 opak
160 pokus zesrandy nakonec 2 opakování
170*1 PR :) nechapu ale povedlo se těžky ale šlo to tam :)
pak ještě docvičení lehky benč...jednoručky atd :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: út červen 17, 2014 5:16 pm Předmět: |
|
|
pěkný benče, gratulace k osobáčku! _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: st červen 18, 2014 7:31 pm Předmět: |
|
|
jj dík docela překvapení pro mě že i skrz menší TH to jde nahoru...takže radost...minulej tyden sem zesrandy před šternberkem zkusil 240deadlift...šlo to 10cm a pak fail :/ ale tak ještě nedavno bych na to ani nemyslel si to naložit takže celkově se pomalinky vrací forma...ještě budu více protahovat a dávat core cviky atd :)
|
|
| nahoru |
|
 |
šmajdy
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st červen 18, 2014 7:41 pm Předmět: |
|
|
super benč _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: st červen 25, 2014 1:44 pm Předmět: |
|
|
tak Ondrej mi právě sdělil že dal 175 na bench... pochopitelně aby mě dal :D
CHALLENGE ACCEPTED!
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: út červenec 08, 2014 1:01 am Předmět: |
|
|
tak jak to vypada...
šecko v prdeli...
plany naboural rozchod s přitelkyní a stěhovačka...takže radost...blbě jim, spim, šechno špatně :D...
nějak se vytraci představa co dál... asi pokud i nějakou letní formu ale zatim sem neustalil kde budu vařit, natož , co budu vařit...takže docela průser dělat dietu na kupovanym jidle :D
horko jak vpiči včera sem na bazeně dostal užeh asi byl sem jak zfetovany,
dneska lepši...po treninku, kterej stal zahovno sem došel do prace za dvě hodinky po něm a udělalo se mi zase zle jako prase...
pořad davam obklady studene ty mi pomahaji :D
proklaté slunko...zalez!!! :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út červenec 08, 2014 6:30 am Předmět: |
|
|
Hm, tak to je v haji, byla to docela kocka.
Ale, bude lip.
Nahodou, dalsi tyden, nebude nekdy SPC otevreno rekneme tak 18 - 20 ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: út červenec 08, 2014 9:29 pm Předmět: |
|
|
tak pozdě asi ne čoveče nevím...se se mnou domluv když už tak přímo individuálně na trenink a když bys sehnal vic lidi bylo by to lepší :)...
chtěl sem už parkrat udělat nějakej naučnej seminář...sice nejsem profik ale pokud někoho zajima strongman mam myslim už dost vychytavek naučenych a spousta je dost podstatnych :D
možu naučit třeba pěkně tecniku log liftu kamenu a tak ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|