|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út červen 10, 2014 7:09 am Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | Co říkáte na nový díl GoT? Použiji to hnusné slovo KDYBY ... tam byl Hora a Oberyn spolu, tak by to zvládli skoro sami. |
A četl si vůbec knížku?
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
Zaslal: út červen 10, 2014 7:21 am Předmět: |
|
|
Já četl všechny díly a autora upřímně nenávidím
Každopádně zpracování seriálu se mi dost libí, i když se často dost vzdaluje předloze.
Včera konečně zase padla moje oblíbená hláška..
Nápovědný SPOIL:
_________________ Buď najdu cestu, nebo si udělám vlastní!
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út červen 10, 2014 7:44 am Předmět: |
|
|
doveryhodny data source  mierny spoil - scythe je top _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: út červen 10, 2014 7:50 am Předmět: |
|
|
Mám za sebou HIMYM, Spartaka, teď sleduju Dextera - mám za sebou Jezdce apokalypsy - a začal jsem i GOT. jsem v druhé sérii. HIMYM skončil docela zvláštně, na konci mi přišlo, že mi to mělo být celou dobu jasný, jak to dopadne. Spartakus mě hodně bavil, líbí se mi ta doba, akorát se tam nemuseli oblizovat chlapi :D
Mám v plánu Arrow nebo Agents od S.H.I.E.L.D., koukáte někdo? Nebo neznáte nějaký pěkný seriál ze starověku, středověku? _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út červen 10, 2014 7:56 am Předmět: |
|
|
| Johny.Fox napsal: | Mám za sebou HIMYM, Spartaka, teď sleduju Dextera - mám za sebou Jezdce apokalypsy - a začal jsem i GOT. jsem v druhé sérii. HIMYM skončil docela zvláštně, na konci mi přišlo, že mi to mělo být celou dobu jasný, jak to dopadne. Spartakus mě hodně bavil, líbí se mi ta doba, akorát se tam nemuseli oblizovat chlapi :D
Mám v plánu Arrow nebo Agents od S.H.I.E.L.D., koukáte někdo? Nebo neznáte nějaký pěkný seriál ze starověku, středověku? |
Vikings - akorát mě to ze začátku dost nebavilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: út červen 10, 2014 8:33 am Předmět: |
|
|
arrow a shield je top ! a zkuste serial THe 100
|
|
| nahoru |
|
 |
Viper007
|
Zaslal: út červen 10, 2014 8:48 am Předmět: |
|
|
Agents of SHIELD jsem zkusil, vydrzel jsem 2 epizody, pro mne nuda
GoT taky sleduju, libi se mi zpracovani, krome druhe rady, ta mi prisla jako kdyby na to HBO meli maly rozpocet
knizky mam nacteny, jak tu nekdo poznamenal, autor je na pest :D
odklony od serialu, ze tam chybi nejaka vedlejsi postava, mi nevadily
SPOIL: ale nemel v tom poslednim dile prijet na zed pomoct Stannis?
EDIT: jinak The Big Bang Theory je super, prvni 3-4 rady uplne TOP, ted uz to nejsou takovi nerdi, tak to ztraci to kouzlo :)
a pak Californication :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út červen 10, 2014 9:16 am Předmět: |
|
|
Viper - ohladne spoilu - este nie _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Viper007
|
Zaslal: út červen 10, 2014 9:31 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | Viper - ohladne spoilu - este nie |
diky, ja to cetl uz nekdy pred rokem, ty tisice stranek mi trochu splyvaji :D
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: po červen 16, 2014 3:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: st červen 18, 2014 7:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st červen 18, 2014 8:07 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | No všechny knihy jsem nečetl a není čas, budu číst všechny knihy a povídky Zaklínače |
Zaklínač by mala byť povinná četba pre každého fantasy fandu, ako tá séria je skvost po všetkých stránkach, až sa mi slza tisne do oka, ked si spomeniem na záver.
Ale späť k seriálom
GoT 4. séria, skvelá 10/10
Hannibal 2. séria, niečo tak znepokojivé a zároveň fascinujúce som dávno v Tv nevidel - 9/10
Vikingovia 2. séria, slušné 8/10 _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st červen 18, 2014 8:09 pm Předmět: |
|
|
Jo to Hannibala vystihuje přesně... Zajímalo by mě, kdo to vymyslel, ten člověk asi nebude úplně v pořádku _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|