ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 63, 64, 65  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
EddieCz

PříspěvekZaslal: po červen 16, 2014 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prosim pekne neslo by psat SHYBY ? Me z toho CH desne pali oci. Jinak drzim palce !
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petey

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2014 8:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

EddieCz napsal:
Prosim pekne neslo by psat SHYBY ? Me z toho CH desne pali oci. Jinak drzim palce !

chces prist o kredity?
ttby

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2014 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

EddieCz napsal:

Bohužel musím dodržet CH, protože i když Tebe rozhodne dráždit nechci, tak to dráždí Grimleho, což vzhledem ke jeho popichování zase mě dělá radost (někde již dříve jsem tu psal, že CH je na pomoc tohodle popichovače ttbyho)

Věcná poznámka - za tu se kredity neberou

--------------------
Schyby po 1:40
9,6,6,6,5
(prvně skoro 10, takový chcípák ale proč ne)

Přítahy s vestou 9,6kg po 1:40
dal jsem 4 a pak pár setu po 2 s cca 30s pauzou - totální fail, celkem asi 12

Bicepsové zdvihy po 60s
6,6,6,6,6,6

TABATA floorpress 35kg - to se naopak povedlo (v poslední serii 12x)

TABATA bríško
EddieCz

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2014 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Omlouvam se, nevedel jsem, ze to je zamer. Hodne sily !
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2014 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ttby - pekne sa zlepšuješ
Grimley

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2014 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ttby to sis spletl, mě to nedráždí, jen ze sebe děláš negramota ale proti gustu žádný dišputát
smetak

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2014 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ctu tvuj log rad, ale to CH mi take nejde pres pysky a orosim se pri nem.
ttby

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
ttby - pekne sa zlepšuješ

Tohle je něco, co by mi za normální okolností udělalo radost a svým zpusobem dělá. Tím druhým, horším objektivně musím říct, že zlepšování je v thrusterech a všechno ostatní tak nějak spíše pomalu Schyby možná ted mohly navodit ten pocit, protože jsem je dlouho cvičil jen po 5ti a nutno podotknout že opravdu větší progress mělo něco co bylo blízko tomu co tu propaguje Balista takovej ten fighter pattern na pull-upsy. Přítahy s podhmatem jsem dlouho nedělal, kliky s vestou a dipy - a tam mam docela strach, že spíše spadnul. Ted bych zase rád zkusil něco blízko tomu co navrhuje Balista na ty schyby. Jinak ty trhustery jsou potěšení, rád bych to zvládl tak, abych na FRAN (21-15-9) to dal vždy na jednu serii s tou požadovanou váhou (90liber)

citace:
Ttby to sis spletl, mě to nedráždí, jen ze sebe děláš negramota ale proti gustu žádný dišputát
někde na foru je tvá reakce na schyb a tenkrát si vyšiloval, že se mi to moc líbilo. Nebo bych mohl udělat ještě větši zásah - cvičit tak jako cvičím, zatímco ty to střídáš jako parallelní aplikace thready...

citace:
Ctu tvuj log rad, ale to CH mi take nejde pres pysky a orosim se pri nem.

Za čtení děkuji, za CH se všem kromě Grimáliho omlouvám ;)

-----------------------------
Dneska 101x THRUSTER 35kg , prvně 16x v serii a taktoval jsem to po 1:19 (-10s)
Cíl byl bostnout metabolizmus, včera jsem zase jedl jako prasátko a dneska držím kalorie zběsile nízko ;) To by bylo aby mi nějakej z mých zpusobu nezafungoval[/quote]
ttby

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mimochodem když už je tady volná diskuze - chtěl jsem si koupit běhací pás - má to doma někdo? Doporučite něco? Jednoduše a efefektivně tim vyřeším spoustu věcí. Jestl teda za nějakou rozumnou cenu, třeba do dvacky maji vubec nějaký smysl.
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: so červen 21, 2014 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ttby napsal:
Mimochodem když už je tady volná diskuze - chtěl jsem si koupit běhací pás - má to doma někdo? Doporučite něco? Jednoduše a efefektivně tim vyřeším spoustu věcí. Jestl teda za nějakou rozumnou cenu, třeba do dvacky maji vubec nějaký smysl.
Za mňa odporúčam.

Väčšina moderných pásov pracuje tak, aby absorbovala tlak na kĺby, ktorý vzniká pri došliapnutí. Chránia tak členky, kolená a spodnú chrbticu. Bežecké pásy majú navyše priestor na odloženie fľaše s vodou a uteráka. Bežca neovplyvňujú poveternostné podmienky, doprava ani stav ciest.

Bežecké pásy sú ideálne aj v tom, že sa dá nastaviť aj sklon pásu a rýchlosť. Ak zadáš svoju váhu, pri každej zmene nastavení pás automaticky prepočíta spálené kalórie. Veľa vecí v jednom – krokomer, merač tepu a spálených kalórií.
Frozz.

PříspěvekZaslal: so červen 21, 2014 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Řeknu ti to tak, jak to je: běžecký pás je předražený věšák na oblečení.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so červen 21, 2014 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:

souhlas, kdyz uz neco, tak bych hlasoval pro poradne veslo nebo orbitrek
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: so červen 21, 2014 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Frozz. napsal:

souhlas, kdyz uz neco, tak bych hlasoval pro poradne veslo nebo orbitrek

No neviem, nemusí to dopadnúť tak ako to napísal Frozz. Ak bude mať pevnú vôľu tak bude behať na páse. Na druhej strane, ak by mal pevnú vôľu, tak by mohol cvičiť aj bez pásu - panáky, beh na mieste (zdvíhanie kolien) a podobne. Taký beh na mieste pol hodinu spraví svoje tiež.
Tom3

PříspěvekZaslal: so červen 21, 2014 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

doma - bezecky pas cca 15+ tis. kč, + bezecke boty, nejake normalni 1-2 tis kč, skakani na miste jak ocas
venku - jen boty, cerstvej vzduch, zajimavy trasy
Jako ja nevim, ale o koupi muze premyslet budto nekdo, kdo bydli v nejakym meste bez parku, nebo ten co nevi co s penezma
ttby

PříspěvekZaslal: ne červen 22, 2014 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak včera jsem to zkusil, pěšky na chatu cca 12km, tam pokus o běh - po 5 minutách běhu do kopce jsem toho měl dost, pak 4 minuty a začal jsem cejtit ten kotník = suma sumárum jsem nachodil asi 22km ten den a běh ani vykazovat nebudu.

Cestou se zvrknutým kotníkem na vlak jsem nad tím přemýšlel a v tu chvíli dával pás smysl více než kdy předtím.

A poprvdě nejlíp se mi tu líbí Jožo a jeho názor - jednak protože je jedinej pro a druhak protože připomenul odpružení, jestli mam takhle kotnik, tak by to mohlo pomoci.

Bydlím téměř v centru Prahy, takže park tu pobíž jeden a tam nikdo něběhá (na délku tak 88m, možná 120m) a nechce se mi ani něhat před lidma, zvlášt když defacto neuběhnu ani km. Praha je pasé.

ad peníze - ptal jsem se tu schválně na pás za 20k - peníze nejsou problém, ale nechci kupovat něco třeba za 80k. Otázka byla spíše na to, jestli v cenové ktegorii kolem 20k je to použitelné. Nechci aby to byl věšák na oblečení, ale při započitání opportunity costu je to pořád výhodnější než chodit do posilovny nebo běhat ven.

ad Peter U. - co se týče veslo, hodně souhlasím - veslařský trenažér byl první věc, co jsem si koupil. Bohužel jsem ho jednou vytáhl (takové to na té pásce, jak má simulovat pádlo) a ten setrvačník mi ho již nevráti zpět. Po tak roce použivání. Tedy tu mam veslařský trenažér a mou nechut (a částečně se mi tam nepodařio vyndat šroub) či lenost ho opravit. Než přijdu na to ho vyhodim, nechám opravit nebo opravím přijde mi zbytečné přemýšlet o nějakém novém. Ačkoliv nemužu říct, že bych negoogil - bohužel nemaji s o moc větším setrvčníkem než mam já : ( (a vzhledem k tomu, že na tu 8mičku jsem vydržel veslovat 40+minut) tak nevím..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 63, 64, 65  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: