|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt květen 22, 2014 1:16 pm Předmět: |
|
|
ja to myslel tak, ze moje % byla vyssi nez jeho, ale kazdy jsme trenovali jinym zpusobem a de facto se stejnym submaximalnim vysledkem
(BTW ted ma maxko nekde u 170 ale vic nez 10x10x100 nedava) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
krajtamen
|
Zaslal: pá červen 20, 2014 1:30 am Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | krajtamen napsal: | | Potřebuji spíš sílu jak objem, dalo by se teda jet jen ten power week ? |
Já osobně bych si spíš vybral trochu něco jiného, ale v zásadě proč ne. :) |
Mohl bys mi poradit co jiného ? Né že by to bylo zlé, ale cítím že to není ono. Teď jedu už 4 týden a s tím že 2 týdny jedu kreatin (chtěl jsem to prostě zkusit, jídlo v cajku mám 80kg a tak žeru kolem 180g B, 300g S a tuky tak jak to vyjde, snažím se je držet dole). Takže ještě 2 týdny a dám si pauzu od kreatinu a chtělo by to změnu cvičení.
Pak 4 týdny bez kreatinu
červenec zase najedu na kreatin a silovej trenál
srpen bez kreatinu a chtěl bych zapojit plyo + kardio. Miluju běhání do schodů snad mi to ještě koleno dovolí no a vypadá to že bych mohl být docela ready na sezónu.
Pokud by měl kdokoliv jakékoliv rady a připomínky nechť se ozve.
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: pá červen 20, 2014 8:08 am Předmět: |
|
|
tak on ti asi malo kdo poradi trening presne na miru...ono to je vetsinou vzdycky o inspiraci a nasledne si to clovek musi doladit sam
treba ja kdyz se podivam na ten silovy trening, tak by mi nevyhovoval ten BP 3x10...bud bych ho zmenil na neco jako 4 (5) x 5 nebo bych jel 3x tydne neco ve smyslu 5x3, 3x10, 5x5
u 5x3 nasledne cviky na triceps, u 5x5 jeste treba nejake tlaky s jednoruckama
naopak treba dead lift 1x tydne by na me byl moc...oni maji 3x3 serie, ja jedu posledni tezke vahy s 1opakovanim tak to mam nastavene tak, abych mel pauzu delsi nez tyden a mezi tim jedu jine cviky na zada
proste pokud clovek nema zkuseneho trenera co s nim cvici, tak je to na nem aby si ty veci otestoval a zjistil co mu vyhovuje a nasledne si to upravil podle potreby
|
|
| nahoru |
|
 |
krajtamen
|
Zaslal: so červen 21, 2014 11:04 pm Předmět: |
|
|
Jojo jak píšeš, ještě mě napadlo jak moc střídat ten objem se silou.... Po tom silovým jsem celkem grogy a po objemu pohodička, asi by to tak mělo být, ale jen se ujišťuju. ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: ne červen 22, 2014 7:50 am Předmět: |
|
|
no pokud pohodicka :) tak nejspis malo intenzivni trening, kazdopadne si moc nedokazu predstavit, ze bych napr. po treningu drepu mohl nazvat svuj stav jako pohodicka :)
|
|
| nahoru |
|
 |
krajtamen
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: ne červen 22, 2014 11:48 am Předmět: |
|
|
tak objem...ono budes pribirat i pri silovem treningu...akorat mnohem mene...treba 2kg za 3 mesice. Kulturista se tomu vysmeje (pravem) ale to mas 8kg za rok. Akorat musis mit jidelnicek nastaveny tak, aby to byly svaly a ne tuk...no a za 2 roky budes mit 100kg, budes benchovat 200kg a liftovat 300 a podle toho i budes vypadat...pohoda :)
|
|
| nahoru |
|
 |
krajtamen
|
Zaslal: po červen 23, 2014 11:12 am Předmět: |
|
|
Jde mi o to že vzhledem k mému zaměstnání a koníčkům - florbal je velký objem nežádoucí, samozřejmě je mi jasný že nebudu přibírat jako prase  ale i tak to vidím na 2x silový a 2x objem a tak porád dokola...
jinak ironie se fakt těžko poznává z psaného textu :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Air_force_one

|
Zaslal: čt červenec 24, 2014 7:48 am Předmět: |
|
|
Chtěl bych se zeptat k tréninku na první stránce. Jsou tam různá procenta z 1 MR, kolik mám přidávat kg týdně nahoru? U dřepu 5 kg, u benche 2,5 kg a u ostatních? A ještě bych se chtěl zeptat jak často střídat ty fýze, jestli jeden týden jet objemovou a druhý týden silovou a takhle to střídat třeba měsíc či dva?
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: čt červenec 24, 2014 8:01 am Předmět: |
|
|
Hele já ten plán teďka už nějaký týden jedu. Na dřep přidávám 2,5 kg - 5 v závislosti na týdnech, je jasný, že s vahou co jedeš 5x5 nepojedeš 4x3. _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Air_force_one

|
Zaslal: út červenec 29, 2014 1:49 pm Předmět: |
|
|
Jeste bych se chtel zeptat jestli v patek lze nahradit FSQ normalni SQ i kdyz uz je v pondeli? To by asi nemel byt problem?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út červenec 29, 2014 2:40 pm Předmět: |
|
|
otazka je, proc to delat?
celni drepy delas pro slabsi namahani spodku zad
to je jako kdyz mas v nekterych programech klasicky bench a pak uzky (konkretne treba rusky 12 tydenni ma v Po klasicky bench i drep, a v patek celni drep a uzky bench) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|