Silovo-objemovy FULLBODY trening

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Silovo-objemovy FULLBODY trening  Úvodní stránka -> Trénink -> Silovo-objemovy FULLBODY trening
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt květen 22, 2014 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja to myslel tak, ze moje % byla vyssi nez jeho, ale kazdy jsme trenovali jinym zpusobem a de facto se stejnym submaximalnim vysledkem
(BTW ted ma maxko nekde u 170 ale vic nez 10x10x100 nedava)
krajtamen

PříspěvekZaslal: pá červen 20, 2014 1:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ZeleznaKoule napsal:
krajtamen napsal:
Potřebuji spíš sílu jak objem, dalo by se teda jet jen ten power week ?

Já osobně bych si spíš vybral trochu něco jiného, ale v zásadě proč ne. :)

Mohl bys mi poradit co jiného ? Né že by to bylo zlé, ale cítím že to není ono. Teď jedu už 4 týden a s tím že 2 týdny jedu kreatin (chtěl jsem to prostě zkusit, jídlo v cajku mám 80kg a tak žeru kolem 180g B, 300g S a tuky tak jak to vyjde, snažím se je držet dole). Takže ještě 2 týdny a dám si pauzu od kreatinu a chtělo by to změnu cvičení.

Pak 4 týdny bez kreatinu

červenec zase najedu na kreatin a silovej trenál

srpen bez kreatinu a chtěl bych zapojit plyo + kardio. Miluju běhání do schodů snad mi to ještě koleno dovolí no a vypadá to že bych mohl být docela ready na sezónu.

Pokud by měl kdokoliv jakékoliv rady a připomínky nechť se ozve.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sk

PříspěvekZaslal: pá červen 20, 2014 8:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak on ti asi malo kdo poradi trening presne na miru...ono to je vetsinou vzdycky o inspiraci a nasledne si to clovek musi doladit sam

treba ja kdyz se podivam na ten silovy trening, tak by mi nevyhovoval ten BP 3x10...bud bych ho zmenil na neco jako 4 (5) x 5 nebo bych jel 3x tydne neco ve smyslu 5x3, 3x10, 5x5

u 5x3 nasledne cviky na triceps, u 5x5 jeste treba nejake tlaky s jednoruckama

naopak treba dead lift 1x tydne by na me byl moc...oni maji 3x3 serie, ja jedu posledni tezke vahy s 1opakovanim tak to mam nastavene tak, abych mel pauzu delsi nez tyden a mezi tim jedu jine cviky na zada

proste pokud clovek nema zkuseneho trenera co s nim cvici, tak je to na nem aby si ty veci otestoval a zjistil co mu vyhovuje a nasledne si to upravil podle potreby
krajtamen

PříspěvekZaslal: so červen 21, 2014 11:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jojo jak píšeš, ještě mě napadlo jak moc střídat ten objem se silou.... Po tom silovým jsem celkem grogy a po objemu pohodička, asi by to tak mělo být, ale jen se ujišťuju. ;)
sk

PříspěvekZaslal: ne červen 22, 2014 7:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no pokud pohodicka :) tak nejspis malo intenzivni trening, kazdopadne si moc nedokazu predstavit, ze bych napr. po treningu drepu mohl nazvat svuj stav jako pohodicka :)
krajtamen

PříspěvekZaslal: ne červen 22, 2014 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No pohodička. Cítím to né že ne, ale zase jdu mezitím běhat takže se nechcu totálně odrovnat. Proto přemýšlím že se vykašlu na objem, bo ten je dobrej jen do plavek
sk

PříspěvekZaslal: ne červen 22, 2014 11:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak objem...ono budes pribirat i pri silovem treningu...akorat mnohem mene...treba 2kg za 3 mesice. Kulturista se tomu vysmeje (pravem) ale to mas 8kg za rok. Akorat musis mit jidelnicek nastaveny tak, aby to byly svaly a ne tuk...no a za 2 roky budes mit 100kg, budes benchovat 200kg a liftovat 300 a podle toho i budes vypadat...pohoda :)
krajtamen

PříspěvekZaslal: po červen 23, 2014 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jde mi o to že vzhledem k mému zaměstnání a koníčkům - florbal je velký objem nežádoucí, samozřejmě je mi jasný že nebudu přibírat jako prase ale i tak to vidím na 2x silový a 2x objem a tak porád dokola...

jinak ironie se fakt těžko poznává z psaného textu :D
Air_force_one

PříspěvekZaslal: čt červenec 24, 2014 7:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtěl bych se zeptat k tréninku na první stránce. Jsou tam různá procenta z 1 MR, kolik mám přidávat kg týdně nahoru? U dřepu 5 kg, u benche 2,5 kg a u ostatních? A ještě bych se chtěl zeptat jak často střídat ty fýze, jestli jeden týden jet objemovou a druhý týden silovou a takhle to střídat třeba měsíc či dva?
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: čt červenec 24, 2014 8:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele já ten plán teďka už nějaký týden jedu. Na dřep přidávám 2,5 kg - 5 v závislosti na týdnech, je jasný, že s vahou co jedeš 5x5 nepojedeš 4x3.
Air_force_one

PříspěvekZaslal: út červenec 29, 2014 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeste bych se chtel zeptat jestli v patek lze nahradit FSQ normalni SQ i kdyz uz je v pondeli? To by asi nemel byt problem?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út červenec 29, 2014 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

otazka je, proc to delat?
celni drepy delas pro slabsi namahani spodku zad
to je jako kdyz mas v nekterych programech klasicky bench a pak uzky (konkretne treba rusky 12 tydenni ma v Po klasicky bench i drep, a v patek celni drep a uzky bench)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Silovo-objemovy FULLBODY trening Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: