|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Zvládnu doběhnout do cíle? |
| ano |
|
64% |
[ 11 ] |
| ne |
|
35% |
[ 6 ] |
|
| Celkem hlasů : 17 |
|
| Autor |
Zpráva |
cored
|
Zaslal: po červen 23, 2014 8:46 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | Cored: Zase netřeba urážet. Mimochodem já na to teď v poslední době doplatil, takže teď spíš držím jazyk za zuby, protože to je někdy lepší |
Máš pravdu, někdy je třeba držet jazyk za zuby. Jenomže když se normálně ptám resp. mám nějaký dotaz tak to Tom využije k nějakému utoku a už mě to štve.A opět tu máme příklad, jak jsem něco napsal, co s ním vubec ani nesouviselo a zase se ozval...
JINAK jen jsem vyjádřil svuj nazor na Flewa, kterého jsem v žádném případě nechtěl urazit a prostě mu to říct upřímně jak to je...
Čekal jsem, nebo jsem si i přál aby se ZASE ozval Tom..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červen 23, 2014 8:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: po červen 23, 2014 8:51 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | cored napsal: | ...
Čekal jsem, nebo jsem si i přál aby se ZASE ozval Tom.. |
a ted si polozme otazku. Je tohle normalni chovani????? |
Proč to tak vytrháváš z kontextu??? Chtěl jsem poukázat nato, že na mě pořád bezdůvodně utočí a to i když vyjádřím svůj názor,který myslím naprosto upřímně a nemá s ním ABSOLUTNĚ NIC SPOLEČNÉHO
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červen 23, 2014 8:54 pm Předmět: |
|
|
jasne
ale uznej sam: dat koment, jenom aby sis pockal, ze zareaguje...no to nebude uplne dospele, co? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: po červen 23, 2014 8:54 pm Předmět: |
|
|
jů a hele klucí.. co to má společného s méma zádama? _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: po červen 23, 2014 8:56 pm Předmět: |
|
|
Čteš to vubec? Ted jsem napsal, že ten názor byl naprosto upřímný a čekal jsem, že se ozve i ON abych to mohl konečně i já argumentovat a né jen číst Tomovy bezdůvodné a hlavně ustavičné urážky.
Naposledy upravil cored dne po červen 23, 2014 8:57 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: po červen 23, 2014 8:57 pm Předmět: |
|
|
ze je mas chlupaty _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červen 23, 2014 8:57 pm Předmět: |
|
|
ty se sem neplet, neumis ani MU ani nemas hezka zada _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: po červen 23, 2014 8:59 pm Předmět: |
|
|
| flew napsal: | | cored napsal: | | Čteš to vubec? Ted jsem napsal, že ten názor byl naprosto upřímný a čekal jsem, že se ozve i ON abych to mohl konečně i já argumentovat a né jen číst Tomovy bezdůvodné a hlavně ustavičné urážky. |
blbý, když někoho chceš setřít ale to se ti nepovede a setře tě někdo jinej 2x tolik co |
Koho jsem chtěl setřít? A kdo mě setřel?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červen 23, 2014 9:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: po červen 23, 2014 9:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červen 23, 2014 9:11 pm Předmět: |
|
|
jasne, ted ses to ty, ja a par mejch kamaradu :-D _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|