Pistole + tlak žebříky
Pistole KB 16 kg, tlak jednoruč KB 20 kg
3 žebříky na každou stranu a každý cvik po 1 - 2 - 3
(tedy 1x levá noha pistole, 1x pravá noha pistole, 1x tlak levou rukou, 1x tlak pravou rukou, 2x pistle levá noha.....)
OTM 10 minut
Trh jednoruč 16 kg KB
Každou minutu 6 x levá + 6 x pravá
Windmill
12 BU, 16 BU, 24
Shyby ok, nedostanu se k nim každý den, tak jsem to předělala trochu, mno...
Trhy taky v pohodě, lehoučké to bylo děsně :) Chcu se dostat na 10+10, 10 minut :)
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
koukej trochu trhat a nadhazovat , at nejsi v haji na podzim
a zadny drepy tu nejsou
Jsou... ale moc tomu nedávám, mno...
Jak jsem psala... dělám hodně mobilitu, Primal Move a jedu s KB a vlastní vahou... to mě ba víc... Nemám zrovna motivaci do nějakého trhání a nadhazování... co z toho? A když už na to jdu, tak 80 + 100 dělám furt uplně bez tréninku... začnu v létě asi... snad... možná.... no... ještě se uvidí....
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
ses mohla konecne kouknout na evropu nebo tak neco.. to je lenost, to je lenost :)
Tak znovu... co z toho? Nemam zapotrebi si udelat fajfku v diari....
To neni lenost, ja se fakt nenudim... pracuju, trenuju, ale jine veci, no... ;) Proste mam ty priority jinde uz....
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru