|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cored
|
Zaslal: pá červenec 04, 2014 4:59 pm Předmět: 15y-training log |
|
|
Čaute, chtěl bych si tu založit log, protože si absolutně nepomatuju, co jsem cvičil na předchozím tréningu a mám v tom zmatek. Od začátku prázdnin jsem přibral jedno kilo, ale pořád se nemužu dostat přes 60kg. Byl bych moc rád za každou připomínku, radu k věci..
15let, 58-60kg.
Fullbody
Kliky na bradlech SS shyby neutral (15x)
(6-12) + (4-8)
Millitary press (jč)
1x10 10kg
1x10 10kg
1x6 10kg
1x5 10kg
Bicepsový zdvih s VČ
1x6 20kg
1x5 20kg
1x4 20kg
Kladka triceps
....
Chtěl jsem dát Legpress, ale byl celou dobu obsazený....
Jídelníček :
1. 100g vloček,400ml mléka, protein
2. protein
3. hovězí, zelenina
4. kuřecí 80g, zelenina
5. těstoviny 100g, sýr
6. 500m mléka,protein
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
raw

|
Zaslal: pá červenec 04, 2014 5:14 pm Předmět: |
|
|
v 15ti letech necekej mega posuny a objemy, hlavne makat rozumne a ucit se :)
nohy jsou zaklad, bud pockat na legpress nebo dat jiny cvik
no ta strava mi prijde jak dieta 40kg fitnesacky (snidane ok, k tem jidlum s masem pridej prilohu ryze nebo testoviny po 150g)
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: pá červenec 04, 2014 5:23 pm Předmět: |
|
|
| raw napsal: | v 15ti letech necekej mega posuny a objemy, hlavne makat rozumne a ucit se :)
no ta strava mi prijde jak dieta 40kg fitnesacky (snidane ok, k tem jidlum s masem pridej prilohu ryze nebo testoviny po 150g) |
Jasně, díky moc za reakci. V podnělí tam pujdu hned ráno, když je tam málo lidí. A ktomu jídle-když to tak vidím rozepsané tak toho je fakt málo, i když jsem byl celý den plný. Ty přílohy si asi budu dělat do krabičky,protože chodím na PTN jídlo na meníčka.
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: pá červenec 04, 2014 5:31 pm Předmět: |
|
|
| cored napsal: | | raw napsal: | v 15ti letech necekej mega posuny a objemy, hlavne makat rozumne a ucit se :)
no ta strava mi prijde jak dieta 40kg fitnesacky (snidane ok, k tem jidlum s masem pridej prilohu ryze nebo testoviny po 150g) |
Jasně, díky moc za reakci. V podnělí tam pujdu hned ráno, když je tam málo lidí. A ktomu jídle-když to tak vidím rozepsané tak toho je fakt málo, i když jsem byl celý den plný. Ty přílohy si asi budu dělat do krabičky,protože chodím na PTN jídlo na meníčka. |
udelej 4jidla denne napr. snidane (vlocky), obed (maso,priloha,zelenina), svacina (maso,priloha,zelenina), vecere (maso,priloha,zelenina)
z duvodu, ze cim vic jidel denne jis tim se ti zrychluje metabolizmus a je tezsi pribirat
k doplnkum (protein, gainer atd v tvem pripade na nic) proc? pri tve vaze stihnes v pohode do sebe dostat vsechny ziviny z jidla
kdyz vis ze je furt provoz na legpressun a nejde tam skoro nikdy odcvicit, tak dej do jednoho dne celni drep do dalsiho vypady s jednoruc do tretiho normal drepy - priklad
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: st červenec 09, 2014 5:12 pm Předmět: |
|
|
Čaute, k tréningu- Na začátku jsem si dal dřep s VČ a hodně jsem cítíl spodky, potom jsem si zkusil podepřít paty, bylo to sice lepší ale to mi zase šli kolena přes špičky a vůbec se do toho prostě neumím srovnat. Celkem mě to vytočilo a už sem dal prostě takový lehčí tréning.
Kliky na bradlech
50reps
Veslování dolní kladka
5sérií
Scottovka
5sérií
Břicho
..........Příště se do toho už ku*va opřu
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 9:24 am Předmět: |
|
|
Budu sledovat
hned mam jednu výtku - 3x denne protein pri 60kg bw, slo by tam urcite poslat neco lepsiho _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 9:59 am Předmět: |
|
|
Jak jsi vysoký?
Čelní dřep zkus...
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 10:13 am Předmět: |
|
|
Tom: Díky, od tebe si to cením  . Prostě jsem koupil kilo levného muskulvitu a řekl jsem si, že ho tam budu rvát kdykoliv si vzpomenu bez ohledu na nějaké počítání bílkovin apod. Asi to nebyla nejlepší volba.
Micus- asi kolem 170cm, opravdu přesně nevím. Jsem docela prcek.
Přední jsem zkoušel, taky nic moc ale v pátek si stím nějak pohraju a uvidím.
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 11:00 am Předmět: |
|
|
Chtěl jsem si sem jen hodit fotku, abych mohl do budoucna porovnat. Hodím to večer. Musím vyfotit lepší foto
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 11:15 am Předmět: s |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 11:46 am Předmět: |
|
|
Zdravim krajana Broďana  budu sledovat
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 11:49 am Předmět: |
|
|
Se vlastně asi potkáme po prázkách na SGV?
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 11:55 am Předmět: |
|
|
| cored napsal: | Oddo: Zdravím a dík
Micus: Jj, jdu tam |
Kdybys chtěl s něčím poradit nebo ukázat nějaké cviky, klidně se ozvi, sednu na kolo a dáme společný trenál
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|