|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 10:17 pm Předmět: |
|
|
| Marky V. napsal: | | až jim děti přijdou ze školy a řeknou jim, že se teď ve škole musí učit korán a že maminka bude muset chodit zahalená... |
Tedy, ne že bych se toho zrovna nějak bál, ale jak již bylo výše správně řečeno, s tímto má těch pár našich spoluobčanů v maskáčích v Afgoši společné velmi málo ... spíše vůbec nic. A taky tam ničemu z uvedeného nepomohou.
Přistěhovalci se do Evropy dostávají zcela nenásilnou cestou, a je čistě na nás ... Evropanech ... za jakých podmínek je sem pustíme a necháme.
Ano...hrajeme si tu na charitu a necháváme si zbytečně srát na hlavu, a může se nám to škaredě vymstít. A pár maníků v uniformách s kvérama tomu pomoci může. Jenže to paradoxně nesmí být někde v nějaké hornaté prdeli v Asii, ale tady.
Takže i kdybych připustil tvoji tezi o střetu kultur/civilizací ... jakože ne, ale to teď neřešme ... tak bránit se tomu patrolováním v nějaké Bohem zapomenuté prdeli je fakt cesta akorát tak do hajzlu. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
PAVUK

|
Zaslal: pá červenec 11, 2014 12:07 am Předmět: |
|
|
Poprosim nabuduce pri uctievani mrtvych radsej pouzit minutu ticha a nie prdenie do poplasnych siren a mlatenie do bronzu. kthxbye _________________ zami.crash: "na e-shopu je tolik sportovní výživy a vy mi sem napíšete at žeru.. to sem fakt nevěděl"
|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
Zaslal: pá červenec 11, 2014 6:41 am Předmět: |
|
|
| PAVUK napsal: | | Poprosim nabuduce pri uctievani mrtvych radsej pouzit minutu ticha a nie prdenie do poplasnych siren a mlatenie do bronzu. kthxbye |
Minuta ticha může být ale stejně když tu ztrátu 4 padlých porovnáme s obětmi v Gaze.Tam to je opravdový masakr, na Ukrajině si zase vyžádal konflikt už 500 civilních obetí.
Izraelské nálety proti cílům v Pásmu Gazy si za poslední tři dny vyžádaly 84 mrtvých a přes 550 zraněných.
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/279789-sef-osn-odsoudil-utoky-hamasu-izrael-pak-za-neprimerene-pouziti-sily/ _________________ "Je jen jeden vrozený omyl, a to ten, že si myslíme, že jsme tu proto, abychom byli štastni." Arthur Schopenhauer
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá červenec 11, 2014 7:19 am Předmět: |
|
|
Obětí v Gaze mi je stejně líto, jako za druhé světové německých civilistů, kteří zemřeli při náletech. Což nic nemění na nutnosti to udělat. Stačí, když Palestina přestane napadat Izrael.
S Ukrajinou souhlasím. Separatisté tam rozpoutali slušný masakr.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá červenec 11, 2014 8:01 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Marky V. napsal: | | až jim děti přijdou ze školy a řeknou jim, že se teď ve škole musí učit korán a že maminka bude muset chodit zahalená... |
Tedy, ne že bych se toho zrovna nějak bál, ale jak již bylo výše správně řečeno, s tímto má těch pár našich spoluobčanů v maskáčích v Afgoši společné velmi málo ... spíše vůbec nic. A taky tam ničemu z uvedeného nepomohou.
Přistěhovalci se do Evropy dostávají zcela nenásilnou cestou, a je čistě na nás ... Evropanech ... za jakých podmínek je sem pustíme a necháme.
Ano...hrajeme si tu na charitu a necháváme si zbytečně srát na hlavu, a může se nám to škaredě vymstít. A pár maníků v uniformách s kvérama tomu pomoci může. Jenže to paradoxně nesmí být někde v nějaké hornaté prdeli v Asii, ale tady.
Takže i kdybych připustil tvoji tezi o střetu kultur/civilizací ... jakože ne, ale to teď neřešme ... tak bránit se tomu patrolováním v nějaké Bohem zapomenuté prdeli je fakt cesta akorát tak do hajzlu. |
dovolim si souhlasit
to co delaji nasi vojaci venku nepomaha udrzet ty "spatne " dal od nasich dveri
rozhodne ne primo ( v tom to jde "lepe" americanum)
pomaha to zlepsit zivoty tisicu lidi, co o to stoji
na druhe strane rozhodne souhlasim s tim "rozpinanim"
jenom na okraj treba tenhle clanek http://www.novinky.cz/vanoce/284678-brusel-letos-radeji-nevztyci-vanocni-strom-ma-strach-z-islamistu.html
a to bylo pred dvema lety... _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá červenec 11, 2014 8:34 am Předmět: |
|
|
Přijde mi že ti co nejvíc nadávají jak se tu zabydluje islám atd. pak jdou a prvního Arabáče si koupí kebab  A přitom to je to hlavní co jim umožňuje tu být a zabydlovat se tu. Jako lidi co dířv nadávali na Vietnamce a pak si u nich kupovali nudle nebo kecky  Kdyby u nich nikdo nic nekupoval, tak by tu nemohli být.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: pá červenec 11, 2014 9:45 am Předmět: |
|
|
to je vsechno pekne, me ale vic zarazi, ze na islam a nasledne vymyvani mozku konvertuje i spousta rodilych evropanu
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá červenec 11, 2014 10:00 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá červenec 11, 2014 10:09 am Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | Přijde mi že ti co nejvíc nadávají jak se tu zabydluje islám atd. pak jdou a prvního Arabáče si koupí kebab A přitom to je to hlavní co jim umožňuje tu být a zabydlovat se tu. Jako lidi co dířv nadávali na Vietnamce a pak si u nich kupovali nudle nebo kecky Kdyby u nich nikdo nic nekupoval, tak by tu nemohli být. |
Co vím z doslechu, tak většina Vietnamců (alespoň u nás ve Varech) sice mají večerky, prodávají kecky apod., ale to fakt není jejich zdroj příjmu. Pokud si myslíš, že Vietnamci tu mají hlavně peníze z oblečení a ovoce/zelenina, tak by sis také zasloužil můj titul pod jménem :))) _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá červenec 11, 2014 10:13 am Předmět: |
|
|
Mě by zajímalo co jsme kupovali u alofoků že jich tu je plná prdel _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá červenec 11, 2014 10:15 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: |
Co vím z doslechu, tak většina Vietnamců (alespoň u nás ve Varech) sice mají večerky, prodávají kecky apod., ale to fakt není jejich zdroj příjmu. Pokud si myslíš, že Vietnamci tu mají hlavně peníze z oblečení a ovoce/zelenina, tak by sis také zasloužil můj titul pod jménem :))) |
Samozřejmě to už neplatí dnes, ale pro early 90's - myslím že dneska je spousta Vietnamců co si vydělalo relativně dost peněz a dneska už tu mají nemovitosti, a spooustu jiných legálních i nelegálních byznysů (pěstují trávu atd.)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá červenec 11, 2014 10:18 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Si opravdu myslíš že šíření islámu Evropou je způsobeno tím, že si vydělávaj takový nehorázný sumy prodejem kebabů? byl to doufám jen vtip |
A co ti na tom přijde směšnýho? Když jdeš do jiný země, logicky tam musíš mít nějakej zdroj příjmu (pokud nejsi Arabskej šejk) - tzn. musíš mít nějakej legální nebo nelegální byznys nebo práci. Kdo si myslíš že tu imigranty živí - jejich příbuzní z rozvojových zemí? Ekonomika je obvykle to hlavní, co způsobuje migraci obyvatel odněkud někam. Jistě státy to mohou ovlivnit nějakou imigrační a sociální politikou, ale to není ta prvotní příčina.
Češi taky převážně cestují do ciziny za prací, pokud by tam žádnou nesehnali, jsou za 2 měsíce zpátky.
|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
Zaslal: pá červenec 11, 2014 11:22 am Předmět: |
|
|
Afghánistán produkuje téměř 80 procent všeho opia a heroinu ve světě ,je to údajně víc než před začátkem války. _________________ "Je jen jeden vrozený omyl, a to ten, že si myslíme, že jsme tu proto, abychom byli štastni." Arthur Schopenhauer
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá červenec 11, 2014 11:47 am Předmět: |
|
|
Komentář na novinkách ke Kvitové:
"Odměny tenistů i ostatních sportovců jsou přehnané, měli by se snížit. Již nejde o sport, ale o spíše podnikání."
Viz ygg a tvrzení o hnusné české závisti... Jsem si zas jednou po delší době přečetl komentáře na novinkách, že se pobavím, ale spíš jsem měl chvílemi pocit, že můj oběd v žaludku hodí zpátečku... Neskutečná spodina fakt. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|