Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 832, 833, 834 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tom.K.

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes mě dostal nápis na poště:

Vážení senioři, k Vašemu novému účtu u Poštovní spořitelny dostanete chňapku zdarma! Od nás, pro Vás!

děs běs
reegis

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Komentář na novinkách ke Kvitové:
"Odměny tenistů i ostatních sportovců jsou přehnané, měli by se snížit. Již nejde o sport, ale o spíše podnikání."

Viz ygg a tvrzení o hnusné české závisti... Jsem si zas jednou po delší době přečetl komentáře na novinkách, že se pobavím, ale spíš jsem měl chvílemi pocit, že můj oběd v žaludku hodí zpátečku... Neskutečná spodina fakt.

Ja mel uz nutkani si tam zalozit ucet, protoze tolikrat jsem tam chtel neco napsat, ale fakt to nema cenu a ted uz to ani nectu, protoze se akorat vytocim jake vyplody tam dokazou lidi napsat. Je to tam sama ruda vymyta hlava co jen zavidi druhemu uspech a nadava proc on nema to co maji druzi...

Ale tak neni to jejich chyba, protoze chyba byla v tom v jake dobe vyrostli..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
reegis

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Si opravdu myslíš že šíření islámu Evropou je způsobeno tím, že si vydělávaj takový nehorázný sumy prodejem kebabů? byl to doufám jen vtip

To by jses divil kolik vydelavaji. Muj otec spolupracuje s jednim Libanoncem a ten zna v nasem meste 3 turky co si pronajali byvaly maly bar, kde ted delaji kebab a dalsi nesmysly.

Rikal, ze denne maji cisty zisk (ne trzbu) kolem 10 000,- a o vikendech 3X vic. Tak si to sam spocitej kolik je to mesicne. Vsak si taky jezdi v celkem peknych autech po meste :)

A nejvic se mi libi jak jim kazdy zavidi, nadava na ne a odsuzuje je a pritom sami sedi na prdeli a delaji hovno. Kazdy ma moznost otevrit si takovy stanek s obcerstvenim, ale proste se mi zda (ikdyz turky a dalsi etnika vubec nemusim), ze jsou nejaci dravejsi. To same vietnamske bistra, tam maji porad narvano.

Cesky narod je proste jeste moc rudy a mysleni vetsiny lidi se zaseklo pred rokem 1989, takze to chce jeste par desitek let aby se ten stat trosku vzchopil a nastartoval.
prochm

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Cesky narod je proste jeste moc rudy a mysleni vetsiny lidi se zaseklo pred rokem 1989, takze to chce jeste par desitek let aby se ten stat trosku vzchopil a nastartoval.

Jo jasně. Celej národ je rudý. Tyhle tvý keci mě fakt vytáčí. Každej kdo má jiný názor tak je automaticky komunista. Už je to tu jak v těch diskusích na novinkách.
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:

"Odměny tenistů i ostatních sportovců jsou přehnané , měli by se snížit. Již nejde o sport, ale o spíše podnikání."

Asi budu za zasraného komouše, ale já s tím souhlasím. Někdo, kdo kope do míče, by neměl mít rozhodně o tolik víc, než někdo, kdo zachraňuje životy (např. hasič)

Edit: souhlasím i s tím druhým, fotbal není o fotbale, ale o simulování a úplatcích, většina další sportů na tom bude podobně.

Naposledy upravil MAST3R dne pá červenec 11, 2014 2:01 pm, celkově upraveno 1 krát
GodlikeX

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Srovnavas jabka s hruskama mastere
arkan

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
eSko napsal:

"Odměny tenistů i ostatních sportovců jsou přehnané , měli by se snížit. Již nejde o sport, ale o spíše podnikání."

Asi budu za zasraného komouše, ale já s tím souhlasím. Někdo, kdo kope do míče, by neměl mít rozhodně o tolik víc, než někdo, kdo zachraňuje životy (např. hasič)

Já jsem hrdej na to že máme takovou tenistku jakou je P. Kvitová a stydím se za to že máme takového debila jako je Huml.

Když se bavíme o penězích tak poslanci u nás i Euro mají platy za to že přiberou během mandátu 20 kg na váze a co můžou to poserou.
ILikeBike

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
eSko napsal:

S tímto názorem se setkávám docela často ve svým okolí a začíná mě to vytáčet...
1) Platí se za nenahraditelnost ve většině případů... např. Messi by si klidně mohl udělat měsíční kurz, oblíct kombinézu a jít hasit, naopak hasičovi by nestačil 5 roční trénink pokud nemá jako jeden z mála talent, jako má Messi.
2) Messimu platí tolik peněz, protože se to týmům/sponzorům/státu vrátí několikanásobně, kdežto, ač to zní blbě, hasič státu tolik peněz nevydělá... a tím nepopírám, že hasič nezachraňuje životy, nebo že neriskuje svůj život.
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
eSko napsal:

Edit: souhlasím i s tím druhým, fotbal není o fotbale, ale o simulování a úplatcích, většina další sportů na tom bude podobně.

Já třeba s tvým tvrzením nesouhlasím, ale proč hned nálepkovat a nebo nadávat.

Kdo by rozhodoval jaká práce a o kolik je cennější nebo potřebnější? Kdyby nebyla poptávka po tomhle druhu zábavy, potom by v tom nebyly ani ty peníze. A taky každý nebere rekordní sumy. Každý hasič může jít hrát fotbal, pokud bude chtít a prokáže svojí kvalitu. A stejně tak přestárlý nebo neúspěšný fotbalista může jít dělat hasiče pokud splní podmínky.
Barbar Conan

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:

No jo, to říká každej a stejně si to půlka chlapů v neděli pustí v televizi
sk

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
eSko napsal:

Z moralniho hlediska to mozna neni fer, ale obchod je obchod a kdyz fotbalista prinese zisk XXX milionu, tak z toho chce podil.
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechci, aby to vypadalo, že jsem někdo, kdo vyloženě nesnáší fotbal (sám jsem ho hrál).

http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/last-week-tonight-s-johnem-oliverem-fifa

Zajímavé video. FIFA - "sama sebe považuje za neziskovou".
mikex2

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ILikeBike napsal:
MAST3R napsal:
eSko napsal:

S tímto názorem se setkávám docela často ve svým okolí a začíná mě to vytáčet...
1) Platí se za nenahraditelnost ve většině případů... např. Messi by si klidně mohl udělat měsíční kurz, oblíct kombinézu a jít hasit, naopak hasičovi by nestačil 5 roční trénink pokud nemá jako jeden z mála talent, jako má Messi.
2) Messimu platí tolik peněz, protože se to týmům/sponzorům/státu vrátí několikanásobně, kdežto, ač to zní blbě, hasič státu tolik peněz nevydělá... a tím nepopírám, že hasič nezachraňuje životy, nebo že neriskuje svůj život.

Máš pravdu, platí se za jedinečnost, ne za dřinu.
Za vítězství na French Open inkasoval Nadal 1650000 Euro. Je to hodně, ale zkuste ten turnaj vyhrát. Není náhoda, že všechny turnaje vyhrává stejná čtveřice nebo pětice.
Cratach

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Kalous napsal:
MAST3R napsal:
eSko napsal:

Já třeba s tvým tvrzením nesouhlasím, ale proč hned nálepkovat a nebo nadávat.

Kdo by rozhodoval jaká práce a o kolik je cennější nebo potřebnější? Kdyby nebyla poptávka po tomhle druhu zábavy, potom by v tom nebyly ani ty peníze. A taky každý nebere rekordní sumy. Každý hasič může jít hrát fotbal, pokud bude chtít a prokáže svojí kvalitu. A stejně tak přestárlý nebo neúspěšný fotbalista může jít dělat hasiče pokud splní podmínky.

Rozhodoval by prece Vybor Verejneho Blaha nebo nejakej podobnej ourad, ve kterym by byla armada zapsklych konzervativnich uredniku jako MAST3R :) mam ve svym okoli dost lidi podobnyho smysleni, ty by se tam o pracovni misto prali :)
mysH

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovinka.cz napsal:
Komentář na novinkách ke Kvitové:
"Odměny tenistů i ostatních sportovců jsou přehnané, měli by se snížit. Již nejde o sport, ale o spíše podnikání."

Pokud jdou odmeny ze soukromyho, tak at si maj treba dzilion. Ovsem pokud na tom je nejak zainteresovanej stat, tak se mi to zda divny. Nechapu dotace na fotbal .. nechapu dotace na hokej .. chapu to u mladeze, ale kdyz z mesta natece do cerny "sportovni" diry 7+mistny castky, tak se mi chce blejt ..
A jeste jedna kategorie je smutna a to sice penize z hazardu do sportu (cti do kapsi kamosum)

Ono vubec ta myslenka profesionalniho sportu je zvrhla, ze to prezentuje a proslavuje stat .. haha. Chci sportovat za vlastni - ok .. chci sportovat, nekdo ze soukromy sfery me sponzoruje - ok .. chci sportovat, state dej mi penize - nasrat!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 832, 833, 834 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: