Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 833, 834, 835 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ILikeBike

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
hovinka.cz napsal:
Komentář na novinkách ke Kvitové:
"Odměny tenistů i ostatních sportovců jsou přehnané, měli by se snížit. Již nejde o sport, ale o spíše podnikání."

Pokud jdou odmeny ze soukromyho, tak at si maj treba dzilion. Ovsem pokud na tom je nejak zainteresovanej stat, tak se mi to zda divny. Nechapu dotace na fotbal .. nechapu dotace na hokej .. chapu to u mladeze, ale kdyz z mesta natece do cerny "sportovni" diry 7+mistny castky, tak se mi chce blejt ..
A jeste jedna kategorie je smutna a to sice penize z hazardu do sportu (cti do kapsi kamosum)

Ono vubec ta myslenka profesionalniho sportu je zvrhla, ze to prezentuje a proslavuje stat .. haha. Chci sportovat za vlastni - ok .. chci sportovat, nekdo ze soukromy sfery me sponzoruje - ok .. chci sportovat, state dej mi penize - nasrat!

Mám furt naději, že se se to státu v nějakým smyslu vrátí. Např. že kluby odvádějí třeba jen procento zisku z reklam, přestupů atd. zpět státu, a to by asi stačilo...
arkan

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdá se mi vrcholně pokrytecké kritizovat Petru Kvitovou za to, že odešla neplatit daně ze svého majetku do Monaka. Český stát neumí zajistit pořádné vymáhání platných zákonů, nechává rozkrádat veřejné peníze ve velkém a zástupnou obětí, která má pomocí závistivé zášti zakrýt brutální selhání českých politiků, jako je pan Huml, má být vítězka Wimbledonu?

Jen na penězích, které jsme mohli získat z EU, máme kvůli „chybám a podvodům“ přijít o 65 miliard:

„Špatné čerpání evropských fondů může Českou republiku přijít až na 65 miliard korun. Informaci v pátek zveřejnil nejvyšší kontrolní úřad (NKÚ) s odvoláním na aktuální zprávu EU report 2014. Problémy ve čtvrtek přiznalo i ministerstvo pro místní rozvoj, které má čerpání v gesci. Úřad upozornil i na zjevné zneužívání dotací.“
- See more at: http://www.blisty.cz/art/73888.html#sthash.b7Q4B4zM.dpuf
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ILikeBike napsal:

1) Platí se za nenahraditelnost ve většině případů... např. Messi by si klidně mohl udělat měsíční kurz, oblíct kombinézu a jít hasit, naopak hasičovi by nestačil 5 roční trénink pokud nemá jako jeden z mála talent, jako má Messi.

Ale to je zajímavý názor. Už vidím, jak Messi táhne někoho na rameni z hořícího domu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Výbor veřejného blaha, to se mi líbí.
coder

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
ILikeBike napsal:

1) Platí se za nenahraditelnost ve většině případů... např. Messi by si klidně mohl udělat měsíční kurz, oblíct kombinézu a jít hasit, naopak hasičovi by nestačil 5 roční trénink pokud nemá jako jeden z mála talent, jako má Messi.

Ale to je zajímavý názor. Už vidím, jak Messi táhne někoho na rameni z hořícího domu.
proc ne ? hasice muze delat vesmes kazdy ..videl sem hasice s postavickou vedle ktere by messi vypada jako kulturista a taky kolik z tech hasicu nekdy tahali nekoho z ohne? kdyz uz neco hasicum nezavidim tak je to vytahovani rozsekanych lidi z bouracek a podobne proto sou pro me vetsi hrdinove doktori napr na infekcnim ja bych takovou praci delat nemohl
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Počkat, počkat... děláte si ze mě prdel, že jo? Mluvíme o profesionálních hasičích? Jako nevím, kam chodíte na informace, ale já tam mám kámoše, takže to má z první ruky. Dost lidí neudělá psychotesty. Dále jsou tam fyzické testy (které jsou jednou za čas - pravidelně, ne jenom jednou při přijímání). Dále tam jsou různé testy, na které je potřeba se něco naučit a předvést nějaké znalosti. To opravdu nemůže dělat každý. Ani ten váš metr šedesát vysoký a 60kg vážící Messi.

Btw: ta psychika tam hraje velkou roli - kámoš mi ukazoval školení z Brna a jako chtěl bych Vás vidět, jak se budete chovat, když ztratíte někde, kde je tma, hrozný vedro a není vidět na krok a nebude panikařit, že umřete. O tom jak jezdí stříhat zmasakrované lidi z bouraček tu radši nebudu psát. To opravdu nemůže dělat každý!

edit: Nejsem tady na Novinkách? To radši nebudu ani kámošovi říkat, že hasiče může dělat každý, kdežto fotbal to je opravdová dřina.
sk

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak pokud vezmes v uvahu kolik lidi muze hrat jako Messi a kolik jich muze delat hasice...tak hasice muze opravdu delat skoro kazdy :)
arkan

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Počkat, počkat... děláte si ze mě prdel, že jo? Mluvíme o profesionálních hasičích? Jako nevím, kam chodíte na informace, ale já tam mám kámoše, takže to má z první ruky. Dost lidí neudělá psychotesty. Dále jsou tam fyzické testy (které jsou jednou za čas - pravidelně, ne jenom jednou při přijímání). Dále tam jsou různé testy, na které je potřeba se něco naučit a předvést nějaké znalosti. To opravdu nemůže dělat každý. Ani ten váš metr šedesát vysoký a 60kg vážící Messi.

Btw: ta psychika tam hraje velkou roli - kámoš mi ukazoval školení z Brna a jako chtěl bych Vás vidět, jak se budete chovat, když ztratíte někde, kde je tma, hrozný vedro a není vidět na krok a nebude panikařit, že umřete. O tom jak jezdí stříhat zmasakrované lidi z bouraček tu radši nebudu psát. To opravdu nemůže dělat každý!

edit: Nejsem tady na Novinkách? To radši nebudu ani kámošovi říkat, že hasiče může dělat každý, kdežto fotbal to je opravdová dřina.

Srovnáváš nesrovnatelné, to tak dělat nejde u jednoho je to talent od boha možná jeden s milionů a druhy dřina ,zodpovědnost , odvaha nasazovat i vlastní krk .
Předloni mi vyhořel byt , jak píšeš tu tmu , vedro, a že se stačí 2x nadechnout horkých splodin a jdeš k zemi jsem zažil na vlastní kůži. Ale srovnávat to nejde.Vše má svoje.
Grimley

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

reegis napsal:
citace:
Si opravdu myslíš že šíření islámu Evropou je způsobeno tím, že si vydělávaj takový nehorázný sumy prodejem kebabů? byl to doufám jen vtip

To by jses divil kolik vydelavaji. Muj otec spolupracuje s jednim Libanoncem a ten zna v nasem meste 3 turky co si pronajali byvaly maly bar, kde ted delaji kebab a dalsi nesmysly.

Rikal, ze denne maji cisty zisk (ne trzbu) kolem 10 000,- a o vikendech 3X vic. Tak si to sam spocitej kolik je to mesicne. Vsak si taky jezdi v celkem peknych autech po meste :)

A nejvic se mi libi jak jim kazdy zavidi, nadava na ne a odsuzuje je a pritom sami sedi na prdeli a delaji hovno. Kazdy ma moznost otevrit si takovy stanek s obcerstvenim, ale proste se mi zda (ikdyz turky a dalsi etnika vubec nemusim), ze jsou nejaci dravejsi. To same vietnamske bistra, tam maji porad narvano.

Cesky narod je proste jeste moc rudy a mysleni vetsiny lidi se zaseklo pred rokem 1989, takze to chce jeste par desitek let aby se ten stat trosku vzchopil a nastartoval.

Prirovnal bych to asi k tomu, kdyz profi kulturista tvrdi, ze ty svaly ma z kurete a mlika :) vsichni vedi ze to je blbost, ale dukazy nejsou :) proc nejezdej v drahejch autech majitele ostatnich fastfoodu? ...samozrejme, nerikam ze kdyz je restauracka na dobrym miste, ze to nevydela hodne, ale 10 000 denne cistej zisk z prodeje kebabu je nehorazna picovina ...rekneme i kdyby meli z jednoho kebabu zisk 70 korun, tak by jich denne museli prodat nejakejch 140 jen qby vydelali 10 000... kdyz odectes rezijni naklady (najem, zdravotni, socialni, vejplata alespon pro 3 lidi, suroviny), musis jich prodat o dalsi pulku vic... to zijes v nejakym kebabovym meste ne?:D mozna to nazene patek+sobota kdy lidi chodej lejt... ale vetsina tehle obchodu slouzi jako takovy sikovny pracky penez (ano, u vietnamcu je to markantnejsi) :)
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Však Messiho jsem nevytáhl první já. :)
Já neříkám, že Messi není dobrý, je to jako kulturistika (někdo prostě dostal talent/genetiku někdo ne a ojebat to nejde).
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sk napsal:
tak pokud vezmes v uvahu kolik lidi muze hrat jako Messi a kolik jich muze delat hasice...tak hasice muze opravdu delat skoro kazdy :)

Dobře uzavřel bych to tak - Messi nemůže být profesionální hasič a hasič nemůže hrát fotbal jako Messi.

Je mě to fuk, co si o mě kdo bude myslet, ale prostě můj názor je, že se ve fotbale (vybral jsem jej, protože je to asi nejpopulárnější sport na světě) točí zbytečně velké prachy, fotbalisti jsou zbytečně přepláceni a už to není o sportu, ale penězích.

btw: sere mě, že zrovna nemám na disku Posledního skauta. Tam to někde ke konci filmu, ten chlápek taky říká.
coder

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vemte si treba brazilce jak se museli citit na stadionu po semifinale ja myslim ze by v tu dobu radeji tahali nekoho z horiciho domu me staci kdyz se na zapas prijde podivat rodina nebo kamaradi a jsem nervozni jako prase
reegis

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/last-week-tonight-s-johnem-oliverem-fifa

Tady mate krasne video o organizaci FIFA. Obchod je obchod a ikdyz je ten nepomer zvraceny, tak proste ten dnesni svet takhle funguje.

Nemuzete srovnavat hasice s fotbalem. Nebo ze by se nejvetsi svetove spolecnosti predhanely kdo bude sponzorovat hasice v nejakem meste? Nebo televize kupuji televizni prava za miliony aby mohly vysilat hasice pri zasahu? asi tezko

Ano je tu hnus a tahle doba je takova jaka je. Zalozena na penezich a moci. O nicem jinem to neni a v budoucnu to bude jeste horsi.[/youtube]
sk

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
sk napsal:

Dobře uzavřel bych to tak - Messi nemůže být profesionální hasič a hasič nemůže hrát fotbal jako Messi.

Je mě to fuk, co si o mě kdo bude myslet, ale prostě můj názor je, že se ve fotbale (vybral jsem jej, protože je to asi nejpopulárnější sport na světě) točí zbytečně velké prachy, fotbalisti jsou zbytečně přepláceni a už to není o sportu, ale penězích.

btw: sere mě, že zrovna nemám na disku Posledního skauta. Tam to někde ke konci filmu, ten chlápek taky říká.

no nechci ti nejak kazit iluze o nabusenych hasicich, ale prijimaci fyzicke testy jsou z disciplin jako kliky, sedy-lehy, beh a plavani...pocitam ze kazdy top fotbalista by to zvladl levou zadni, neco jako zahrivaci rozcvicka pred treningem :)
reegis

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok Grimley. Mas pravdu

S tebou rozhodne debatovat nebudu, protoze mas nazory uplne odlisne nez ja, takze bychom se neshodli ani na tom jestli je zeme kulata nebo hranata

To nemyslim ve zlem. Kazdy mame jine nazory. A uz nepisu vubec nic na nic :D protoze si pripadam fakt jak na novinkach

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 833, 834, 835 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: