Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 835, 836, 837 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Coder : Já třeba hrál jenom sranda fotbal (prales), ale taky mě děsně štvalo, když starší spoluhráči den předtím chlastali, a pak to tak vypadalo na zápase. Proto nemusím kolektivní sporty, i když si dobrý, tak toho sám moc nezmůžeš. Opravdu nechci, aby to vypadalo, že jsem nějaký hospodský kritik veškerého fotbalu. Ale přiznám, že můj pohled bude hlavně zkreslen místními fotbalisty u nás na vesnici.

reegis Od té doby co ho sleduji na FB, tak nevěřím tomu, že za peníze si štěstí nekoupíš.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
smetak

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je paris hilton s vousama, ne?
Petey

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

smetak napsal:
To je paris hilton s vousama, ne?

nieco take ale ked je stastny,why not
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten chlapík určitě štastný je, v takové iluzi alá matrix života.

Btw. je škoda, že se snaží zlepšit školství a tak, ale ne vydávání řidičských průkazů ...
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ILikeBike napsal:
MAST3R napsal:
eSko napsal:

"Odměny tenistů i ostatních sportovců jsou přehnané , měli by se snížit. Již nejde o sport, ale o spíše podnikání."

Asi budu za zasraného komouše, ale já s tím souhlasím. Někdo, kdo kope do míče, by neměl mít rozhodně o tolik víc, než někdo, kdo zachraňuje životy (např. hasič)

S tímto názorem se setkávám docela často ve svým okolí a začíná mě to vytáčet...
1) Platí se za nenahraditelnost ve většině případů... např. Messi by si klidně mohl udělat měsíční kurz, oblíct kombinézu a jít hasit, naopak hasičovi by nestačil 5 roční trénink pokud nemá jako jeden z mála talent, jako má Messi.
2) Messimu platí tolik peněz, protože se to týmům/sponzorům/státu vrátí několikanásobně, kdežto, ač to zní blbě, hasič státu tolik peněz nevydělá... a tím nepopírám, že hasič nezachraňuje životy, nebo že neriskuje svůj život.

dívám se na to zas kapku jinak. Kde by byl svět bez fotbalu a kde bez hasičů? Každý za tím vidí něco jiného..
ILikeBike

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
ILikeBike napsal:
MAST3R napsal:
eSko napsal:

"Odměny tenistů i ostatních sportovců jsou přehnané , měli by se snížit. Již nejde o sport, ale o spíše podnikání."

Asi budu za zasraného komouše, ale já s tím souhlasím. Někdo, kdo kope do míče, by neměl mít rozhodně o tolik víc, než někdo, kdo zachraňuje životy (např. hasič)

S tímto názorem se setkávám docela často ve svým okolí a začíná mě to vytáčet...
1) Platí se za nenahraditelnost ve většině případů... např. Messi by si klidně mohl udělat měsíční kurz, oblíct kombinézu a jít hasit, naopak hasičovi by nestačil 5 roční trénink pokud nemá jako jeden z mála talent, jako má Messi.
2) Messimu platí tolik peněz, protože se to týmům/sponzorům/státu vrátí několikanásobně, kdežto, ač to zní blbě, hasič státu tolik peněz nevydělá... a tím nepopírám, že hasič nezachraňuje životy, nebo že neriskuje svůj život.

dívám se na to zas kapku jinak. Kde by byl svět bez fotbalu a kde bez hasičů? Každý za tím vidí něco jiného..

Omg ale pochop, že kdyby teďka zmizeli všichni hasiči světa, je dost pravděpodobný, že by teoreticky do měsíce byli noví (podle mě by vláda zařídilo to, aby to druhýho dne byla většina míst znovu obsazena), kdežto kdyby zmizeli top profi fotbalisti, počkal by sis kurevsky dlouho na to, až by byly obsazený všechny jejich místa, jestli by ses toho dožil ;).
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jenže kdyby zmizeli fotbalisti, tak to nikoho nezabije. Toto pochop ty
ILikeBike

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobře, já se na to nedívám z morálního hlediska, ty se na to nedíváš vzhledem k byznysu. Nemáme co řešit, každej máme pravdu ;).
ILikeBike

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
jenže kdyby zmizeli fotbalisti, tak to nikoho nezabije. Toto pochop ty

Jinak ale diskuze nebyla o tom, co by se stalo, kdyby zmizel někdo ze světa, ale o platech sportovců a hasičů. Tak trošku plantáš pátý přes devátý.
Marky V.

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

reegis napsal:
http://www.stream.cz/nejnovejsi/top-5/10003012-5-silenych-momentu-ze-zivota-dana-bilzeriana

Tak snad poprve vzivote neskutecne zavidim I ty dva infarkty by za to staly.

Já nevím, kluci, ono to samozřejmě láká, ale na druhou stranu: kolik má asi opravdových kámošů a jakou má šanci mít normální ženskou, která s ním nebude kvůli prachům? Upřímně mu můžu závidět prachy na různý sporty a cestování, to jo, ale jinak asi žije dost prázdný život.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Že vůbec řešíte fotbal .. ti fotbalisti nejsou sportovci, ale poloprofesionální herci a simulanti a buzeranti.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marky V. napsal:
reegis napsal:
http://www.stream.cz/nejnovejsi/top-5/10003012-5-silenych-momentu-ze-zivota-dana-bilzeriana

Tak snad poprve vzivote neskutecne zavidim I ty dva infarkty by za to staly.

Já nevím, kluci, ono to samozřejmě láká, ale na druhou stranu: kolik má asi opravdových kámošů a jakou má šanci mít normální ženskou, která s ním nebude kvůli prachům? Upřímně mu můžu závidět prachy na různý sporty a cestování, to jo, ale jinak asi žije dost prázdný život.

Samozřejmě, náš běžný český den a život stylem "do práce, domů, fitko, rodina, repeat" je určitě plnější než jeho.
Ty nejlepší kamarády si beztak budujeme v mládí na školách, což už má očividně za sebou, takže zřejmě nestojí o nové kamarády, o kterých by měl hned mezi dveřmi jasno. A když bude chtít, tak si najde normální ženskou, stačí se nezmiňovat o prachách, na rande nerozhazovat, prostě to zahrát na "běžnýho občana", vždycky to jde nějak vymyslet. Pokud holku při smyslech chtít nebude, tak si holt bude užívat celej život... třeba to je jeho životní sen, takže tím spíš žije plnější život, než většina lidí na světě, co sice mají třeba rodinu, relativně dobře placenou práci apod., ale mnohdy sní (snili) o jiné práci, rodinu chtěli založit třeba s nějakou životní láskou ale nevyšlo to, chtěli cestovat, ale nemají na to... Jestli ta fráze "určitě žije prázdný život" není jen nějaké to omlouvání si a ujišťování se, že vlastně není co závidět, i když je? Něco na styl Kvitové ala "plať daně tady, když máš tolik peněz a já ne", co Marky? :-)
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

souhlasím s naiv....eSkem
Mablung

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
eSko napsal:

Edit: souhlasím i s tím druhým, fotbal není o fotbale, ale o simulování a úplatcích, většina další sportů na tom bude podobně.

Berou přehnané platy, to souhlasím. Jenže jediný, kdo dokáže správně rozhodnout o výši platů, je trh. Regulace jsou cestou do pekla.

Co se povoláních týče, mnohem potřebnější než nějaký fotbalista či hasič je popelář. Do chudáka si každý kopne, vydělává prd, ale bez něj bychom za pár měsíců chcípli, zatímco bez fotbalistů by se stalo prd a bez hasičů by prostě umřelo o pár lidí více.

mysH napsal:
hovinka.cz napsal:
Komentář na novinkách ke Kvitové:
"Odměny tenistů i ostatních sportovců jsou přehnané, měli by se snížit. Již nejde o sport, ale o spíše podnikání."

Pokud jdou odmeny ze soukromyho, tak at si maj treba dzilion. Ovsem pokud na tom je nejak zainteresovanej stat, tak se mi to zda divny. Nechapu dotace na fotbal .. nechapu dotace na hokej .. chapu to u mladeze, ale kdyz z mesta natece do cerny "sportovni" diry 7+mistny castky, tak se mi chce blejt ..
A jeste jedna kategorie je smutna a to sice penize z hazardu do sportu (cti do kapsi kamosum)

Ono vubec ta myslenka profesionalniho sportu je zvrhla, ze to prezentuje a proslavuje stat .. haha. Chci sportovat za vlastni - ok .. chci sportovat, nekdo ze soukromy sfery me sponzoruje - ok .. chci sportovat, state dej mi penize - nasrat!

Dotace jsou na mládežnický fotbal. Nebo, alespoň by měli. A co si budeme povídat, na jedné stránce nadávat na to že děti nesportují a na druhé protestovat proti dotacím, je kapku schizofrenní.
coder

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Že vůbec řešíte fotbal .. ti fotbalisti nejsou sportovci, ale poloprofesionální herci a simulanti a buzeranti.
fotbal hraju cely zivot a vubec se nedivim nazorum jako je tvuj fotbal v televizi uz sleduju minimalne prave kvuli buzerantum a hercum jako jsou treba robben a spol kvuli kterym kdyz nekde nekomu reknes ze hrajes fotbal tak na tebe cumi jako kdybysis hral s panenkama pritom fotbal boli a to kurevsky a co se tyce zraneni je to jeden z nejhorsich sportu vubec ..ja uz toho videl hodne :otevrene zlomeniny,vyhozene klouby,plice propichnute zebrama (to jsem vlastne videt nemohl) samotnemu se mi povedlo se srazit s protihracem hlavama tak ze z toho chytil epilepticky zachvat a malem se udusil vlastnim jazykem ....v televizi todle urcite neuvidis ale bez se podivat nekde do okresu-kraje kdyz se na jednom hristi potkaji normalni lidi s normalni praci titi na zem zbytecne padat nebudou

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 835, 836, 837 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: