Po dlouhý době sem taky něco přidám. Podařilo se mi dát na benchpress 150kg. Váha 95kg. S ohledem na to, že to šmrdlám v domácí sklepní posilovně, jsem nadmíru spokojenej.
_________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
Po dlouhý době sem taky něco přidám. Podařilo se mi dát na benchpress 150kg. Váha 95kg. S ohledem na to, že to šmrdlám v domácí sklepní posilovně, jsem nadmíru spokojenej.
gratulace! 150 byla moje první pořádná meta v benči. Určitě potěšilo co? :-)
gratulace! 150 byla moje první pořádná meta v benči. Určitě potěšilo co? :-)
Radost jak malej kluk. Teďka už jen poladit dřepy. Ty jsou bídný :- (
_________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
Že vždycky, když tu venca něco hodí, tak se někdo zeptá na něco podobného Na tvoji otázku, co si pamatuju tak venca měl i dost brutální benche, shyby se zátěží apod. Takže ano, je dost silný celkově, ne jen pracky
77,5 a také pracky, docela brutus. Jen by mě zajímalo, jak je na to zbytek těla
co se treba kouknout na kanalu co mam na youtube na ostatni cviky? bench ted neco kolem 160-165, u shybu sem daval na pasek nejvic neco pres 70 pro jedno opak, ramena v sedě 100kg, je tam toho dost, nohy mam slaby, ale cvicim je..
Venca je úkaz, o tom sme sa už neraz presvedčili a potvrdil to aj na súťaži atd., opäť raz veľmi pekné výkony, super!
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru