|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lesha

|
Zaslal: po červen 16, 2014 5:35 pm Předmět: vzorky |
|
|
taky děkuji za zaslání vzorků.
Musím říct že mě všechny příchutě od Nutrendu velmi překvapily v minulosti mi moc nechutnali. Lehká pěnivost jak proteinu i gaineru mi nevadí. Z příchutí mi nejvíce chutnal biscuit jak protein tak gainer. Se složením proteinu problém nemám, jen u gaineru bych uvítal větší zastoupení pomalejších cukrů.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
lukynta

|
Zaslal: po červen 16, 2014 9:52 pm Předmět: |
|
|
Děkuju za zaslání vzorkú od Nutrendu velice mile mě překvapiy chutě, chutnal mě každý vzorek :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Houdys

|
Zaslal: st červen 18, 2014 8:00 am Předmět: VZORKY |
|
|
Chtěl bych poděkovat Ondřejovi za zaslání vzorků od firmy PROM - IN . Byl jsem přijemně překvapen, jak to bylo pěkně zabalené s dopisem a samolepkami ! :-) Teď už k samotným vzorkům...
NITROX PUMP malina - chuť příjemná, ne moc sladká. Nabuzení do tréninku a celková pumpa je suprová. Měl jsem doposud 4 předtréninkové suplementy a tenhle patří mezi ty lepší. Dávám 9/10 a rozhodně bych doporučil ostatním, alespoň vyzkoušet.
BCAA SYNERGY pomeranč - chuť podobná jako nápoj Tang. Hrozně práší.
HYDRO OPTIMAL WHEY banán - chuť HODNĚ hořká, řekl bych i více než u ustatních proteinů hydro. hodně pění. Asi bych si celou pixlu nekoupil.
Ostatní příchutě doplním kdyžtak později.
|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
Zaslal: st červen 18, 2014 8:27 am Předmět: Recenze |
|
|
Lidi, proč píšete ty recenze tady? I Ronnie psal, ať to dáváme do příslušných topiců, tady to jen zase*ete... _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
Zaslal: st červen 18, 2014 11:32 am Předmět: |
|
|
Práve mi prišli vzorky od Ronnieho :) Som celkom prekvapený, že to na slovensko prišlo celkom rýchle. Hneď ako ich vyskúšam napíšem pocity do sekcie Proteiny. DIK
|
|
| nahoru |
|
 |
bartekmirek

|
Zaslal: st červen 18, 2014 12:03 pm Předmět: vzorky |
|
|
Taky mě včera došly vzorky!!!
Nechci je rozbalit hned jen kvůli tomu ať chutnají... tudíž to zde taky hodím o něco později :-)
Hezký den
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st červen 18, 2014 1:59 pm Předmět: Re: Recenze |
|
|
| TheCory napsal: | | Lidi, proč píšete ty recenze tady? I Ronnie psal, ať to dáváme do příslušných topiců, tady to jen zase*ete... |
Jj za toto se přimlouvám, psát to do topiců, kam to patří, ne sem.
|
|
| nahoru |
|
 |
jurasek.h
|
Zaslal: st červen 18, 2014 7:13 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, můžu se zeptat kam postovat příslušné recenze na vzorky? SOrry jestli to tu už je, ale nemůžu to najít, díky
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: st červen 18, 2014 7:14 pm Předmět: |
|
|
| jurasek.h napsal: | | Zdravím, můžu se zeptat kam postovat příslušné recenze na vzorky? SOrry jestli to tu už je, ale nemůžu to najít, díky |
https://forum.ronnie.cz/proteiny-iii-t34486-60.html A když chceš bejt velkej fanjšmekr, tak můžeš MassGain dát do sacharidů
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st červen 18, 2014 7:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá červen 27, 2014 12:34 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem si na poště vyzvedl vzorky a rovnou rozcupoval pytlík s pomerančovými BCAA od Prom-in. Chuť je super, je to sice dost sladké, ale vůbec to nepůsobí jako lepihub. Opravdu je chuť dost podobná tangu, jak se psalo v dopise :)
Teď jsem ochutnal i hydro a je trošku hořké, nicméně to není na škodu. Je to po mém posledním přestéviovaném proteinu svěží změna.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej

|
Zaslal: pá červenec 11, 2014 7:29 pm Předmět: Vzorky Jihočeské Jerky |
|
|
Ahoj všichni, tak nám do redakce dorazily další vzorky na ochutnání. Tentokrát jsou trochu netradiční - sušené maso Jihočeské Jerky . A aby to bylo netradiční ještě více, zvolili jsme kapří maso ! Většina z Vás určitě už vyzkoušela sušené hovězí, ale odhaduji, že sušeného kapra málokdo.
https://obchod.ronnie.cz/s-5311-susene-maso-jihoceske-jerky.html
Sušené maso Jihočeské Jerky, druh kapří natur
Kdo má zájem, pošlete mi opět soukromou zprávu se svojí adresou a jako předmět uveďte "VZORKY".
Platnost nabídky opět do rozdání zásob. UKONČENO, UŽ NEPIŠTE
Naposledy upravil Ondřej dne so červenec 12, 2014 10:24 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá červenec 11, 2014 7:37 pm Předmět: |
|
|
PM poslano, ale doufam, ze se me spis nekdy podari odchytit vzorky nejakeho predtreninkace, protoze jsem este nikdy zadnej nemel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej

|
Zaslal: so červenec 12, 2014 8:19 pm Předmět: Vzorky Jihočeské Jerky |
|
|
Stále ještě máme vzorky k poslání a to už uběhlo více než 24 hodin od startu akce! Myslím, že tentokrát má šanci získat vzorky opravdu každý :) Tak pište pište
UKONČENO
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne červenec 13, 2014 2:00 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | PM poslano, ale doufam, ze se me spis nekdy podari odchytit vzorky nejakeho predtreninkace, protoze jsem este nikdy zadnej nemel. |
Teď během pár dní bude tekutý kofein. Není to nic jiného, než kofein v ampulích (i jsem to tu vlastně už někdy psal a pár lidí tady z fóra se tu stavovalo z litrového vzorku si trochu odebrat), ale funguje moc hezky, resp. třeba na mě až skoro moc. :) Nějak po víkendu by k nám na rozdávání měly dorazit, tak pak tu Ondra zase napíše.
Btw. n a koho se nedostalo s tím kapřím Jihočeským Jerky, tak aktuálně je ke každému zboží Sportovní výživy v shopu vzorek zdarma:
http://kulturistika.ronnie.cz/c-19285-ochutnejte-zdrave-susene-maso-jihoceske-jerky-zdarma.html
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|