Vzorky suplementů

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 13, 14, 15  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Vzorky suplementů  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Vzorky suplementů
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lesha

PříspěvekZaslal: po červen 16, 2014 5:35 pm    Předmět: vzorky Odpovědět s citátem

taky děkuji za zaslání vzorků.
Musím říct že mě všechny příchutě od Nutrendu velmi překvapily v minulosti mi moc nechutnali. Lehká pěnivost jak proteinu i gaineru mi nevadí. Z příchutí mi nejvíce chutnal biscuit jak protein tak gainer. Se složením proteinu problém nemám, jen u gaineru bych uvítal větší zastoupení pomalejších cukrů.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lukynta

PříspěvekZaslal: po červen 16, 2014 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuju za zaslání vzorkú od Nutrendu velice mile mě překvapiy chutě, chutnal mě každý vzorek :)
Houdys

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2014 8:00 am    Předmět: VZORKY Odpovědět s citátem

Chtěl bych poděkovat Ondřejovi za zaslání vzorků od firmy PROM - IN . Byl jsem přijemně překvapen, jak to bylo pěkně zabalené s dopisem a samolepkami ! :-) Teď už k samotným vzorkům...

NITROX PUMP malina - chuť příjemná, ne moc sladká. Nabuzení do tréninku a celková pumpa je suprová. Měl jsem doposud 4 předtréninkové suplementy a tenhle patří mezi ty lepší. Dávám 9/10 a rozhodně bych doporučil ostatním, alespoň vyzkoušet.

BCAA SYNERGY pomeranč - chuť podobná jako nápoj Tang. Hrozně práší.

HYDRO OPTIMAL WHEY banán - chuť HODNĚ hořká, řekl bych i více než u ustatních proteinů hydro. hodně pění. Asi bych si celou pixlu nekoupil.

Ostatní příchutě doplním kdyžtak později.
TheCory

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2014 8:27 am    Předmět: Recenze Odpovědět s citátem

Lidi, proč píšete ty recenze tady? I Ronnie psal, ať to dáváme do příslušných topiců, tady to jen zase*ete...
Endo

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2014 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Práve mi prišli vzorky od Ronnieho :) Som celkom prekvapený, že to na slovensko prišlo celkom rýchle. Hneď ako ich vyskúšam napíšem pocity do sekcie Proteiny. DIK
bartekmirek

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2014 12:03 pm    Předmět: vzorky Odpovědět s citátem

Taky mě včera došly vzorky!!!
Nechci je rozbalit hned jen kvůli tomu ať chutnají... tudíž to zde taky hodím o něco později :-)
Hezký den
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2014 1:59 pm    Předmět: Re: Recenze Odpovědět s citátem

TheCory napsal:
Lidi, proč píšete ty recenze tady? I Ronnie psal, ať to dáváme do příslušných topiců, tady to jen zase*ete...

Jj za toto se přimlouvám, psát to do topiců, kam to patří, ne sem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
jurasek.h

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2014 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím, můžu se zeptat kam postovat příslušné recenze na vzorky? SOrry jestli to tu už je, ale nemůžu to najít, díky
balbi

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2014 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jurasek.h napsal:
Zdravím, můžu se zeptat kam postovat příslušné recenze na vzorky? SOrry jestli to tu už je, ale nemůžu to najít, díky

https://forum.ronnie.cz/proteiny-iii-t34486-60.html A když chceš bejt velkej fanjšmekr, tak můžeš MassGain dát do sacharidů
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2014 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Do jednoho z odpovídajících témat zde:
https://forum.ronnie.cz/vyziva-a-suplementace-f4.html
(ty horní psané velkými písmeny)
Moocha

PříspěvekZaslal: pá červen 27, 2014 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes jsem si na poště vyzvedl vzorky a rovnou rozcupoval pytlík s pomerančovými BCAA od Prom-in. Chuť je super, je to sice dost sladké, ale vůbec to nepůsobí jako lepihub. Opravdu je chuť dost podobná tangu, jak se psalo v dopise :)

Teď jsem ochutnal i hydro a je trošku hořké, nicméně to není na škodu. Je to po mém posledním přestéviovaném proteinu svěží změna.
Ondřej

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 7:29 pm    Předmět: Vzorky Jihočeské Jerky Odpovědět s citátem

Ahoj všichni, tak nám do redakce dorazily další vzorky na ochutnání. Tentokrát jsou trochu netradiční - sušené maso Jihočeské Jerky . A aby to bylo netradiční ještě více, zvolili jsme kapří maso ! Většina z Vás určitě už vyzkoušela sušené hovězí, ale odhaduji, že sušeného kapra málokdo.

https://obchod.ronnie.cz/s-5311-susene-maso-jihoceske-jerky.html
Sušené maso Jihočeské Jerky, druh kapří natur

Kdo má zájem, pošlete mi opět soukromou zprávu se svojí adresou a jako předmět uveďte "VZORKY".

Platnost nabídky opět do rozdání zásob. UKONČENO, UŽ NEPIŠTE

Naposledy upravil Ondřej dne so červenec 12, 2014 10:24 pm, celkově upraveno 2 krát
Judson

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PM poslano, ale doufam, ze se me spis nekdy podari odchytit vzorky nejakeho predtreninkace, protoze jsem este nikdy zadnej nemel.
Ondřej

PříspěvekZaslal: so červenec 12, 2014 8:19 pm    Předmět: Vzorky Jihočeské Jerky Odpovědět s citátem

Stále ještě máme vzorky k poslání a to už uběhlo více než 24 hodin od startu akce! Myslím, že tentokrát má šanci získat vzorky opravdu každý :) Tak pište pište

UKONČENO
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne červenec 13, 2014 2:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
PM poslano, ale doufam, ze se me spis nekdy podari odchytit vzorky nejakeho predtreninkace, protoze jsem este nikdy zadnej nemel.

Teď během pár dní bude tekutý kofein. Není to nic jiného, než kofein v ampulích (i jsem to tu vlastně už někdy psal a pár lidí tady z fóra se tu stavovalo z litrového vzorku si trochu odebrat), ale funguje moc hezky, resp. třeba na mě až skoro moc. :) Nějak po víkendu by k nám na rozdávání měly dorazit, tak pak tu Ondra zase napíše.

Btw. n a koho se nedostalo s tím kapřím Jihočeským Jerky, tak aktuálně je ke každému zboží Sportovní výživy v shopu vzorek zdarma:
http://kulturistika.ronnie.cz/c-19285-ochutnejte-zdrave-susene-maso-jihoceske-jerky-zdarma.html

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Vzorky suplementů Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 13, 14, 15  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: