Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 59, 60, 61  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim.
objemovka
80%
 80%  [ 112 ]
rysovacka
19%
 19%  [ 27 ]
Celkem hlasů : 139

Autor Zpráva
Smile04

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2014 8:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska pneumatika a běhani se saněmi...dost sranda :D

jedna paradička :D s 200vkou

https://www.facebook.com/photo.php?v=520888441373315&l=7157658271225544983
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Smile04

PříspěvekZaslal: st červenec 16, 2014 5:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

včera sem si udělal vylet na nějaky ty stroj... vyzkoušel jsem si ty hammery nebo jak se to jmenuje takovy ty pakovy stroje...

jako nebylo to nejhorši ale hrozny nezvyk a zkusil jsem na prsa 2 ze 3 a oboje mi přišlo strašně zvlaštni draha pohybu...ale asi je to schvalně no aby to pro kulturisty prave znamenalo netradični pohyb a prolomeni stagnace...takže to chapu...

co bylo zklamani bylo hammer stroj scottovka no nebudu to raději dal komentoval...

pak tam byl krasnej stroj na tricak jakože bradla ale jaksi mě odradilo to že bych tam na ty tyče musel nanosit x kotoučů než bych vůbec začal :D

jinak sem to napumpoval docela dobře pak ještě kladky samozřejmě sem si musel vychutnat po roce :D

hammer na zada byl super...to se mě fakt libilo ten bere :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Smile04

PříspěvekZaslal: pá srpen 01, 2014 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

takovej malej treninkovej zavodeček pro slabyho vyhublyho medvidka :D

boskovickej strongman...dojel sem jenom protože mě kamoši z boskovic ukecali :)

byla to sranda až na to že bylo asi 1000 stupnu na slunku :D a byly solidní běhací medleye...

album ukazka disciplin
¨
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.529827970479362.1073741834.100003564925163&type=1&l=e86506ad6d

Naposledy upravil Smile04 dne pá srpen 01, 2014 8:47 am, celkově upraveno 1 krát
Mravenec1

PříspěvekZaslal: pá srpen 01, 2014 8:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

když na to kliknu píše mi to, že je obsah nedostupný.. rad bych se podival
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Smile04

PříspěvekZaslal: pá srpen 01, 2014 8:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mravenec1 napsal:
když na to kliknu píše mi to, že je obsah nedostupný.. rad bych se podival

OPRAVENO
Smile04

PříspěvekZaslal: st srpen 13, 2014 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

včera

mrtvoly
rozcvička do 140
pak deficit 100-180

180 5x5 z deficitu dobry zaběr na nohy

posem bez pásku

200 2x3 z deficitu

ten deficit je tak 10cm dřevěná platforma docela mě to vyhovuje a nuti jet strikntnější technikou doufám že se to časem promítne ve vyšší maximálce stejně jakožto v nějakym tom zdravotnim prospěchu...

ramena
odjel sem několik cviků ale zažil jsem ukrutnou bolest ktera se vzala odnikud nikde nechapu tak trochu z toho...takže jen lehke military a rozpažky v předklonu : (

břicho
sed lehy střidane se zvedanim kolen ve visu 3 serie do selhani vždycky

skakani přes švihadlo a držení axle na čas... na závěr ty šlachy potrapit pěkně :) hraly jak struny

nic moc ale rozehřivam se postupně už se těším na dnešní trenink
Smile04

PříspěvekZaslal: st srpen 13, 2014 10:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dnesni trenal středa

protahovačka

shyby s expanderem na noze ...zaměření na horní část provedení shybu (tam ten expander nepomaha) s lockama a se všim jak se patří

asi tři biliony serii pěkně na široko na uzko a na zaver bez gumy tři serie podhmatem se zaměřením ale na záda...ne na biceps, if you know what iam sayin :D

stahovani expanderu na x zpusobů...tisic uhlu a dělal sem to i mezi serkama na přitahy

zada nafoukly že sem ruky měl skoro rozpaženy v relax poloze xD...

přitahy v předklonu
na široko, na uzko...lehka vaha

pak sem přidal...ale nešlo to :D po těch shybech uplně mrtvo odjel sem par šestek takovych cheatovanych ... na dodělání stačilo :)

pak sem si zase hral s expanderem

stahování v předklonu zvrchu čistě křidlama lokty jdou kolem uší...jakoby ste jeli pulovr vpodstatě :) , krasnééé

pak biceps s ez
milion serii brutalni pumpovanice...musite zohlednit že po těch seriich na shybech byl už tak poradne odpalenej takže masakr

na zavěr pořadna shazovaci serie do mrtva uplně :D

----

no coby dalo se to čekat...trenink stal za to diky dobre suplementaci ale tedka totalně mrtvej a nemožu se moc hybat ani ohnout ruce bez křečí do šlach bicepsovych takže mam problem se napit :D

jidlo bylo pořadnej kus libove vepřove kyty, ktomu vytečna směs z vysmažene cukety, cibule a mandli...stim si včera vyhral a jedl jsem to na low carb...dnes po treninku sem kdomu sežral ještě pytel ryže se sladkou sojovkou a bože...užasnéééé chutovy orgač...:) tu smes doporučuju napsal bych recept ale odpadavam...:)

dobrou noc děti...doufam že zitra udržim vrtačku jdu totiž na brigošku vrtat velky diry do želetobetonu je to fakt sranda zkuse dobry na železny ramena :D
Smile04

PříspěvekZaslal: so srpen 16, 2014 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

včerejší trenál

mrtvoly sumo
krasne lehke až do 220
240 no lift...bud tam cpu už blbě ty nohy nebo sem prostě slabej :D ... každopadne nemam techniku a jedu to na protažení a posílení flexorů takže žadnej těžkej hec...ale no lift mě nasral :D

klasicka mrtvola
6 serii se 180 ztoho nektery serky až 10 opaček...některy serky dynamicky, proste sem si hral...

pak sem mě udělalo zle...a nebyl sem schopnej ničeho :D , přepalil sem to...asi moc silnej předtreningač a vymačkal mě uplně do sucha...

po nejaky dobe sem se trochu sebral a odjel sem lehce ruce jednoručkama...velice lehce jenom pumping...

bylo mi zle az do vecera divny fakt...takovej zlvastni stav jak totalne sjetej ... z mrtvyho tahu xD
Smile04

PříspěvekZaslal: po srpen 25, 2014 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

skvělá zkušenost na dračích lodích o víkendu...

super zázemí, organizace a hlavně super zavody :)

dostali jsme se do finale 6 lodí a měli jsme znich nejhorši čas ale kousli jsme se a udělali nejlepši čas zavodu :D takže sme vyhrali sprint na 200m a pak ještě aji kilák ikdyž to bylo pro nás hrozny (malokterej chlap na lodi měl pod 100kg)

takže naše muscle lod nakonec zvítězila a byla to prča :D

aby bylo jasne tak skoro všichni sme na takovy lodi seděli vubec poprve xD
Smile04

PříspěvekZaslal: čt září 11, 2014 6:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

už delší dobu mám pauzu takže to jenom tak šolíchám...do posilky tak jednou max dvakrat tydně a jenom lehce kozy biceps triceps ;) sem tam shyby, a davam kardio

hubnoucí fáze numero 2...nasazeny spalovače...dieta, chci to dotahnout do nějake solidni formy :D

takže jak to tedka vypada...no klasika vytřepanej jak s parkinsnem a chytam křeče i do tlamy když jim a tak..parada...včera sem kychl a dostal takovou křeč že sem myslel že zdechnu ani dychat sem nemohl...jo zlata kulturistika xD...co by sme bez ni dělali...hlvněže draslik+hořčik do sebe peru horem spodem

dneska si zajdu asi na stroje do mišmašu nějak kolem 15 :)
Judson

PříspěvekZaslal: čt září 11, 2014 9:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hehe, tu lod s vama a mega hlubokym ponorem bych chtel videt )
Smile04

PříspěvekZaslal: čt září 11, 2014 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04

PříspěvekZaslal: so září 13, 2014 6:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jsem se byl trochu protáhnout na stroje...docela to šlo :)

jednoručky na ramena až do 4x6 s 36tkama...docela nezvyk těžší bych asi nedal :D sem pohublej tedka : (

nwm koho všeho sem tam potkal...kromě Cahy teda toho sem poznal ikdyž on mě asi ne :D...kdyžtak zdravim...;) jo a ještě kamoša z bluegymu Adama :D

mam rad stroje na zada tak sem si je užil...jinak ramena dostaly co proto :D

pak lehce dopumpovat bicák na kladce a skotovce

pak běhaní na páse, a jízda na rotopedu ...

nemohl sem pak chodit absolutně xD a křeče šileny zase nemohl sem si oblict kalhoty xD když sem pokrčil nohu tak okamžitě masakr :D
Draper

PříspěvekZaslal: so září 13, 2014 6:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Obcas je dobry dat si takovouhle zmenu, na to pak telo strasne pekne reaguje

Z Blue gymu se tam presnunulo hodne lidi, jak rikas Adam a plno jeho kamosu i tu Rusaci, co chodili driv obcas do SPC a pak dlouho do BG . A mnoho dalsich...
Smile04

PříspěvekZaslal: so září 13, 2014 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj rusaci mě nasrali...odešli si do blue gymu kvůli ženským xD

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 59, 60, 61  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: