|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pokedex
|
Zaslal: čt červenec 17, 2014 12:11 pm Předmět: |
|
|
petr ma pravdu jestli ses tlustej jinak nez pohybem to nepujde jestli jsi endomorf jako ja tak proste musis hlidat jidlo nebo se hodne hejbat a ten beh proste asi ani beh neni ber to jako rady ne ze se te lidi snazi shodit !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: čt červenec 17, 2014 12:43 pm Předmět: |
|
|
| Angel napsal: | | Ok hoši, když pominu pár jedinců co si tu na mě přišli vylepšit ego, díky za rady, zkusím víc máknout a hlavně zařadit posilování. | To si ešte nezažil expertov, majstrov sveta, čo celý deň len trénujú sebaobranu, posilujú, sypú, behajú, plávajú a strieľajú, a potom hrajú machrov na previerkach. Kopec vtipných odpisovacích hlášok, rád do života... Toto tu je ešte nič :-)) Skutočných egomaniakov si ešte nevidel... _________________ Tri základné N: Nikdy Nikomu Never.
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: čt červenec 17, 2014 1:20 pm Předmět: |
|
|
Koukni do mého logu na začátek .... Byl sem to samé jako ty.. tlustý bez jídelníčku...
První co jsem udělal bylo to ze jsem změnil jídlo .. A výsledek ? 1 týden 0,8 kg dole...
Žral si vše možné roky.. špeky se tvořili roky... Za dny ti nezmizí.. _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt červenec 17, 2014 4:56 pm Předmět: |
|
|
| jožko.mrkvička napsal: | | Angel napsal: | | Ok hoši, když pominu pár jedinců co si tu na mě přišli vylepšit ego, díky za rady, zkusím víc máknout a hlavně zařadit posilování. | To si ešte nezažil expertov, majstrov sveta, čo celý deň len trénujú sebaobranu, posilujú, sypú, behajú, plávajú a strieľajú, a potom hrajú machrov na previerkach. Kopec vtipných odpisovacích hlášok, rád do života... Toto tu je ešte nič :-)) Skutočných egomaniakov si ešte nevidel... |
Njn, zase tu ma nekdo male ego, tak se tu do vsech naveze s pocitem viteze.
To ze je pro ostatni blb, mu nedojde
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st červenec 23, 2014 10:48 am Předmět: |
|
|
Dosly vymluvy
LOCK _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Angel

|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: pá červenec 25, 2014 3:37 am Předmět: |
|
|
Já bych to viděl tak.Tvoje nemoc není obezita,ale lenost.Vždyt hned nemusíš držet diety.Nauč se pouze zdravě jíst.Jez to co Ti nabízí příroda.Maso,zeleninu,ovoce,rýže atd.Jo a na běh bych se při Tvé váze vykašlal a šetřil kolena.Jezdi na kole.Tohle počasí k tomu jen láká.Ale tebe asi ne.To je Tvůj problém.
|
|
| nahoru |
|
 |
e.maty
(ban)
|
Zaslal: so září 13, 2014 7:21 pm Předmět: |
|
|
Kámo, jestli ti jde o zhubnutí, tak začni dělat cardio trénink a uprav jídleníček, jak to tady každý píše... A co se týče běhání, myslim, že je to supr trenal. Rychlost běhu, při které se nejvíce pálí tuky je taková, jako kdyby jsi si při běhu mohl povídat... :-) A určitě bych chodil aspoň 2x tejdně cvičit a 2x týdně běhat.
|
|
| nahoru |
|
 |
tomsom
|
Zaslal: út říjen 07, 2014 10:05 am Předmět: |
|
|
Rád bych znal váš názor,zda se při hodinovém tréninku,konkrétně třeba Korte nebo něco na ten způsob,také pálí tuky?Případně dá se ta hodina srovnat třeba s 20 min kardio při ideální tepovce?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út říjen 07, 2014 12:23 pm Předmět: |
|
|
| tomsom napsal: | | Rád bych znal váš názor,zda se při hodinovém tréninku,konkrétně třeba Korte nebo něco na ten způsob,také pálí tuky?Případně dá se ta hodina srovnat třeba s 20 min kardio při ideální tepovce? |
Samozřejmě že se spálí tuky. Ale v takovém množství, které lehce přežereš.
|
|
| nahoru |
|
 |
bolgi
|
Zaslal: út říjen 07, 2014 1:13 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | tomsom napsal: | | Rád bych znal váš názor,zda se při hodinovém tréninku,konkrétně třeba Korte nebo něco na ten způsob,také pálí tuky?Případně dá se ta hodina srovnat třeba s 20 min kardio při ideální tepovce? |
Samozřejmě že se spálí tuky. Ale v takovém množství, které lehce přežereš. |
Toto nie je tak jednoduche, lebo napriklad korte kladie tak velke naroky na regeneraciu, ze nie je take jednoduche to prezrat. Iste, pri samotnom treningu tolko kalorii nespalis, ale ked sa telo potom snazi napravit skody co si na nom napachal (velky objem tazkych cvikov), tak podla mna tie kalorie vyuziva prave na tu regeneraciu. Ja dnes zacinam druhy tyzden, jem podstatne viac ako bezne (ale kvalitnu stravu), zatial sa mi nezda, ze by mi to slo do tukov. O 3 tyzdne podam hlasenie
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|