Nedaří se hubnutí

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nedaří se hubnutí  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Nedaří se hubnutí
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pokedex

PříspěvekZaslal: čt červenec 17, 2014 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

petr ma pravdu jestli ses tlustej jinak nez pohybem to nepujde jestli jsi endomorf jako ja tak proste musis hlidat jidlo nebo se hodne hejbat a ten beh proste asi ani beh neni ber to jako rady ne ze se te lidi snazi shodit !
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: čt červenec 17, 2014 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Angel napsal:
Ok hoši, když pominu pár jedinců co si tu na mě přišli vylepšit ego, díky za rady, zkusím víc máknout a hlavně zařadit posilování.
To si ešte nezažil expertov, majstrov sveta, čo celý deň len trénujú sebaobranu, posilujú, sypú, behajú, plávajú a strieľajú, a potom hrajú machrov na previerkach. Kopec vtipných odpisovacích hlášok, rád do života... Toto tu je ešte nič :-)) Skutočných egomaniakov si ešte nevidel...
flew

PříspěvekZaslal: čt červenec 17, 2014 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukni do mého logu na začátek .... Byl sem to samé jako ty.. tlustý bez jídelníčku...

První co jsem udělal bylo to ze jsem změnil jídlo .. A výsledek ? 1 týden 0,8 kg dole...

Žral si vše možné roky.. špeky se tvořili roky... Za dny ti nezmizí..

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Mablung

PříspěvekZaslal: čt červenec 17, 2014 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jožko.mrkvička napsal:
Angel napsal:
Ok hoši, když pominu pár jedinců co si tu na mě přišli vylepšit ego, díky za rady, zkusím víc máknout a hlavně zařadit posilování.
To si ešte nezažil expertov, majstrov sveta, čo celý deň len trénujú sebaobranu, posilujú, sypú, behajú, plávajú a strieľajú, a potom hrajú machrov na previerkach. Kopec vtipných odpisovacích hlášok, rád do života... Toto tu je ešte nič :-)) Skutočných egomaniakov si ešte nevidel...

Njn, zase tu ma nekdo male ego, tak se tu do vsech naveze s pocitem viteze.

To ze je pro ostatni blb, mu nedojde
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: čt červenec 17, 2014 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
To ze je pro ostatni blb, mu nedojde

Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st červenec 23, 2014 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dosly vymluvy
LOCK
Angel

PříspěvekZaslal: čt červenec 24, 2014 11:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takže zkouším běhat 4km za 23min, což mi dá průměrnou rychlost cca 10km/h a to už je docela slušný jo a to předtím nebyl běh, ale jogging, akorát já jsem zvyklý tomu říkat běh.

Naposledy upravil Angel dne pá červenec 25, 2014 1:18 pm, celkově upraveno 1 krát
Irminsul

PříspěvekZaslal: pá červenec 25, 2014 3:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych to viděl tak.Tvoje nemoc není obezita,ale lenost.Vždyt hned nemusíš držet diety.Nauč se pouze zdravě jíst.Jez to co Ti nabízí příroda.Maso,zeleninu,ovoce,rýže atd.Jo a na běh bych se při Tvé váze vykašlal a šetřil kolena.Jezdi na kole.Tohle počasí k tomu jen láká.Ale tebe asi ne.To je Tvůj problém.
e.maty
(ban)

PříspěvekZaslal: so září 13, 2014 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kámo, jestli ti jde o zhubnutí, tak začni dělat cardio trénink a uprav jídleníček, jak to tady každý píše... A co se týče běhání, myslim, že je to supr trenal. Rychlost běhu, při které se nejvíce pálí tuky je taková, jako kdyby jsi si při běhu mohl povídat... :-) A určitě bych chodil aspoň 2x tejdně cvičit a 2x týdně běhat.
tomsom

PříspěvekZaslal: út říjen 07, 2014 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rád bych znal váš názor,zda se při hodinovém tréninku,konkrétně třeba Korte nebo něco na ten způsob,také pálí tuky?Případně dá se ta hodina srovnat třeba s 20 min kardio při ideální tepovce?
Mablung

PříspěvekZaslal: út říjen 07, 2014 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tomsom napsal:
Rád bych znal váš názor,zda se při hodinovém tréninku,konkrétně třeba Korte nebo něco na ten způsob,také pálí tuky?Případně dá se ta hodina srovnat třeba s 20 min kardio při ideální tepovce?

Samozřejmě že se spálí tuky. Ale v takovém množství, které lehce přežereš.
bolgi

PříspěvekZaslal: út říjen 07, 2014 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
tomsom napsal:

Samozřejmě že se spálí tuky. Ale v takovém množství, které lehce přežereš.

Toto nie je tak jednoduche, lebo napriklad korte kladie tak velke naroky na regeneraciu, ze nie je take jednoduche to prezrat. Iste, pri samotnom treningu tolko kalorii nespalis, ale ked sa telo potom snazi napravit skody co si na nom napachal (velky objem tazkych cvikov), tak podla mna tie kalorie vyuziva prave na tu regeneraciu. Ja dnes zacinam druhy tyzden, jem podstatne viac ako bezne (ale kvalitnu stravu), zatial sa mi nezda, ze by mi to slo do tukov. O 3 tyzdne podam hlasenie

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nedaří se hubnutí Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Rychle na stránku:

Přejdi na: