|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Novic
|
Zaslal: čt červenec 17, 2014 5:11 pm Předmět: |
|
|
To mě posééééééééééééér, co to je WTF... teď se dívám na zprávy Události v regionech a tam zpráva, že nějakej člověk mlátil na ulici ženu... strážník či pochůzkář (prostě pan policajt) se jí zastal a zpacifikoval nepřítele... a ono na něj bylo konáno stíhání za nepřiměřenej zákrok? No doprdele, co to je.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Marky V.

|
Zaslal: čt červenec 17, 2014 5:45 pm Předmět: |
|
|
| Novic napsal: | | To mě posééééééééééééér, co to je WTF... teď se dívám na zprávy Události v regionech a tam zpráva, že nějakej člověk mlátil na ulici ženu... strážník či pochůzkář (prostě pan policajt) se jí zastal a zpacifikoval nepřítele... a ono na něj bylo konáno stíhání za nepřiměřenej zákrok? No doprdele, co to je. |
Tenhle případ neznám, ale být trestně stíhaný nebo mít svůj případ jenom ve fázi prověřování neznamená, že to skončí u soudu. Dneska si kdejakej opičák hned podává trestní oznámení, takže se to prostě musí nabrat a řešit. Když jsem byl u MP, tak jsem si tím párkrát prošel a vždycky v poho, teď už jsem ovšem ve spárech GIBSu, tak uvidíme
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: čt červenec 17, 2014 5:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: čt červenec 17, 2014 7:02 pm Předmět: |
|
|
Rudo-hnědí konspirátoři na "alternativních" webech už ovšem mají jasno. Byla to operace false flag Američanů a pokud náhodou ne, tak za to stejně mohou Američani, protože tuhle válku rozpoutali .
Tihle vypatlanci mě vážně pijí krev.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt červenec 17, 2014 7:12 pm Předmět: |
|
|
| Novic napsal: | | To mě posééééééééééééér, co to je WTF... teď se dívám na zprávy Události v regionech a tam zpráva, že nějakej člověk mlátil na ulici ženu... strážník či pochůzkář (prostě pan policajt) se jí zastal a zpacifikoval nepřítele... a ono na něj bylo konáno stíhání za nepřiměřenej zákrok? No doprdele, co to je. |
1) Nevěřím zprávám, že dají všechny informace
2) Nevěřím zprávám, že budou objektivní
3) Jak říká Marky, můžu na tebe podat trestní oznámení pro vraždu Kenedyho a oni chudáci se tím budou muset zabývat.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt červenec 17, 2014 8:41 pm Předmět: |
|
|
Tragédie ... oběti i američané? To je důvod aby Obama nasadil armádu :D
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: čt červenec 17, 2014 8:46 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Tragédie ... oběti i američané? To je důvod aby Obama nasadil armádu :D |
Haha Hahaha
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá červenec 18, 2014 5:57 am Předmět: |
|
|
Všichni a všichni jsou k tomu záměrně vedeni. Nic nefunguje lépe než strach. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá červenec 18, 2014 6:56 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá červenec 18, 2014 7:08 am Předmět: |
|
|
Oni ty ochranky jsou všude stejný :) je to banda ztroskotancu kteří si hrajou na nějaký ozbrojeny složky.... Mam par kámošů co delaj sekuritaky... Některý dokonce choděj s taktickejma vestama a to jen proto, aby mohli zdržet bezdaka nebo cikána než přijedou policajti :) vždycky se tenhle lidem hrozne smeju kdyz někde vyznamne stojej a tvářej se jak kdyby vystrileli pul Afriky :)
- to, ze kokot je i ten manazer AFI , to uz je jen taková tresnicka :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá červenec 18, 2014 7:57 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá červenec 18, 2014 8:12 am Předmět: |
|
|
Velmi aktualne (par minut stare), co ma nasralo:
- neschopnost slovenskeho zdravotnictva, ked clovek vybavuje obycajnu banalitu a povedal by som az pomstu zdravemu cloveku, ktory lekara doteraz poriadne nepotreboval
- opilecke smradlave socky na poste, cakajuce na davky, ktore vo mne fakt prebudili chut na good old ultraviolence.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá červenec 18, 2014 8:24 am Předmět: |
|
|
OT: decarabasi, doporučíš mi dát Clockwork orange ještě jednu šanci? Poprvé jsem se nedodíval, nemohl jsem to vydržet :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|