|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
syrup
|
Zaslal: pá červenec 18, 2014 5:56 pm Předmět: začátečník rada s treningem |
|
|
Mám 90kg obouručku a chtěl se zeptat jaké cviky
Bych měl zvolit na přibraní
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Irminsul
|
Zaslal: pá červenec 18, 2014 5:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá červenec 18, 2014 7:08 pm Předmět: |
|
|
| Irminsul napsal: | | Hod do dálky!!! |
Pokud nemáš náladu na pitomé dotazy, nelez do této sekce. Ona totiž je určena pro pitomé dotazy, tudíž to sem chlapec hodil správně.
Jinak, syrupe, hodně blbý dotaz.
Pokud jsi začátečník, projeď si prosím na webu články v sekci pro začátečníky a ušetříš si velké množství dotazů, protože většina je tam zodpovězená
http://kulturistika.ronnie.cz/zacatecnici
Projeď si také cyklus tréninkové poradny, tady máš odkaz na díl 6. Zbytek si najdeš sám
http://kulturistika.ronnie.cz/c-6483-treninkova-poradna-06-2010.html
Až si to přečteš, napiš nám něco o sobě, věk, váha, výška, obvyklý jídelníček, jak dlouho cvičíš a kde, jaké máš cíle, ... a pak se nad lépe zamysli nad formulací dotazu.
|
|
| nahoru |
|
 |
syrup
|
Zaslal: so červenec 19, 2014 8:09 pm Předmět: |
|
|
Šlo by to takhle?
Po-
Hrudník- kliky se zavažím na zádech.
Triceps- francouské tlaky s vč za hlavou
Ramena- military press
Ut
Volno
St
Záda- přítahy vč v předklonu,mrtvej tah
Bicák - zdvih vč
Předloktí - zdvih vč nadhmatem
Čt
Volno
Pa
Nohy
So a ne
Volno.
|
|
| nahoru |
|
 |
syrup
|
Zaslal: ne červenec 20, 2014 5:32 pm Předmět: |
|
|
Nikdo nepomůže?
Mám málo závaží tak jako alternativu benče můžu zvolit ty široké kliky se závažím na zádech?
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: ne červenec 20, 2014 5:35 pm Předmět: |
|
|
Jestli chceš opravdu nabrat nějakou hmotu tak je to o jídle..S vč. cvič základní cviky jako je dřep a MT.... můžeš procvičovat každý sval s vč.Nevím co chceš víc poradit.
|
|
| nahoru |
|
 |
syrup
|
Zaslal: po červenec 21, 2014 10:32 am Předmět: |
|
|
| Irminsul napsal: | | Jestli chceš opravdu nabrat nějakou hmotu tak je to o jídle..S vč. cvič základní cviky jako je dřep a MT.... můžeš procvičovat každý sval s vč.Nevím co chceš víc poradit. |
Jde mi o to jestli bude stačit jen jeden základní cvik na každou partii. Jestli benč můžu nahradit širokýma klikama se závažím na zádech.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: po červenec 21, 2014 10:58 am Předmět: |
|
|
| syrup napsal: |
Jde mi o to jestli bude stačit jen jeden základní cvik na každou partii. Jestli benč můžu nahradit širokýma klikama se závažím na zádech. |
Jako můžeš, ale to Ti 90kg činka nestačí? :) _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: po červenec 21, 2014 11:15 am Předmět: |
|
|
| Johny.Fox napsal: | | syrup napsal: |
Jde mi o to jestli bude stačit jen jeden základní cvik na každou partii. Jestli benč můžu nahradit širokýma klikama se závažím na zádech. |
Jako můžeš, ale to Ti 90kg činka nestačí? :) |
tak pocitam, ze nema lavicku ani stojan...jinak by mohl delat bench, drep a MT do zblbnuti porad dokola...teda...musel by prikupovat zavazi :)
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: po červenec 21, 2014 11:17 am Předmět: |
|
|
| sk napsal: | | Johny.Fox napsal: | | syrup napsal: |
tak pocitam, ze nema lavicku ani stojan...jinak by mohl delat bench, drep a MT do zblbnuti porad dokola...teda...musel by prikupovat zavazi :) |
Push press.. přemístění.. atd _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: po červenec 21, 2014 11:29 am Předmět: |
|
|
| sk napsal: | | Johny.Fox napsal: | | syrup napsal: |
tak pocitam, ze nema lavicku ani stojan...jinak by mohl delat bench, drep a MT do zblbnuti porad dokola...teda...musel by prikupovat zavazi :) |
Tak Floor press, pokud má velké kotouče... _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
mIrA2002

|
Zaslal: po červenec 21, 2014 11:29 am Předmět: |
|
|
I když vymyslíš do začátku nějaký plán, ve kterém s vekou osou procvičíš celé tělo, brzy ti přestane stačit. Při cvičení je po nějaké době potřeba měnit tréninkový plán, protože se tělo neustále adaptuje a brzy by přestalo reagovat růstem a taky koho by bavilo cvičit pořád dokola jen to samé (samozřejmě výjimky potvrzují pravidlo). Určitě si pořiď ještě nakládací jednoručky, polohovatelnou lavičku (nejlépe multifunkční, abys na ní mohl jet bench a jiné), ideálně nějakou posilovací multifunkční věž, žebřiny, rotoped, hrazda na shyby, TRX atd. Spousta se toho dá levně sehnat v bazarech na netu. hodně toho také odcvičíš jen se svým tělem a pokud začínáš, nějaký týden, možná i pár měsíců než našetříš ti tvé tělo jako zátěž vystačí a postava se bude měnit.
Doporučuji ale najít si v okolí posilovnu a aspoň jednou za čas tam zajít. bude to pro tebe příjemné zpestření a myslím, že i většinu lidí víc baví a motivuje trénink mezi ostatními.
Klikování se zátěží na zádech není nemožné, ale praktičtější a efektivnější jsou různé variace tlaků v leže, nebo třeba kliky na na bradlech.
|
|
| nahoru |
|
 |
syrup
|
Zaslal: po červenec 21, 2014 12:58 pm Předmět: |
|
|
A bude mě na ramena stačit jen military press a na záda přítahy v předklonu a mrtvej ?
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: po červenec 21, 2014 1:01 pm Předmět: |
|
|
| syrup napsal: | | A bude mě na ramena stačit jen military press a na záda přítahy v předklonu a mrtvej ? |
Kolik ti je ? _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
syrup
|
Zaslal: po červenec 21, 2014 1:59 pm Předmět: |
|
|
| flew napsal: | | syrup napsal: | | A bude mě na ramena stačit jen military press a na záda přítahy v předklonu a mrtvej ? |
26
Kolik ti je ? |
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|