|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Douglas

|
Zaslal: čt červen 19, 2014 6:16 pm Předmět: |
|
|
Dovolim si zverejnit sve poznatky o produktu Essential Nitrox Pump od Prom-in zaslane ronni.cz jako vzorky.
Instantni rozpustnost, relativne prirozena, pro me dobra, chut maliny i pomerance. Povzbuzujici ucinky jsem moc nezaznamenal, ale jsem celkem kafar a ten kofein, jako nabuzovac, na me uz moc nepusobi. Na treninku jsem ovsem citil energii dost dlouho, snad byla i lepsi regenerace, ale po dvou vzorkach tezko soudit.;) Zadne travici problemy jsem nezaznamenal, nic me nevadilo. Tzv. pumpy jsou ovsem doplnky, ktere mi prijdou jako skoro nejmene potrebne, takze to tezko muzu nekomu doporucit. Nic mi ale nevadilo, ale nic me nepresvedcilo o tom si to koupit.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Endo
|
Zaslal: pá červen 20, 2014 3:46 pm Předmět: |
|
|
Prom-in Essential Nitrox Pump
Rozpustnosť a chuť super. Čo sa týka účinku tak mal som jedine o niečo málo viac energie počas tréningu. No žiadne extra napumpovanie či nabudenie som nezaznamenal. Z čoho som bol možno trochu prekvapený, pretože bežne nejaké pumpy či stimulanty nepoužívam pretože mi to nepríde nejak extra potrebné- ale to už je môj problém
Aj tak Ronniemu ďakujem pekne za vzorky, že som mohol vyskúšať zase nejakú novú značku.
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: út červen 24, 2014 3:43 pm Předmět: |
|
|
pouzito sacek a pul - cca 300mg kofeinu
mam ted vcelku toleranci, beta alanin trochu postipal :) - jinak se to chovalo totozne, jako kdybych si dal ciste 300mg kofeinu, jenze kofein je sux
slozenim klasicke nocko, ale pomerne odost levnejsi oproti konkurenci
nezkousel nekdo peak vasodilator ? za nocko, ktere kopne a neobsahuje kofein / 1,3 DMAA / pervitin  / bych si i priplatil,,
pripadne PHENYLETHYLAMINE ? levna zalezitost, prej se potom lita
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: po červenec 21, 2014 9:12 pm Předmět: |
|
|
- Menší mravenčení, příchuť v pohodě, ale pumpa žádná. Cena je příjemná, ale čekal jsem něco víc.
iForce Conquer
- Zde naopak krásné nakopnutí, sice dávám dvojnásobnou dávku, ale nakopnutí + pumpa skvělá. Jsem mile překvapen a příchuť ovocný punč taky v pohodě. Alespoň zde mi moc o chuť nejde.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út červenec 22, 2014 5:51 pm Předmět: |
|
|
Caffeine Jet 200 Fair Power
+ 200mg kofeinu v dávce
+ příjemná sladká chuť
+ bez cukru
+ v podstatě levnější než double espresso (ve srovnání s dávkou kofeinu)
+ dobrá věc na cesty - praktické
Jelikož kávu nepiju, působilo to na mě celkem slušně, můžu doporučit. 2 dávky jsem nezkoušel a radši ani nebudu. Ať přemýšlím jak chci, nenapadá mě žádné mínus a to je co říct  .
https://obchod.ronnie.cz/s-5499-caffeine-jet-200-fair-power.html
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
marzochi
|
Zaslal: út červenec 22, 2014 6:53 pm Předmět: |
|
|
Chtěl bych mít jednou tolik peněz abych si mohl kupovat 200mg grepíkového kofeinu za 33kč, když cena jedné 200mg kapsle při koupi 50kapslového balení je 2kč.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út červenec 22, 2014 7:06 pm Předmět: |
|
|
Kafe vubec nikdy nepiju, ani jsem nikdy nemel nic "na povzbuzeni".
Tak si rikam esli ta 200mg davka na me nebude moc.
Snad me vzorky dojdou do konce tydne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chuckis
|
Zaslal: st červenec 23, 2014 3:49 pm Předmět: |
|
|
Dá se vůbec věřit tomu, že nějaký spalovač opravdu "spaluje" ? (Z těch legálních)
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: st červenec 23, 2014 3:54 pm Předmět: |
|
|
| Chuckis napsal: | | Dá se vůbec věřit tomu, že nějaký spalovač opravdu "spaluje" ? (Z těch legálních) |
Samo o sobě ne.
Na druhou stranu pokud si dáš kofein nebo synephrin, díky kterým vydržíž na páse o 20 minut dýl, tak díky kofeinu a synephrinu zvýšíš kalorickej výdej a spálíš víc tuku, jednoduchý. Žádnej legální spalovač sám o sobě nespaluje tuky, nikdy. _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: st červenec 23, 2014 3:56 pm Předmět: |
|
|
.... _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st červenec 23, 2014 6:07 pm Předmět: |
|
|
| Chuckis napsal: | | Dá se vůbec věřit tomu, že nějaký spalovač opravdu "spaluje" ? (Z těch legálních) | ...mnooo...těžká otázka. Asi synephrin. Je třeba zvážit cenu/výkon - např. plácnu, zda mi stojí 2000 Kč za kilo shozené hmotnosti nebo raději přidám na aerobce?
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: st červenec 23, 2014 6:15 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | zda mi stojí 2000 Kč za kilo shozené hmotnosti nebo raději přidám na aerobce? |
lepsi vysvetleni "funkcnosti" spalovacu jsem jeste necetl, to si schovam pro kazdeho experta s lipo6 black edition do diety
|
|
| nahoru |
|
 |
Jamberry
|
Zaslal: so červenec 26, 2014 6:11 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, mám dotaz, dostal jsem se ke vzorku nakopávače NITROX PUMP (15g) od PromIn, nikdy jsem nic podobného nezkoušel, dal jsem si ho 15 minut před treninkem, ale vůbec nic, občas mě sem tam něco zaštípalo, ale efekt žádný. Při treninku slabost, nohy se mi podlamovaly a celkově to stálo za nic. V čem mohl být problém? Mohlo to být tím, že jsem cca hodinu a půl předtím jedl, takže to nebylo na lačno?
A ještě jeden dotaz, nevíte kde by se daly sehnat vzorky tohoto nakopávače (eshop/Ostrava), chtěl bych to zkusit ještě jednou, jestli to prostě jenom nebyl den blbec.
Díky moc
|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
Zaslal: so červenec 26, 2014 6:13 pm Předmět: |
|
|
| Jamberry napsal: | Zdravím, mám dotaz, dostal jsem se ke vzorku nakopávače NITROX PUMP (15g) od PromIn, nikdy jsem nic podobného nezkoušel, dal jsem si ho 15 minut před treninkem, ale vůbec nic, občas mě sem tam něco zaštípalo, ale efekt žádný. Při treninku slabost, nohy se mi podlamovaly a celkově to stálo za nic. V čem mohl být problém? Mohlo to být tím, že jsem cca hodinu a půl předtím jedl, takže to nebylo na lačno?
A ještě jeden dotaz, nevíte kde by se daly sehnat vzorky tohoto nakopávače (eshop/Ostrava), chtěl bych to zkusit ještě jednou, jestli to prostě jenom nebyl den blbec.
Díky moc |
Problém nemusí byť v tebe. U mňa tento nakopávač tiež nemal účinok.
|
|
| nahoru |
|
 |
gajdarin

|
Zaslal: ne červenec 27, 2014 9:18 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, je potřeba u synephrinu dát pauzu v užívání, anebo ho můžu brát furt a bude stále plnit stejnou funkci??
Synephrine mi připadne fakt super, občas si ted přes to vedro dovolím hodně zmrzky nebo čehokoliv jiného a zdá se mi, že jsem pořád relativně ve formě, což dříve nebývalo, po jedné zmrzce jsem neskutečně přibral.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|