Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 845, 846, 847 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: po červenec 21, 2014 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Jo co si to ti arabáci kurva dovolují .... to napadání židů je německá tradice.
I antisemitismus už dnes podléhá globalizaci.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út červenec 22, 2014 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson

PříspěvekZaslal: út červenec 22, 2014 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
http://www.novinky.cz/domaci/342799-ceska-televize-mazane-ulovila-200-000-moznych-neplaticu.html Hrozné .. nenažraní čuráci

Svtou me s tim, zacatkem roku jsem to sice zaplatil poprve po asi 7mi letech, ale stejne me tech pres 2000kc vyhozenech stve.
Novic

PříspěvekZaslal: út červenec 22, 2014 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes ráno mi telefonovali, že se mám zejtra dostavit na pohovor v podvečerních hodinách (konkrétní čas nechci uvádět...) s tím, že mi pošlou informační email... co, jak, kam atp. Dosud mi žádnej email nebyl zaslán, to znamená... ? Počkám do zítřejších 12 hodin, pak tam zavolám.
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: st červenec 23, 2014 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdo tohle sepsal, asi nečetl ani jednu jeho knihu... nedivím se, že se pod to ani nepodepsal.

http://www.seberizeni.cz/10-rad-pro-zivot-od-charlese-bukowskeho/#comments
arkan

PříspěvekZaslal: st červenec 23, 2014 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TO UŽ SI SNAD DĚLAJÍ PRDEL

Orlando (Florida, USA) – Rekordních 23,6 miliardy dolarů (480 miliard korun) odškodného vysoudila v USA vdova po kuřákovi Cynthia Robinsonová. Během čtyřtýdenního soudního procesu na Floridě její obhájci poukazovali na to, že druhý největší výrobce cigaret v USA RJ Reynolds nedbale informoval kuřáky o nebezpečích konzumace tabáku a návykovosti svých produktů. Tato nedbalost vedla podle nich k tomu, že manžel Robinsonové Michael onemocněl rakovinou plic.

Idiot se uhulí k smrti blbec neví že kouření škodí zdraví,
kouří 3 krabky denně OD 13 LET TO JE IQ TYKVE

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/280801-vdova-po-kurakovi-vysoudila-temer-pul-bilionu-korun-odskodneho/

Naposledy upravil arkan dne st červenec 23, 2014 1:09 pm, celkově upraveno 1 krát
Petey

PříspěvekZaslal: st červenec 23, 2014 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takychto rozsudkov je v usa plna prdel,ale v 99.9% taketo rozsudky vyssia instancia zmietne zo stolu
MAST3R

PříspěvekZaslal: st červenec 23, 2014 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po delším váhání jsem se rozhodl, že si objednám svůj první "smartphone", dneska přijde a má vadnej pixel.
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt červenec 24, 2014 8:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Po delším váhání jsem se rozhodl, že si objednám svůj první "smartphone", dneska přijde a má vadnej pixel.

Jak je to s tím odstoupením od smlouvy do 14 dnů, pokud nebylo nakoupeno v kamenné prodejně?

Jde mi o to, že ten mobil samozřejmě vrátím tímto způsobem (na reklamaci jsou potřeba min. 3 vadné pixely). Oni mají 14 dní na to poslat peníze zpět. Ale já nechci zase 14 dní čekat, ale chci si rovnou objednat nový, ale zase nechci abych měl pak doma 2 mobily.

Telefon je nový, používaný asi 10 minut, příslušenství nerozbalené, jediné co je, že jsem sloupl reklamní folii na které byly nápisy a nešlo přes ně vidět na display. Nalepil jsem jí zpět, ale jsou tam takové ty vzduchové bubliny.
kubaz

PříspěvekZaslal: čt červenec 24, 2014 8:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

lepe nez cekat na nejakou domnenku/odpoved zde udelas tim, ze do toho obchodu zavolas a domluvis se s nima, dava smysl ne ?
Spazik

PříspěvekZaslal: čt červenec 24, 2014 8:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
MAST3R napsal:

Jak je to s tím odstoupením od smlouvy do 14 dnů, pokud nebylo nakoupeno v kamenné prodejně?

Koukni se do obchodních podmínek eshopu, tak jsou většinou instrukce jak postupovat při vracení ve 14denní lhůtě. Většinou se to jenom pošle na danou adresu (všechno co ti přišlo vč. faktury) + přidáš papír, že odstupuješ od smlouvy a vracíš ve 14denní lhůtě. Na vracení prachů mají snad měsíc, ale obvykle vrací hned jak jim to přijde, pokud chceš mít jistotu tak jim zavolej nbeo napiš a připomeň se.
Novic

PříspěvekZaslal: čt červenec 24, 2014 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Postupem času jsem upustil cvičení na strojích a jel pouze volný nářadí... bez problému, cejtil jsem to, co jsem měl cejtit/co jsem cvičil. Dnes jsem vyzkoušel jen stroje a wtf, z cviků na hrudník mě bolela ramena, z cviků na ramena mě bolely lokty atp. Je to normální? Dřív jsem to střídal, problém jsem nikdy neměl, polohu ramen/loktů jsem měl ve stejným úhlu jako dřív. Jde jen o zvyk?
ygg

PříspěvekZaslal: čt červenec 24, 2014 5:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle mě jo ..... já to mám nezřídka i když cvičím jen v jiné posilovně, byť stejný trenál. Liší se jak moc se tělu ten nezvyk/změna nelíbí, ale je to tam furt.
Grimley

PříspěvekZaslal: čt červenec 24, 2014 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zarizuju byt a nestiham totalne nic jinyho (dojedu z prace a makam doma :D (je pravda ze je to docela dobrej pocit, ale to je tak vse :D).

Navic dneska mi dovezli lednicku....ze prej mezi druhou a ctvrtou tak jim rikam ze jestli by me mohli posopnout k ty ctvrty ze bych akorat dojel z prace.... ve tri volaj ze o pul ctvrty jsou u me...tak rikam ze ok, ze do trictvrte dojedu z prace...oni ok...prijedu a jsou cely nasrany ze jsem dojel v 15:40 a ze uz maj zpozdeni a ze to teda vypisovat nebudou ale ze za tohle uz jw pokuta....tak jsem jim slusne vysvetlil ze nejaka jejich pokuta je jejich problem, ze me nezajima co oni mi uctujou (ja si zaplatil dopravu lednicky z electroworldu, to ze to maj reseny externe nejakou firmou na stehovani uz neni muj boj)...no kazdopadne rozcarvani z chovani stehovaku vystridal krasnej pocit z novy lednicky :))
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt červenec 24, 2014 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Novic napsal:
Postupem času jsem upustil cvičení na strojích a jel pouze volný nářadí... bez problému, cejtil jsem to, co jsem měl cejtit/co jsem cvičil. Dnes jsem vyzkoušel jen stroje a wtf, z cviků na hrudník mě bolela ramena, z cviků na ramena mě bolely lokty atp. Je to normální? Dřív jsem to střídal, problém jsem nikdy neměl, polohu ramen/loktů jsem měl ve stejným úhlu jako dřív. Jde jen o zvyk?

To mám taky. Vždycky jedu hlavně volné váhy, pak si vlezu k protisměrkám a pár tréninků mi trvá než se srovnám. Ale já celkově na ty stroje moc nejsem, neumím se tam kolikrát seštelovat.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 845, 846, 847 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: