Dnes ráno mi telefonovali, že se mám zejtra dostavit na pohovor v podvečerních hodinách (konkrétní čas nechci uvádět...) s tím, že mi pošlou informační email... co, jak, kam atp. Dosud mi žádnej email nebyl zaslán, to znamená... ? Počkám do zítřejších 12 hodin, pak tam zavolám.
Když už si vymýšlíš a ani nedočteš článek do konce, tak zkus něco jiného, než, že si jedno-dvě odd ČT bude zvát 200 000 do kanclu.
_________________ Samota vás často dohání k šílenství, jediné co mi pomáhá si udržet smysl pro realitu je přátelství s mojí sbírkou zpívajících brambor.
Koncem týdne stanovili džihádisté pro křesťany ultimátum, podle něhož musí do 19. července Mosúl opustit, pokud nechtějí přestoupit k islámu nebo zaplatit výpalné šariatickým soudům. Jinak jim hrozí smrt. Džihádisté také zapálili sídlo syrsko-katolického biskupa.
To výpalné znamená návrat do středověku,
Bagdádí a jeho lidé se rozhodli vzít některé islámské tradice opravdu doslova a obnovit středověkou instituci „dhimmy“, tedy podřízenosti křesťanů a židů muslimské vládě. Jakožto vyznavači monoteistické víry směli křesťané a židé mezi muslimy žít, ale jen s určitými omezeními a za cenu placení zvláštní daně za „ochranu“.
Ti, kdo chtěli odejít, měli na rozhodnutí jeden den. Z Mosulu už před jeho dobytím a bezprostředně po něm uprchlo velké množství lidí. V sobotu, před vypršením Bagdádího ultimáta, se na cestu vydalo posledních dvaapadesát rodin, což v místních poměrech znamená několik stovek lidí.
Tito poslední opozdilci už prchali zcela bez prostředků, jejich domy byly už před tím označeny arabským písmenem Nun, kterým začíná koránské označení křesťana. Cestou pak museli projít kontrolním stanovištěm, kde při prohlídkách přišli i o svůj movitý majetek.
NUCLEAR FIRE a bylo by po problému s ISIL
_________________ "Je jen jeden vrozený omyl, a to ten, že si myslíme, že jsme tu proto, abychom byli štastni." Arthur Schopenhauer
Grimley, je to něco podobného jako parkour (i když přiznivci toho i toho říkají, že je to jiné), prostě běháš po městě a překonáváš překážky (zdi, ploty, zábradlí...)
Balbi díkec a medwede tobě taky, že konečně vím, že existuje google...seš jednička
nemuzu za to ze ti jede v lese pomalu google, trpelivost ruze prinasi a je to to same jako kdyz se nekdo milionkrat pta na jidlenicek cviceni cokoli aniz by pro ziskani teto informace sam bez otravovani jinych hnul prstem nebo vydrzel cas x nez mu nejede google, navic sme na foru o cviceni a sportovani takze bych ocekaval nejaky vseobecny rozhled,
tvoje trapne narazky o jednickach a smajliky radej nekomentuju...
_________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
Nevím no, balbimu trvalo troufnu si říct třetinu času toho co tobě trvá tadyto nesmyslný kecání o googlu a napsal mi ve zkratce co to freerunning je :) sestavovat jídelníček nechci...tak uklidni svý vášně a šoupej nohama ;)
grimley: bavime se o principu toho ja fungujes nejen ty ale spousta lidi dnes tzn nez si infomaci dohledat sam (a konkretne tohle je max na par min i s velice pomalou linkou) tak radej napisou nekam dotaz a on se nejaky dobrak ozve.
a byl bych rad kdyby si se do me prestal navazet
_________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru