|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DavidS

|
Zaslal: ne červen 29, 2014 8:06 pm Předmět: PROM-IN BCAA Synergy |
|
|
Děkuji za zaslání vzorků.
PROM-IN BCAA Synergy
Srovnávat můžu pouze s instantními BCAA od Extrifitu. Rozpustnost je podobná, tedy velmi dobrá, stačí parkrát zatřepat shakerem, pěna po chvíli spadne. Chuťově mě Prom-in hodně příjemně překvapil. Malina opravdu skvělá 9/10, pomeranč 8/10.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Riku
|
Zaslal: st červenec 02, 2014 12:11 pm Předmět: |
|
|
Také děkuji za vzorky PROM-IN BCAA Synergy
Rozpustnost dobrá, celkem to pění ale to vůbec nevadí, za chvíli pěna opadne.
Chuť pro mě tedy byla dost zklamáním v pomerančové příchuti, malina je celkem dobrá, ale pomeranč jsem měl problém vypít, strašně chemická chuť co padá na jazyk.
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: so červenec 26, 2014 9:44 am Předmět: |
|
|
Zajímal by mě názor na Amino-X od BSN,někdo tu psal že jsou vynikající a někdo zase že neprošli,tak nevím...?
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
Pačgi

|
Zaslal: út srpen 05, 2014 4:13 pm Předmět: |
|
|
Cafte. Otázka: mate neaky tip na BCAA s Glutaminom? Nekak som nic na Ceskom trhu nenasiel.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út srpen 05, 2014 4:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Prdka27

|
Zaslal: st srpen 27, 2014 9:18 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, na netu jsem nasel stranku kde nabizi L-Glutamin v sypke forme 1kg za 479 kc. Zda se mi to nejak podezrele malo, nebo je tato cena adekvatni?
|
|
| nahoru |
|
 |
Imobylize
|
Zaslal: ne srpen 31, 2014 1:24 pm Předmět: Re: AMINOKYSELINY |
|
|
Ve článku jsem se dozvěděl, že denní dávka BCAA by neměla překročit 20g za den. Chci se zeptat jestli se do těch dvaceti gramů počítají i leucin, isoleucin a valin které dostaneme z jídla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne srpen 31, 2014 1:56 pm Předmět: Re: AMINOKYSELINY |
|
|
| Imobylize napsal: | | Ve článku jsem se dozvěděl, že denní dávka BCAA by neměla překročit 20g za den. Chci se zeptat jestli se do těch dvaceti gramů počítají i leucin, isoleucin a valin které dostaneme z jídla. | V jakém článku? To je blbost.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne srpen 31, 2014 2:14 pm Předmět: Re: AMINOKYSELINY |
|
|
| Imobylize napsal: | | Ve článku jsem se dozvěděl, že denní dávka BCAA by neměla překročit 20g za den. Chci se zeptat jestli se do těch dvaceti gramů počítají i leucin, isoleucin a valin které dostaneme z jídla. |
Žral jsem i 80g denně a stále žiju
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: ne srpen 31, 2014 5:33 pm Předmět: Re: AMINOKYSELINY |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Imobylize napsal: | | Ve článku jsem se dozvěděl, že denní dávka BCAA by neměla překročit 20g za den. Chci se zeptat jestli se do těch dvaceti gramů počítají i leucin, isoleucin a valin které dostaneme z jídla. |
Žral jsem i 80g denně a stále žiju |
A treba takovej mates to do sebe cpal po lopatach a kde je mu dneska konec...
Mysleno ironicky, nicmene kdyby nekdo vedel co s nim je, zajimalo by me to :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Imobylize
|
Zaslal: po září 01, 2014 4:08 pm Předmět: Re: AMINOKYSELINY |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: po září 01, 2014 5:51 pm Předmět: Re: AMINOKYSELINY |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Imobylize napsal: | | Ve článku jsem se dozvěděl, že denní dávka BCAA by neměla překročit 20g za den. Chci se zeptat jestli se do těch dvaceti gramů počítají i leucin, isoleucin a valin které dostaneme z jídla. |
A mělo to i nějaký efekt?
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po září 01, 2014 5:53 pm Předmět: Re: AMINOKYSELINY |
|
|
| Hulkie napsal: | | DiamonD123 napsal: | | Imobylize napsal: | | Ve článku jsem se dozvěděl, že denní dávka BCAA by neměla překročit 20g za den. Chci se zeptat jestli se do těch dvaceti gramů počítají i leucin, isoleucin a valin které dostaneme z jídla. |
A mělo to i nějaký efekt? |
Ano Nemá samozřejmě smysl se bavit o tom, do jaké míry to mohlo být teoreticky placebo, či ne, každopádně si nemyslím, že by v tom bylo placebo
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|