SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 92, 93, 94 ... 104, 105, 106  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mablung

PříspěvekZaslal: po červenec 28, 2014 10:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

gajdarin napsal:
Zdravím, je potřeba u synephrinu dát pauzu v užívání, anebo ho můžu brát furt a bude stále plnit stejnou funkci??
Synephrine mi připadne fakt super, občas si ted přes to vedro dovolím hodně zmrzky nebo čehokoliv jiného a zdá se mi, že jsem pořád relativně ve formě, což dříve nebývalo, po jedné zmrzce jsem neskutečně přibral.

Věř a víra tvá tě zhubne
Na mě synephine v kombinaci s kofeinem měl ten efekt, že jsem zvedl o něco více. Na hubnutí to mělo efekt nulový
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Viper007

PříspěvekZaslal: po červenec 28, 2014 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dnes mi prisly vzorky, k tomu byl pripojeny i dopis s popisem a tipy jak užívat nebo neužívat, super
tak jsem hned vyzkousel podle tipu oba najednou

Carnitin Jet 3000 Fair Power, prichut citron a pomeranc
dobre, sladke, nechemicke

Caffeine Jet 200 Fair Power. prichut cerveny grep
to uz bylo horsi, horke, grep jsem tam necitil snad vůbec
ale da se to

vzal jsem si to asi v pul seste vecer, 10 minut před tréninkem, cely trenink jsem se potil jak prase :) ale energii jsem mel porad, necitil jsem se vycerpany
zítra napisu v kolik dnes usnu :D

Edit: Usnul jsem kratce po pulnoci, takze vpohode
Tommm

PříspěvekZaslal: út červenec 29, 2014 7:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuji za vzorečky,za chvíli jdu na tréning,tak to vyzkouším a ukážu i ostatním v posilce.
mirus

PříspěvekZaslal: út červenec 29, 2014 2:10 pm    Předmět: vzorky Odpovědět s citátem

Děkuji moc za poslání vzorků kofeinu a carnitinu. Oba jsem použil společně 20 minut před tréninkem se 4g beta alaninu. Nijak výrazné nabuzení jsem necítil, ale měl jsme dostatek energie po celou dobu tréninku. Potil jsme se víc než obvykle, ale to může být tím dusnem z počasí. Chuťově mě to nevadilo, dalo se to vypít. Kofein mám radši v kávě před tréninkem (takový rituál s kávou před cvičením, nabudit mysl). Carnitin se synefrinem by stálo za to zkusit delší čas. Na legální produkt to nebylo špatný :-).
Lesha

PříspěvekZaslal: st červenec 30, 2014 2:07 pm    Předmět: caffeine jet 200/carnitin jet 3000 Odpovědět s citátem

cafeine jet vcelku příjemná chuť, dávám min. dvojnásobnou dávku kofeinu před treninkem proto učinek nebyl takový jak jsem zvyklý.
carnitin jet - opět chválím chuť produktu i obsah karnitinu. 3g na 25ml je zatím nejvíc co jsem se setkal oproti ostatním produktům.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st červenec 30, 2014 2:16 pm    Předmět: Re: vzorky Odpovědět s citátem

mirus napsal:
Děkuji moc za poslání vzorků kofeinu a carnitinu. Oba jsem použil společně 20 minut před tréninkem se 4g beta alaninu. Nijak výrazné nabuzení jsem necítil, ale měl jsme dostatek energie po celou dobu tréninku. Potil jsme se víc než obvykle, ale to může být tím dusnem z počasí. Chuťově mě to nevadilo, dalo se to vypít. Kofein mám radši v kávě před tréninkem (takový rituál s kávou před cvičením, nabudit mysl). Carnitin se synefrinem by stálo za to zkusit delší čas. Na legální produkt to nebylo špatný :-).

4g beta alaninu je docela hodne, me pak svrbi cele telo...
mirus

PříspěvekZaslal: st červenec 30, 2014 6:12 pm    Předmět: Re: vzorky Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
mirus napsal:

4g beta alaninu je docela hodne, me pak svrbi cele telo...

Je zajímavý že když dám samostatný beta alanin 3g, tka ho necítím, jako kdy když jsou 3g beta alaninu už v předtréninkovce.
Powerwolf

PříspěvekZaslal: čt červenec 31, 2014 9:54 am    Předmět: Vzorky Odpovědět s citátem

Chtěl bych poděkovat za vzorky suplementů od Survivalu.

Zatím jsem si dal pouze Caffeine Jet 200 Fair Power.

Monodózu jsem si rozmíchal asi v 3 decy vody a chuť byla ok. Sladkost byla přirozená, žádná chemická pachuť. Kdybych však nevěděl, že je příchuť grep, nevím, zda bych to poznal.

Vliv to na mě mělo dobrej, dal sem si to asi půl hodiny před tréningem, kdy jsem byl trochu unavený. Při tréningu sem už únavu téměř necítil. Trénoval sem však navečer a nemohl sem pak moc dobře usnout, asi do půl druhé, ale to taky mohla být jen sugesce
Judson

PříspěvekZaslal: čt červenec 31, 2014 11:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dneska druhej test předtréninkovych drinku v monodózách od firmy Survival .
https://obchod.ronnie.cz/s-5498-carnitin-jet-3000-fair-power.html
Carnitin Jet 3000 Fair Power ® - příchuť citron + pomeranč
a
https://obchod.ronnie.cz/s-5499-caffeine-jet-200-fair-power.html
Caffeine Jet 200 Fair Power ® - příchuť červený grep

Chut obojiho vyborna, at uz neredena nebo redena.
Ucinek... spise nic .
Doufal jsem, ze aspon neco.. obzvlaste kdyz jsem kofein nikdy nemel v zadne podobe. Na poprve jsme zkusil jen polovinu z Caffeine Jet (btw je skoda, ze neni nejak poreseny jak videt, ze se toto vypije polovina). Po asi 15 min se me trosku zvedl zalukek, nic prijemneho, dale nic. Druhou pulku jsem vypil v pulce cviceni a taky nic.

Dneska jsem si dal oba cele vzorky a az na extremni poceni zadnej ucinek, nebo aspon ne znatelnej.
Mozna na me kofein nepusobi, nebo je ta davka 200mg mala na 110kg chlapa.

Doufam, ze jednou dockam vzorku zde oblibeneho Assaultu.
Turakam

PříspěvekZaslal: čt červenec 31, 2014 11:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jémine judsone, čo čakáš od pár gramov karnitínu a trošku kofeínu, že ťa to vystrelí namesiac a na mŕtvole ohneš tyč, či čo, áno, určite sú aj stimulanty, ktoré by si pocítil viac, no ide len o to, aby ťa to to kvázi zvýšilo focus na tréning, prispelo k pepšiemu prekrveniu a tým pádom trnasportu živín, oddialilo únavu a pod., nič svetoborného a v konečnom dôsledku odtrénuješ rovnako aj bez. Ty mi pripadáš nikedy nato, aký maš vek a pod., tak v mnohých veciach strašne zadubený, proteín je pomaly pre teba svätý hgrál alebo čo, kreatín berieš za nejakú kúru a zázrak, všetko sú to len drobky, ktoré naturálnemu cvičencovi pripadjú zopár percent na výkone a nikedy aj tie závážia a potešia, nič viac, nič menej, toľkokrát tu omielaný losos či dobré hovädzie akokoľvek je to už klišovité, tak naozaj v dlhodobom horizonte odvedú väčšiu prácu.
Judson

PříspěvekZaslal: čt červenec 31, 2014 11:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak samozrejme, ze jsme necekal zadny hogo fogo, ale na to ze nikdy neberu kofein a ted do sebe dam naraz 200mg, coz je davka nekolika kav, tak bych cekal aspon nejaky pocit, jakykoliv, a ono nic.
Powerwolf

PříspěvekZaslal: pá srpen 01, 2014 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak je to prostě kofein :) Na účinku toho výrobku se prostě hodnotit nedá nic, kofein jako kofein. Na každýho působí jinak.
Anonymní

PříspěvekZaslal: so srpen 02, 2014 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

test ukonceny...

bol som zo zaciatku trochu skepticky na ten kofein, nakolko som dost na neho odolny.
na tabletkovom od fy Ex..... som sa vysplhal na 6-7 tabletek a vo fitku som zaspaval. asi to na mna ma opacne ucinky.

avsak tento tekuty ma prijemne prekvapil. nie ze by som bol vo fitku neriadena strela ale energia bola pocas celeho treningu, spolu s carnitinom fakt pecka.
uz od zaciatku trenalu zo mna tieklo a po chvili som bol uplne mokry. fakt som necakal

prichut mi nijak nevadila.

skusal som to aj na mladej. tej to sice moc nechutilo (dala si z kazdej monodozy polovicku) ale potom nemohla zaspat, zabrala az o druhej v noci

so spankom som problemy nemal

takze za mna OK - doporucujem
Lord_Ivory

PříspěvekZaslal: ne srpen 03, 2014 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky dekuju za vzorecky.

Zatim jsem mel Carnitin Jet 3000 Fair Power ®. Chut dobra, sladoucka. Libi se mi celkem to slozeni.

A potil jsem se fakt extremne. Asi tak na 6/10 Draperovi stupnice .
Peet
peetthemaster

PříspěvekZaslal: ne srpen 03, 2014 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

filipino23 napsal:
test ukonceny...

bol som zo zaciatku trochu skepticky na ten kofein, nakolko som dost na neho odolny.
na tabletkovom od fy Ex..... som sa vysplhal na 6-7 tabletek a vo fitku som zaspaval. asi to na mna ma opacne ucinky.

Zrovna včera jsem četl někde článek, že když přejdeš určitou hranici v mg (asi 600), že to má přesně opačný účinek. Párkrát jsem to poznal i sám na sobě, ale normálně dávám před tréninkem tak 3 tabletky + občas ještě 1 v průběhu tréninku.
Thermogenic Active | Survival
Účinná kombinace synefrinu, kofeinu, L-karnitinu a dalších látek do redukce hmotnosti.
399 Kč
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 92, 93, 94 ... 104, 105, 106  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: