SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 93, 94, 95 ... 104, 105, 106  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
SvatkaB

PříspěvekZaslal: út srpen 05, 2014 7:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravim,
neporadite mi neco (nejlepe v tabletkach), co by mě trochu nabudilo při cvičení? poslední dobou mi přijde, že su unavenější a bez energie a blbě se mi cvičí. Cvičím spíš kondičně a pro radost, tak 2-3xtýdně - bohužel krz únavu a pocit, že su totálně vyšťavená i ztrácím motivaci na tu trochu pohybu, co mám - nechce se mi moc platit ani vstup, když vidím, že po rozehřátí a pár strojích mám pocit,že su mrtvá a bez energii nebo i doma mám pocit, že 30minut domácího HIIT je pro mě nedostižná věc. Změnu jídelníčku nepozoruju, spíš jen ten pokles energie při cvičení, což mi bere motivaci si jít zacvičit.
Nějak mi přijde, že je hrozně moc různých věcí, který by se dali použít ale moc nevím, co si vybrat.

Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hulkie

PříspěvekZaslal: út srpen 05, 2014 8:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kafe nebo kofein, nic víc nepotřebuješ.
Judson

PříspěvekZaslal: út srpen 05, 2014 8:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Staci spravna hudba )
SvatkaB

PříspěvekZaslal: út srpen 05, 2014 8:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kafe mi naprosto nijak nepomáhá, klidně po něm můžu jít i spát: (

ad hudba - no to se mi zda, ze taky nic moc, i kdyz neco novyho sem si do mp3 dala, ale asi az polevi stresy v praci, zlepsi se to celkove samo snad teda
Hulkie

PříspěvekZaslal: út srpen 05, 2014 8:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejlepší tréninky: přijít z práce, něco sníst, potom si na půl hoďky lehnout, potom kafe,
potom lámat skály!
Peet
peetthemaster

PříspěvekZaslal: út srpen 05, 2014 8:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

SvatkaB napsal:
Zdravim,
neporadite mi neco (nejlepe v tabletkach), co by mě trochu nabudilo při cvičení? poslední dobou mi přijde, že su unavenější a bez energie a blbě se mi cvičí. Cvičím spíš kondičně a pro radost, tak 2-3xtýdně - bohužel krz únavu a pocit, že su totálně vyšťavená i ztrácím motivaci na tu trochu pohybu, co mám - nechce se mi moc platit ani vstup, když vidím, že po rozehřátí a pár strojích mám pocit,že su mrtvá a bez energii nebo i doma mám pocit, že 30minut domácího HIIT je pro mě nedostižná věc. Změnu jídelníčku nepozoruju, spíš jen ten pokles energie při cvičení, což mi bere motivaci si jít zacvičit.
Nějak mi přijde, že je hrozně moc různých věcí, který by se dali použít ale moc nevím, co si vybrat.

Díky

Kofeinový tabletky - nejlepší poměr cena/výkon.
mysH

PříspěvekZaslal: út srpen 05, 2014 8:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

SvatkaB napsal:
kafe mi naprosto nijak nepomáhá, klidně po něm můžu jít i spát: (

v tom pripade kafe + caj na 14dni kompletne vysadit, kazdopadne pocitej s 2 dny tezky abstinence - aspon v mym pripade to jsou bolesti hlavy a k veceru horsi a horsi, teprve treti den telo bez kofeinu zacne fungovat normalnejs
no a pak uvidis ze ti budou zase slapat i daleko mensi davky nez driv .. na kofein si telo rychle zvyka, bohuzel a zvysovani davek neni spravna cesta ..

PS: spis bych rekl, ze se drzis na nohou prave tema stimulantama, poradne nespis, neodpocivas a proto unava + tohle teply/dusny pocasi tomu vsemu taky moc neprida
mirus

PříspěvekZaslal: út srpen 05, 2014 9:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Nejlepší tréninky: přijít z práce, něco sníst, potom si na půl hoďky lehnout, potom kafe,
potom lámat skály!

Toto můžu potvrdit. já to tak dělám, dojdu z práce oběd č.2 - vločky s proteinem, za půl hodinky jdu si lehnout na 30 minut, pak dám kávu a předtréninkovku a jdu na to. Tréniky josu opravdu těžký a jsou super. Spánek před tréninkem doporučoval i sám veliký Arnold.
kosmicz1

PříspěvekZaslal: út srpen 05, 2014 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak i tady je neco zakazaneho:

COMPRESS FEVER

Jde o spalovač tuků s absolutně nejvyšším účinkem, jakého je možné při použití povolených funkčních látek dosáhnout. Přesto v něm byl nalezen zakázaný progesteron. Látka ze skupiny endogenních steroidních hormonů, u kterých je řada nežádoucích účinků. Je obsažen v lécích na lékařský předpis, jeho přítomnost ve volně prodejném doplňku stravy je nežádoucí.
kosmicz1

PříspěvekZaslal: út srpen 05, 2014 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mirus napsal:
Hulkie napsal:
potom lámat skály!

Toto můžu potvrdit. já to tak dělám, dojdu z práce oběd č.2 - vločky s proteinem, za půl hodinky jdu si lehnout na 30 minut, pak dám kávu a předtréninkovku a jdu na to. Tréniky josu opravdu těžký a jsou super. Spánek před tréninkem doporučoval i sám veliký Arnold.

..taky to praktikuju,ale nekdy je z pul hodky i hodka nebo i neco vice...
SvatkaB

PříspěvekZaslal: út srpen 05, 2014 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH no to ja prave kafe skoro nepiju, dam si fakt vyjimecne, ale moc mi to nechutna a k tomu me to ani nepovzbudi, tak proto ho vubec nepiju.

ale muzes mit pravdu v tom, ze jak se zlepsi pocasi, muze to jit zas do normalu. a vedra navic moc nedavam obecne.

jinak teda nejakej oraz aspon doma pred cvicenim zkusim, treba to zabere :)
Hulkie

PříspěvekZaslal: út srpen 05, 2014 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

SvatkaB napsal:
mysH no to ja prave kafe skoro nepiju, dam si fakt vyjimecne, ale moc mi to nechutna a k tomu me to ani nepovzbudi, tak proto ho vubec nepiju.

ale muzes mit pravdu v tom, ze jak se zlepsi pocasi, muze to jit zas do normalu. a vedra navic moc nedavam obecne.

jinak teda nejakej oraz aspon doma pred cvicenim zkusim, treba to zabere :)

kofein v tabletách plus možno sida cordifolia, pokud chceš něco opravdu divokého.
Seva98

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2014 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na to jak se mi dneska nechtelo cvicit, furt jsem premyslel, ze se treningu vyhnu, tak jsem testnul vzorky co mi prisly od ronnieho. Pul baleni kofeinu (100mg) a cele baleni karnitin + synefrin. Nastup byl u me do 2-3 minut, hned byla lepsi nalada, hlava zacla byt takova svezi, pred tim me az skoro bolela, sice se mi po pul hodce zdalo, ze efekt vyprchal, ale jak jsem zacal cvicit, tak se to dostavilo zpet a ted chvili po treningu jsem furt takovy cily :) Za me super

https://www.zonetraininglog.com
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2014 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak něco k vzorkům od survivalu - caffeine jet a carnitin jet.

Poprvé jsem vyzkoušel kofein a to před tréninkem na vodě (berte to třeba jako před během). Po 10ti nebo 15ti minutách mě začalo velmi silně bušit srdce a krom toho jsem nic jiného necítil. Takže pro mě velké zklamání, protože to nebylo poprvé, co mi po kofeinu takto bušilo srdce a rozhodně to není nic příjemného.

Podruhé jsem vyzkoušel kofein s karnitinem a to před posilovnou. Tentokrát mi srdce nebušilo, ale že by mě to nějak extra nabudilo, tak to asi ne. Každopádně jsem se dost potil, ale nic zajímavého, protože já se dost potím i bez toho.

Potřetí jsem vyzkoušel už jen karnitin a to znovu před posilovnou. Opět jsem se dost potil, ale opět si nemyslím, že by to bylo tím karnitinem se synefrinem.

Shrnutí: Asi bych si to dobrovolně nekoupil. Jestli jediný účinek karnitinu se synefrinem je pocení (protože nic jiného jsem nepoznal) tak to mě stačí, abych si vzal tričko navíc a vyjde to na stejno

Jinak chuť bylo v pohodě. Více mi chutnal karnitin.
Aleslamka

PříspěvekZaslal: po září 01, 2014 7:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já osobně používám jen synephrine poslední dobou .. zvyšuje mi tep, lépe se zahřeju při tréninku.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Thermogenic Active | Survival
Účinná kombinace synefrinu, kofeinu, L-karnitinu a dalších látek do redukce hmotnosti.
399 Kč
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 93, 94, 95 ... 104, 105, 106  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: