Treninkova rada

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Treninkova rada  Úvodní stránka -> Trénink -> Treninkova rada
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
L.Černý

PříspěvekZaslal: po srpen 04, 2014 8:04 pm    Předmět: Treninkova rada Odpovědět s citátem

Ahoj,

mohl by nekdo poradit kde delam chybu, ze se mi nedari nabrat vice svalu?

V lednu jsem zacal hubnout (120kg) postupne sla vaha behanim a cvicenim dolu 1 cervna jsem se dostal na vahu (84kg).
Od te doby se snazim nabrat nejake to kilo svalu.Presto, ze cvicim 4 tydne cca 1 hodinu tak se mi uz 2 mesice nadari nic pribrat presto, ze jsem prestal uplne behat, protoze to uz bych byl tak na 60 kilech.
Laduju se gainerem a proteinem (dodrzuju maximalni hodnotu toho co je telo schopno prijmout).
Tady je muj trenink ke stazeni budu rad, kdyz se na to nekdo kdo se v tom vyzna podiva a rekne mi, ze je ten trenink k nicemu, abych se zbytecne dalsi dva mesice nesnazil.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
L.Černý

PříspěvekZaslal: po srpen 04, 2014 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vzhledem k tomu, ze mi nejdou vkladat odkazy jsem musel udelat vzdy po ht je tecku, kterou je potreba vymazat, aby probehlo zobrazeni.

Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po srpen 04, 2014 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud nenabiras jis malo
koktejly jsou jenom doplnky, nemuzes na nich stavet!
spis nez trening sem dej jidelnicek, patek, sobota, nedele a dnesek
pak se chyba najde
nabirani i schazovani je o jednoduche rovnici
kdyz mas vic nez spalis=nabiras
kdyz spalis vic nez prijmes=hubnes
L.Černý

PříspěvekZaslal: po srpen 04, 2014 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebude to uplne presny, ale na 90% si to pomatuju pro info tam jeste dopisu cviceni.

Sobota
8:00 tvaroh (polotucny) s boruvkama.
10:00 jogurt+ 300 ml mleka s 90g proteinu.
13:30 300 g basmati ryze a 200 g hovez.masa+ zelenina
14:50-15:55 Cviceni
16:00 po treninku 90 gramu gaineru
18:30 Testoviny s pestem.
21:00 Kuskus se zeleninou
22-23 60 gramu proteinu

Nedele

8:00 5 vajicek,multizrny chleba.+ protein 90g
11-13 Jizda na kole 25 km obcas do toho behani 4x1,5km
po ceste 3 banany.

14:00 Spagetti s omackou 400g
16:00 Gainer (90g)
16:15-17:00 Plavani

17:30 Koktejl (kiwi,boruvky,pomeranc,jahody atd...)
18:20-19:20 trenink

20:30 Pstruh a 200 g ryze.

22:00 Protein (90g)

Pondeli

8:00 Bageta s lucinou,90 gramu proteinu.
10:00 Jogurt
12:30 Losos 300gramu se zeleninou
16:40-17:40 trenink
18:00 Houby s kroketama
19:00 90 gramu proteinu
Viper007

PříspěvekZaslal: po srpen 04, 2014 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kolika % je ten protein ze ho davas 90g?
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: po srpen 04, 2014 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevypadá to, že bys jedl málo nebo špatně, jestli to takhle opravdu dodržuješ, ale i tak máš jen dvě možnosti (no možná tři):

1) začít jíst víc
2) změnit trénink (3x týdně FB)
3) pokud nebude fungovat ani jedno, pak jedině jít k doktorovi, jestli nemáš problémy se štítnou žlázou nebo něco takovýho

EDIT: Samozřejmě to co tu píšou ostatní s doplňkama je pravda

Naposledy upravil Maerlyn0 dne po srpen 04, 2014 9:31 pm, celkově upraveno 1 krát
Fangorn

PříspěvekZaslal: po srpen 04, 2014 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To dáš za deni přes čtvrt kila suplementů, a z toho jednu 90 g dávka proteiňáku? Asi nejlepší rada by pro tebe byla vysadit na čas všechny suplementy a naučit se jíst v dostatečnym množství a kvalitě normální stravu, abys je pak mohl použít tak, jak se mají, tedy jako doplňky. Ládovat to do sebe stylem maximum toho, co je tělo schopno přijmout, je hodně špatně.
L.Černý

PříspěvekZaslal: po srpen 04, 2014 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Viper007 - 80% protein

Fangorn jim toho opravdu hodne i tak normalne predtim nez sem zacal jist suplementy tak ta vaha sla dolu desne rychle bez nich bych byl uz tak na 60 kilech.

Maerlyn0 na problem se stitnou zlazou bych to nevidel prece jenom predtim se mi povedlo vyzrat na 128 kg nevim proste kde je problem bud teda trenuju az moc nebo proste sem furt na stejny vaze jenom proto, ze jsem se predtim musel skladat ze sameho tuku a ted umerne tomu co uberu tuk naberu svaly.
Viper007

PříspěvekZaslal: út srpen 05, 2014 7:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak muj názor:

90g 80% proteinu je tedy cca 72g bilkovin, no to je masakr, to bych prdel ještě druhy den rano, to ti telo ani nevyuzije, nemas na tom proteinu doporučenou davku 30g?
třeba sobotni jídelníček je podle mne uplne spatne
dopoledne mas mas hromadu bilkovin, ale jen jednoduchy cukry fruktózu a laktózu
první a jediny OK jidlo ten den je obed, komplexni sacharidy a bilkoviny
po treninku opet nesmyslne velka davka proteinu a pak jidla plna komplexních sacharidu ale zadne bilkoviny
nedele co se tyka jidla uz vypada lepe, ale spagety jen omackou, proc tam nemas maso? mezi obedem a pul devatou vecer tam mas jen gainer a ovocny koktejl
v nedeli 2:45 hodin aerobni aktivity, no dejme tomu, ale pokud se ti nedari pribrat, tak bych to bud zkratil nebo rozdelil na vice dni
treninky mas 4x tydne z toho 3 mas na sobotu, nedeli a pondělí? po treninku potrebujes regenerovat, dat telu cas kdy rust, mel bys jet systémem trenink a volno, nebo přinejhorším 2x trenink a volno

ten trenink je podle mne taky spatne, 11 cviku v treninku? 3 cviky na biceps nebo na triceps?najdi si nejaky fullbody trenink na 3 dny v tydnu, postaveny na zakladnich vicekloubovych cvicich
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út srpen 05, 2014 9:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Viper007 napsal:
tak muj názor:...

souhlas
jidelnicek blbe, pridej vic sacharidu (komplexnich)
tolik protejnu v protejnaku, no nevim, podle me by jsi udelal lepe to rozdelit aspon do dvou davek
a trening nic moc
3 cviky na biceps a jeden na nohy?
kdepak, to neni ono
treba tady jsou tri pekne fb pro zacatek: http://kulturistika.ronnie.cz/c-4822-trenink-celeho-tela-vs-split-analyza-tima-henriquese.html
L.Černý

PříspěvekZaslal: út srpen 05, 2014 5:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Viper007-Ta aerobni cinnosti byla vyjimecna, protoze bratr trenuje na maraton a v tomto horku potreboval nekoho kdo mu poveze vodu atd... takze jsem sel snima bylo to tempem 3:50 co beha takze nic rychleho.
K tomu proteinu mas pravdu ta odmerka jedna ma 30gramu a pisou tam davkovani 2-6 odmerek do 2-3 porci tak to se stejne nedostanu pres to co doporucujou.
Treba ke spagetum si nedavam maso, protoze uz takhle ho do sebe laduju tolik, ze to proste nedavam, abych se stoho nepozvracel.
Cvicim 2 dny po sobe todle bylo zrovna vyjimecne tri dny po sobe.Viz nize davam kalendar jak mam treninky za mesic cervenec snazim se to mit pravidelny, ale jako pracujici clovek, ktery dela i 12 hodinove smeny mi to pokazde nevyjde.

Bud prosim trosku presnejsi co se tyka toho treninku na biceps mam v kazdem 5-6 cviku to je malo nebo hodne?

file:///C:/Users/lada/Desktop/Garmin%20Connect_files/mincalendar.htm
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út srpen 05, 2014 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud mas dva nebo i tri treningy po sobe, tak FB neni nejlepsi mozna volba
5 cviku na tak maly sval jako je biceps je neprimerene hodne, pri FB 3x tydne ti staci jeden cvik na trening, skoda ze stejne nedavas zabrat i noham
L.Černý

PříspěvekZaslal: út srpen 05, 2014 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[img]ht.tp://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1407256067_1.jpg[/img]
Viper007

PříspěvekZaslal: út srpen 05, 2014 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo vlastne, to jsem nedomyslel, FB při 2 treninkach za sebou není dobry napad, v tom pripade zkus beara nebo nejakou variaci tezko-lehkeho splitu, 4 tréninky tydne, partie 2x za tyden

a ten biceps taky jak říká Peter, zbytecne hodne, dej si v treninku 1 tezky cvik, třeba zdvih s velkou cinkou a mozna 1 izolovany, třeba zvdih jednoručky s oporou o koleno
tricepsy podobne

k tomu proteinu, pisou tam 2-6 odmerek ve 2-3 davkach, to ale znamena 1-2 odmerky na davku
k tvojim 84kg je proste nesmysl valit tam 90g proteinu v jedne davce
protein je doplněk, tim mas doplnovat svůj denní prijem bilkovin aby ses dostal na denní hodnotu jakou chces a zaroven ten denní prijem rozlozil nejak rovnomerne na cely den

Naposledy upravil Viper007 dne út srpen 05, 2014 5:36 pm, celkově upraveno 1 krát
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út srpen 05, 2014 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

stojim si za svym, ve fullbody jeden, kdyby mel mit dva na partii, tak tam bude dve hodiny
ale muze mit A B 0fulbody

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Treninkova rada Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: