Jídelníček bez doplňků

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jídelníček bez doplňků  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Jídelníček bez doplňků
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ikee

PříspěvekZaslal: st srpen 06, 2014 8:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

efnit napsal:
6g na 1kg/den - 462, samozřejmě orientační hodnota, kolem které se budu snažit držet, ne striktní počet. Bílkoviny Tě nerozesmívají? 126 je totiž taky zábavné číslo...

A jaký článek si četl? Protože tady: http://kulturistika.ronnie.cz/c-9155-vyziva-v-jeji-jednoduchosti-sacharidy-ii.html je jasně řečeno: "Pro racionální stravování postačí 3 g S na každé kilo tělesné hmotnosti. V praxi to pro 80kg jedince znamená 240 g sacharidů."

Tak možná by bylo fajn si to ještě přepočítat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hulkie

PříspěvekZaslal: st srpen 06, 2014 8:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na nějaké tabulky bych se s dovolením vysral. Někomu vyhovuje paleo a podobné low carb záležitosti, jiný zase nesnáší tučné a vyhovuje mu dieta s vyšším podílem komplexních
sacharidů, někdo jiný z nich zase tloustne a musí sacharidy s tukem namíchat půl na půl.
A nakonec, tělo si většinou řekne samo.
Ikee

PříspěvekZaslal: st srpen 06, 2014 8:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Na nějaké tabulky bych se s dovolením vysral. Někomu vyhovuje paleo a podobné low carb záležitosti, jiný zase nesnáší tučné a vyhovuje mu dieta s vyšším podílem komplexních
sacharidů, někdo jiný z nich zase tloustne a musí sacharidy s tukem namíchat půl na půl.

Souhlasím, na druhou stranu musíš nějak začít, než si na svém tělu vyčíháš, co mu sedí. Takže je fajn mít ze začátku nějaký cca jídelníček a postupně si ho upravovat. Když jsem začínala cvičit, taky jsem to všechno hrotila, zapisovala si kalorické tabulky.. A ted to mám na párku.
sk

PříspěvekZaslal: st srpen 06, 2014 8:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

karlwanhov napsal:
sk napsal:
snidane nemusi byt strikne sacharidove...

zase tak striktne bych to netvrdil - par studii a kulturistu naopak propagujou fat/prot snidani kvuli zvysenemu ranimu kortizolu, kdy prijem sacharidu se ve vetsine % uklada do tuku

vidis nekde rozpor v tom co jsem napsal ja a co uvadis ty ? :)
Hulkie

PříspěvekZaslal: st srpen 06, 2014 9:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
Hulkie napsal:

Souhlasím, na druhou stranu musíš nějak začít, než si na svém tělu vyčíháš, co mu sedí. Takže je fajn mít ze začátku nějaký cca jídelníček a postupně si ho upravovat. Když jsem začínala cvičit, taky jsem to všechno hrotila, zapisovala si kalorické tabulky.. A ted to mám na párku.

Tak začátečníkovi bych rozhodně nedoporučoval 3 gramy/kg sacharidů na den. To by umřel hlady.
karlwanhov

PříspěvekZaslal: st srpen 06, 2014 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sk napsal:
karlwanhov napsal:
sk napsal:
snidane nemusi byt strikne sacharidove...

zase tak striktne bych to netvrdil - par studii a kulturistu naopak propagujou fat/prot snidani kvuli zvysenemu ranimu kortizolu, kdy prijem sacharidu se ve vetsine % uklada do tuku

vidis nekde rozpor v tom co jsem napsal ja a co uvadis ty ? :)

ha! :D nojo nepsat prispevky sotva vstanu
Big Muscle

PříspěvekZaslal: st srpen 06, 2014 9:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:

Tak začátečníkovi bych rozhodně nedoporučoval 3 gramy/kg sacharidů na den. To by umřel hlady.

Pokud ten začátečník nebude mít panický strach z tuků, tak já osobně to vidím jako dostačující
efnit

PříspěvekZaslal: st srpen 06, 2014 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sk napsal:

edit: aha...ted jsem si to precetl znova :D takze snidas az po cviceni...tak to je v pohode, to jsou bilkoviny nanejvys vhodne

ptal jsem se hlavně kvůli tomuto tvrzení..

" Ulehčete proto tělu regeneraci po tréninku a nepřijímejte jako první jídlo po tréninku bílkoviny, které se stejně jako první po tréninkové jídlo budou přeštěpovat na sacharidy, aby tělo doplnilo energické zásoby. "

V rámci těch sacharidů, na internetu je tolik zdrojů, že už se mi to všechno motá. Každopádně budu brát vaše tvrzení jako podložená praxí a řídit se podle nich. Děkuji.

A v rámci toho hrocení, mám začátečnické zapálení a nechci zbytečně nabírat tuky nebo dělat věci, které by mi nepomáhali..
Viper007

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2014 7:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

taky jsem se smal na tim cislem 462g sacharidu denne
ja jsem v zime taky kdysi cetl takovy clanek, zacal jsem si pocitat nutricni hodnoty, zvedl prijem sacharidu na 450 a výsledek? +4 kila speku za 2 tydny :D

musíš si to všechno ozkoušet sam, spočítej si, jaky prijem mas doted a pokud chces pribrat a nedari se, tak postupne pomalu pridavej
Číča

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2014 8:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

efnit napsal:
sk napsal:

edit: aha...ted jsem si to precetl znova :D takze snidas az po cviceni...tak to je v pohode, to jsou bilkoviny nanejvys vhodne

ptal jsem se hlavně kvůli tomuto tvrzení..

" Ulehčete proto tělu regeneraci po tréninku a nepřijímejte jako první jídlo po tréninku bílkoviny, které se stejně jako první po tréninkové jídlo budou přeštěpovat na sacharidy, aby tělo doplnilo energické zásoby. "

V rámci těch sacharidů, na internetu je tolik zdrojů, že už se mi to všechno motá. Každopádně budu brát vaše tvrzení jako podložená praxí a řídit se podle nich. Děkuji.

A v rámci toho hrocení, mám začátečnické zapálení a nechci zbytečně nabírat tuky nebo dělat věci, které by mi nepomáhali..

Tak doplnění cukrů po tréninku by měla být samozřejmost. Potom do hodiny přijmout nějaké bílkoviny se jeví jako ideální.
http://forum.ronnie.cz/post1122639.html#1122639
Novic

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2014 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten žvást, že se bílkoviny přijatý po tréninky přeštěpí (co to je za slovo?) na sacharidy... ten je hodně dobrý!!! A vůbec, nevidím jedinej důvod, proč po tréninku dávkovat sachariďák...
Barbar Conan

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2014 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Novic napsal:
Ten žvást, že se bílkoviny přijatý po tréninky přeštěpí (co to je za slovo?) na sacharidy... ten je hodně dobrý!!! A vůbec, nevidím jedinej důvod, proč po tréninku dávkovat sachariďák...

http://cs.wikipedia.org/wiki/Glykogen

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jídelníček bez doplňků Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: