|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Imobylize
|
Zaslal: st srpen 06, 2014 11:28 am Předmět: Performance training |
|
|
Zdravím všechny obouchané liftery, začínající a pokročilé bodybuildery :). Chci se zeptat na váš názor na Adama Česlíka (těch kdo ho znají). Ve zkratce je to člověk co vytvořil svůj trénink (Performance training 1, 2, 3 atd). Kamarád podle něj cvičí už dva měsíce, chodí 6x týdně do posilovny, tréninky jsou opravdu těžké. Na začátku například dřepy, mrtvý tah, po každé sérii tohoto cviku následují okamžitě nějaké výbušné cviky, například skok do dálky, výšky, shyby, kliky s tlesknutím atd. Po pěti sériích u každého z těchto vícekloubových cviků následují další tří série tzv. rampingu (přidávání váhy každou sérii, jedno opakování). Poté samozřejmě nějaké doplnkové cviky, ale všechno je to v supersériích, vlastně mi to přijde jakoby se trénink skládal z několika menších kruhových tréninků jestli mě dobře chápete. Obtížnost mi přijde stejná jako u korte, s tím rozdílem, že je to 6x týdně, což mi přijde šílený. Má s tím někdo z vás zkušenosti ? Za každej ohlas budu rád, váhám, jestli se do těchto tréninků pustit taky. (mimochodem trénink trvá asi 1,5 hodiny když děláte to co máte dělat :) )
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hanis
|
Zaslal: st srpen 06, 2014 11:48 am Předmět: |
|
|
Ahoj, cvičím podle Adama a znám dost lidí z okolí, kteří taky. Jak píšeš tréninky to jsou hodně těžké, ale jsou dobře rozvržené podle náročnosti a dá se to zvládnout. Ke Korte bych to osobně moc nepřirovnával, Korte mi přišlo o dost lehčí  Cvičení 6x týdně je jen o zvyku, je potřeba se řídit radama a nepřepálit tréninky tím, že si přidáš navíc nějakou sérii nebo že budeš hodinu navíc pumpovat biceps. PT 1.0 jsem zvládl na warrior diet odjet 12 týdnů, 6x týdně trénink, potom už to šlo hůře zregenerovat. Každopádně pokud máš podmínky ke cvičení, tak bych do toho šel a zkusil to. Posune tě to o dost dále.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st srpen 06, 2014 12:14 pm Předmět: |
|
|
Trochu mi chybí informace, jaký by měl být cíl takového tréninku. :) Obecně se ale doporučuje trénovat jako první techniku, pak rychlost a pak sílu, takže úplně nerozumím tomu, proč dělat plyometrické cviky po každé sérii dřepů a tazích; ledaže by se ty dřepy a tahy dělaly s lehkoučkou váhou jako rozcvičení, a všechno pak směřovalo k těm těžkým třem pracovním sériím. V opačném případě hrozí, že ti u těch pracovních jedniček odejde technika, což může lehce skončit zraněním. Supersérie izolovaných cviků na závěr mi přijdou OK.
Trénovat šestkrát týdně se dá, ale nejsem si jistý, jestli se ten investovaný čas a úsilí vyplatí běžným kondičním cvičencům, kteří nemají výkonnostní ambice.
|
|
| nahoru |
|
 |
Imobylize
|
Zaslal: st srpen 06, 2014 5:00 pm Předmět: |
|
|
| Hanis napsal: | Ahoj, cvičím podle Adama a znám dost lidí z okolí, kteří taky. Jak píšeš tréninky to jsou hodně těžké, ale jsou dobře rozvržené podle náročnosti a dá se to zvládnout. Ke Korte bych to osobně moc nepřirovnával, Korte mi přišlo o dost lehčí Cvičení 6x týdně je jen o zvyku, je potřeba se řídit radama a nepřepálit tréninky tím, že si přidáš navíc nějakou sérii nebo že budeš hodinu navíc pumpovat biceps. PT 1.0 jsem zvládl na warrior diet odjet 12 týdnů, 6x týdně trénink, potom už to šlo hůře zregenerovat. Každopádně pokud máš podmínky ke cvičení, tak bych do toho šel a zkusil to. Posune tě to o dost dále. | A jak si se za těch 12 týdnů posunul s váhou ? Dá se s tím tréninkem nabrat i na svalovém objemu ? Nebo je to čistě jen o síle ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Hanis
|
Zaslal: čt srpen 07, 2014 7:41 am Předmět: |
|
|
Jelikož jsem byl tlusté vyžrané prase, tak jsem shodil cca 10kg tuku a nabral nějaké svaly, protože síla šla o dost nahoru. Vzhledem k intenzitě těch tréninků je to spíše trénink na snížení podílu tuku a budování svalů, ale záleží hodně na jídelničku, jako vždy :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: pá leden 16, 2015 11:55 am Předmět: |
|
|
Pan Mgr.Rád_používám_cizí_slova je mi teda dost nesympatickej. Tyhle ty vyhulbrky, co uznávaj jen to svoje a jedou to hlava nehlava uplně ingnoruju.
Ale chápu, že na ty reklamy na youtube musí nějak vydělat... _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá leden 16, 2015 12:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt leden 22, 2015 7:59 pm Předmět: |
|
|
Mimochodem objektivnost tohoto odborníka (který mimochodem učí na seminářích, jak budovat "funkční sílu"...) byla dokázána tím, že smazal zcela adekvátní diskuzi k jeho tvrzení o hyperplazii. Důkazy nepředložil, ale neustále tvrdí, že hyperplazie byla výzkumy již prokázána, nicméně na požádání o ty "výzkumy" jen omílá cosi psychologického a nesmyslně argumentuje tak, aby zabil čas a odvedl řeč od poskytnutí daných studií. To jen tak na okraj pro jeho příznivce, případně pro potencionální zájemce o jeho super odborné smináře, či tréninkové a výživové protokoly.
Měl by se raději věnovat tomu, co vystudoval. :- ( _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
ghost333
|
Zaslal: čt leden 22, 2015 8:38 pm Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: | Pan Mgr.Rád_používám_cizí_slova je mi teda dost nesympatickej. Tyhle ty vyhulbrky, co uznávaj jen to svoje a jedou to hlava nehlava uplně ingnoruju.
Ale chápu, že na ty reklamy na youtube musí nějak vydělat... |
on ma nejake reklamy na YT, ktere se musi platit?
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: čt leden 22, 2015 8:40 pm Předmět: |
|
|
| ghost333 napsal: | | Cmeni napsal: | Pan Mgr.Rád_používám_cizí_slova je mi teda dost nesympatickej. Tyhle ty vyhulbrky, co uznávaj jen to svoje a jedou to hlava nehlava uplně ingnoruju.
on ma nejake reklamy na YT, ktere se musi platit? |
Má na youtube takové ty reklamy, které naskaují když si pustíš video nebo mezi videama :) a zadarmo to určitě nebude..to samé na FB
|
|
| nahoru |
|
 |
ghost333
|
Zaslal: čt leden 22, 2015 8:49 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | ghost333 napsal: | | Cmeni napsal: | Pan Mgr.Rád_používám_cizí_slova je mi teda dost nesympatickej. Tyhle ty vyhulbrky, co uznávaj jen to svoje a jedou to hlava nehlava uplně ingnoruju.
on ma nejake reklamy na YT, ktere se musi platit? |
Má na youtube takové ty reklamy, které naskaují když si pustíš video nebo mezi videama :) a zadarmo to určitě nebude..to samé na FB |
aha dik,ja mam prave adblock, tak sem nevedel, ze uz takto zainvestoval do sveho podnikani
kazdopadne kdyz se vyjadrim jako jeho zakaznik, co ma od nej cca 7 cvicebnich a stravovacich protokolu, tak jsem rad,ze tak cvicim,sice uz ne striktne podle nej,ale dalo mi to novy impuls do cviceni,protoze pred jeho protokoly sem vyzkousel vsechny mozne systemy od fullbody,pres splity a ruzne programy napr. z t-nation, a nic me neprivedlo zpet ke cviceni jako prave jeho protokoly
na druhou stranu musim rict,ze tady to ferdomravenectvi registruju uz delsi dobu,dost se mi to nelibi a napr. se stala situace, ze si od nej kamos objednal stravovaci protokol Perf. Lifestyle a jeste se ho pred koupi ptal, jestli je to stale aktualni a nepripravuje neco noveho, Adam mu napsal, ze ne, on si protokol koupil a svete div se,za 14 dni vysel Perf. Lifestyle 2,kdyz mu pak kamos napsal,ze je to od nej dost blbe,kdyz se na to jeste ptal,tak mu velkyryse nabidl 20% slevu (jako skoro vsem stavajicim zakaznikum, tzn. i tem,co ten minuly protokol meli uz mnohem delsi dobu)
je to proste dost zvlastni pristup, ale sam nemuzu vyloucit,ze si nejaky protokol koupim zas, protoze na me fungujou
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: pá leden 23, 2015 10:08 pm Předmět: |
|
|
Nevim jaky je clovek, nebo jestli nasel svaty gral cviceni, ale co dovede, jak je komplexni, co zvedne, co predvadi na kruzich, tak to klobouk dolu, to tu asi nesvede nikdo.klobouk dolu
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: so leden 24, 2015 10:57 am Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | Nevim jaky je clovek, nebo jestli nasel svaty gral cviceni, ale co dovede, jak je komplexni, co zvedne, co predvadi na kruzich, tak to klobouk dolu, to tu asi nesvede nikdo.klobouk dolu |
Takových kluků jsou mraky, jen tak neexhibujou na netu. Navíc, třeba na kruzích se jinak blbne prckovi se 70-75kg kg a jinak metrákovýmu chlapovi. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: so leden 24, 2015 12:55 pm Předmět: |
|
|
| Marky V. napsal: | | vlkisekk napsal: | | Nevim jaky je clovek, nebo jestli nasel svaty gral cviceni, ale co dovede, jak je komplexni, co zvedne, co predvadi na kruzich, tak to klobouk dolu, to tu asi nesvede nikdo.klobouk dolu |
Takových kluků jsou mraky, jen tak neexhibujou na netu. Navíc, třeba na kruzích se jinak blbne prckovi se 70-75kg kg a jinak metrákovýmu chlapovi. |
To nevim no, kluci umi paradni veci s vlastni vahou, nebo gymnasti, ale ti zas nezvedaji takove vahy v drepu, mt a podobne. On je hodne komplexni, to se mi libi, u nas nikoho takoveho neznam, mozna ten Adam raw, ten je taky hodne dobry.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|