Treninkova rada

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Treninkova rada  Úvodní stránka -> Trénink -> Treninkova rada
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mablung

PříspěvekZaslal: st srpen 06, 2014 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

L.Černý napsal:
Jeste dotaz dnes jsem odcvicil prvni trenink podle toho a trval jen 45 minut a to jsem do nej jeste zaradil 8 cviku na bricho.
Opravdu teda staci cvicit 3 krat tydne 45 minut nez 4 krat tydne 1 hodinu, aby mi narostli vic svaly?

Pokud jde o čisté cvičení, 3x45 by asi stačilo. Pokud by byl dobře seskládaný trénink a nějak by jsi se s tím nesral. Mě osobně by to nestačilo. Nehledě na to, že je dobré se zahřát a protáhnout.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Irminsul

PříspěvekZaslal: st srpen 06, 2014 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

L.Černý napsal:
Jeste dotaz dnes jsem odcvicil prvni trenink podle toho a trval jen 45 minut a to jsem do nej jeste zaradil 8 cviku na bricho.
Opravdu teda staci cvicit 3 krat tydne 45 minut nez 4 krat tydne 1 hodinu, aby mi narostli vic svaly?

8 cviků na břicho v tréninku je neprostý nesmysl...
Neblbni stejně z toho nebudeš mít břišáky to je o něčem jiném...
L.Černý

PříspěvekZaslal: st srpen 06, 2014 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
L.Černý napsal:

Pokud jde o čisté cvičení, 3x45 by asi stačilo. Pokud by byl dobře seskládaný trénink a nějak by jsi se s tím nesral. Mě osobně by to nestačilo. Nehledě na to, že je dobré se zahřát a protáhnout.

Rozcviceni do toho nepocitam jedna se o ten trenink
6 cviku po 3 seriich takze dohromady jen 18 cviku, ale ten dalsi den ma 8 opakovani a dalsi 15 takze se to asi prodlouzi.
Turakam

PříspěvekZaslal: st srpen 06, 2014 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejaké tie svaly ti narastú po rokoch cvičenia, žiadne zázraky sa naturálne na počkanie nedejú, a brušáky budeš mať len, ak si udržíš nízke percento podkožného tuku.
marek_kokso

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2014 8:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Postnem sem svoj trening z čias, keď som začínal s cvičením. Netvrdím, že ho máš okopírovať, ale ako príklad môže poslúžiť.
Cvičil som 2 dni po sebe - ťažký a ľahký deň, potom 1-2 dni voľno. Z doplnkov som mal gainer po tréningu cca 100g, a 40g proteínu pred spaním, inak len kvalitná strava.
Za pol roka som tak nabral 12 kg s minimom tuku.
Tu je ten tréning (nezahŕňa rozcvičenie), prestávky medzi sériami 2 min.:

1. den
Drepy 5 x 12 op.
Benchpress 5 x 8
Mrtvy tah 5 x 6
Zhyby 4 x maximum.

2. den
Military press 5 x 10
superseria biceps. zdvih s EZ + francuzsky tlak 4 x maximum (cca 8 - 12)
nejaký cvik na brucho 3 x max.
fothee

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2014 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fangorn napsal:
To dáš za deni přes čtvrt kila suplementů, a z toho jednu 90 g dávka proteiňáku? Asi nejlepší rada by pro tebe byla vysadit na čas všechny suplementy a naučit se jíst v dostatečnym množství a kvalitě normální stravu, abys je pak mohl použít tak, jak se mají, tedy jako doplňky. Ládovat to do sebe stylem maximum toho, co je tělo schopno přijmout, je hodně špatně.

Pod tohle se klidne i podepisu.

Podle oka bych rekl ze je tam malo sachru. Zkus si v nejaky kalkulacce spocitat kalorickej prijem / vydej a porovnej to s tim jaky prijem skutecne mas.

Pokud se nechce nic pocitat, pridej jedno cele jidlo denne. Pokud po tydnu nepriberes ani kg, pridej dalsi.
L.Černý

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2014 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To bych do sebe uz nedostal uz takhle mam problemy jist tolik co jim :D
po letech co jsem byl na bramburkach a kole mam problemy prijmout i ty 3 jidla denne +3 mensi.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Treninkova rada Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: