záda lumbarní oblast problém

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - záda lumbarní oblast problém  Úvodní stránka -> Trénink -> záda lumbarní oblast problém
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
SupermanXXX

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2014 6:14 am    Předmět: záda lumbarní oblast problém Odpovědět s citátem

Ahoj,potřeboval bych nutně radu.Oobčas po cvičení dřepů nebo mrtvých tahů mě začnou bolet záda na pravé straně těsně nad hýžděma a celé tělo se mi samo vykloní doleva. Po pár dnech kdy chodím v úklonu a bolestí si nemůžu stoupnout na pravou nohu se to samo srovná. pár měsíců jsem cvičení vynechal a jednou mi záda nastydla a ohla se i z toho nastydnutí nevím co to může způsobovat. začal jsem i strečing kyčlí a od té doby se mi to objevuje méně častěji, od včera to mám ale zase prosím pomoc

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pokedex

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2014 6:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

muze to bejt plotynka zkus jit k doktorovi ? mel jsem taky problem na tomto miste a dostal jsem vlozky a ucim se dobre chodit ale zkus doktora nikdo jinej ti asi nepomuze
Poman

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2014 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak už podle fotky ti asi moc nefunguje břicho.
A tohle může bejt věcí, akutní ústřel spojenej s blokádou někde v SI/LS/THL a svalovej spazmus.

Zvedni zadek a fyzio.
SupermanXXX

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2014 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
Tak už podle fotky ti asi moc nefunguje břicho.
A tohle může bejt věcí, akutní ústřel spojenej s blokádou někde v SI/LS/THL a svalovej spazmus.

Zvedni zadek a fyzio.

mam to bricho vyvalenejsi vic nez obvykle kvuli tomu krivymu postoji :) co znamena zvedni zadek a fyzio?
Cratach

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2014 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To znamena, ze mas jit k odbornikovi - fyzioterapeutovi. Ses krivej jak paragraf uz jenom z fotky, ze nemuzes chodit z blbyho prochladnuti bolesti na jednu nohu strecinkem kycli doma nevyresis.
SupermanXXX

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2014 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok zitra zavolam na fyzio
Arnold Strong

PříspěvekZaslal: pá srpen 08, 2014 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jak jsi dopadnul uz vis co i je?
Arnold Strong

PříspěvekZaslal: pá srpen 08, 2014 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jak jsi dopadnul uz vis co i je?
fisico

PříspěvekZaslal: so srpen 09, 2014 8:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Osobne bych se na posilovani momentalne vykaslal a rovnou zasel k doktorovi. Nejsem si jistej, jestli by ho svalovej smasmus takhle vykroutil.
SupermanXXX

PříspěvekZaslal: po srpen 11, 2014 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj doktor napsal opakovaná lumbalgie,esovitá skolioza páteře, Thomayer 10cm, PV hypertonus ThL páteře, blokáda TL přechodu. Th mobilizace Th L přechodu z recidivující lumbalgie. takže asi ten ústřel jestli jsem to dobře pochopil. jen se na mě z dálky koukl a napsal mi masáže, nechtěl se se mnou moc bavit nechci na doktory nadávat ale ještě se asi zastavím u jiného fyzioterepauta jestli by mi mohl poradit jak tomu předejít. co jsem tan na netu koukal tak držet záda v teple a nedělat špatný pohyby. to je ale hrozně obecný že to mi neřekne kde dělám chybu.
Arnold Strong

PříspěvekZaslal: po srpen 11, 2014 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SupermanXXX napsal:
ahoj doktor napsal opakovaná lumbalgie,esovitá skolioza páteře, Thomayer 10cm, PV hypertonus ThL páteře, blokáda TL přechodu. Th mobilizace Th L přechodu z recidivující lumbalgie. takže asi ten ústřel jestli jsem to dobře pochopil. jen se na mě z dálky koukl a napsal mi masáže, nechtěl se se mnou moc bavit nechci na doktory nadávat ale ještě se asi zastavím u jiného fyzioterepauta jestli by mi mohl poradit jak tomu předejít. co jsem tan na netu koukal tak držet záda v teple a nedělat špatný pohyby. to je ale hrozně obecný že to mi neřekne kde dělám chybu.
je ti jasny ze jsi jsi tohle privodil spatnou technikou drepu a mrtvou chronickym pretezovanim bez zpevneneho svaloveho korzetu bez za fizio at ti udela kineziologicky rozbor
SupermanXXX

PříspěvekZaslal: po srpen 11, 2014 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To nevim ale je to mozny ze sem si to tim zpusobil. Doporucite mi nekoho kdo by mi ten rozbor udelal? A jaky cviky by momohli pomoci? Predpokladam bricho a stabilizacni svaly?

Rychle na stránku:

Přejdi na: