| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
SupermanXXX

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Pokedex
|
Zaslal: čt srpen 07, 2014 6:46 am Předmět: |
|
|
muze to bejt plotynka zkus jit k doktorovi ? mel jsem taky problem na tomto miste a dostal jsem vlozky a ucim se dobre chodit ale zkus doktora nikdo jinej ti asi nepomuze
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: čt srpen 07, 2014 3:17 pm Předmět: |
|
|
Tak už podle fotky ti asi moc nefunguje břicho.
A tohle může bejt věcí, akutní ústřel spojenej s blokádou někde v SI/LS/THL a svalovej spazmus.
Zvedni zadek a fyzio. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
SupermanXXX

|
Zaslal: čt srpen 07, 2014 4:20 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | Tak už podle fotky ti asi moc nefunguje břicho.
A tohle může bejt věcí, akutní ústřel spojenej s blokádou někde v SI/LS/THL a svalovej spazmus.
Zvedni zadek a fyzio. |
mam to bricho vyvalenejsi vic nez obvykle kvuli tomu krivymu postoji :) co znamena zvedni zadek a fyzio?
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: čt srpen 07, 2014 5:30 pm Předmět: |
|
|
To znamena, ze mas jit k odbornikovi - fyzioterapeutovi. Ses krivej jak paragraf uz jenom z fotky, ze nemuzes chodit z blbyho prochladnuti bolesti na jednu nohu strecinkem kycli doma nevyresis. _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
SupermanXXX

|
Zaslal: čt srpen 07, 2014 6:03 pm Předmět: |
|
|
Ok zitra zavolam na fyzio
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: pá srpen 08, 2014 1:13 pm Předmět: |
|
|
tak jak jsi dopadnul uz vis co i je? _________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: pá srpen 08, 2014 1:14 pm Předmět: |
|
|
tak jak jsi dopadnul uz vis co i je? _________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
|
|
| nahoru |
|
 |
fisico
|
Zaslal: so srpen 09, 2014 8:21 am Předmět: |
|
|
Osobne bych se na posilovani momentalne vykaslal a rovnou zasel k doktorovi. Nejsem si jistej, jestli by ho svalovej smasmus takhle vykroutil.
|
|
| nahoru |
|
 |
SupermanXXX

|
Zaslal: po srpen 11, 2014 11:06 am Předmět: |
|
|
ahoj doktor napsal opakovaná lumbalgie,esovitá skolioza páteře, Thomayer 10cm, PV hypertonus ThL páteře, blokáda TL přechodu. Th mobilizace Th L přechodu z recidivující lumbalgie. takže asi ten ústřel jestli jsem to dobře pochopil. jen se na mě z dálky koukl a napsal mi masáže, nechtěl se se mnou moc bavit  nechci na doktory nadávat ale ještě se asi zastavím u jiného fyzioterepauta jestli by mi mohl poradit jak tomu předejít. co jsem tan na netu koukal tak držet záda v teple a nedělat špatný pohyby. to je ale hrozně obecný že to mi neřekne kde dělám chybu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
|
| nahoru |
|
 |
SupermanXXX

|
Zaslal: po srpen 11, 2014 7:47 pm Předmět: |
|
|
To nevim ale je to mozny ze sem si to tim zpusobil. Doporucite mi nekoho kdo by mi ten rozbor udelal? A jaky cviky by momohli pomoci? Predpokladam bricho a stabilizacni svaly?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |