Reg Park’s 5x5 Routine

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Reg Park’s 5x5 Routine  Úvodní stránka -> Trénink -> Reg Park’s 5x5 Routine
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
TTeDy

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2014 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Super, neni na skodu, kdyz na forum o posilovani krome vylevu slaboduchych nacku a nudnyho komentovani politicke situace ve vsech ritich sveta pribude taky neco zajimavyho k treninku .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
krajtamen

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2014 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zajímavá FB alternativa... Asi to zkusím jak dojedu to co teď jedu.
Big Muscle

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2014 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na T-nation je ten trénink trochu jinak http://www.t-nation.com/free_online_article/sports_body_training_performance/reg_parks_5x5_program resp. je tam rozdělený do 3 fází, přičemž 2. a 3. fáze těch cviků má nějak moc.
CharlesWood

PříspěvekZaslal: pá srpen 29, 2014 10:45 am    Předmět: xcvysvx Odpovědět s citátem

Big Muscle napsal:
Na T-nation je ten trénink trochu jinak http://www.t-nation.com/free_online_article/sports_body_training_performance/reg_parks_5x5_program resp. je tam rozdělený do 3 fází, přičemž 2. a 3. fáze těch cviků má nějak moc.

jj na to jsem koukal, ale spis se mi zamlouva tento rozpis jinak tady je kniha Reg Park v pdf. ke stazeni.
http://trainingdimensions.net/tdArticles/Reg%20Park.pdf
nocomply

PříspěvekZaslal: ne březen 01, 2015 5:46 pm    Předmět: dsvdsvsd Odpovědět s citátem

Tenhle trenink se mi docela líbí, až na to, že bych místo Wrist work 2x10 (klopení zápěstí) dal třeba tah s jednoručkou za zády na triceps- 2x10 bych nechal, ten cvik na zápěstí mi příde zbytečný to se zapojuje u většině cviků....ani se mi nechce věřit, že dříve cvičili takto jednoduchy trenink, a kort fullbody....dnes vidim jenom na prsa 30 serii.....

Workout A:
Dřep 5x5
Tlaky JČ na šikmé lavici hlavou nahoru 5x5
Přítahy velké činky v předklonu podhmat nebo nadhmat 5x5
Bicepsový zdvih s VČ 2x10
Francouzský tah s jč za zády 2x10
Břicho 2x12

Workout B:
Přední Dřep 5x5
Benchpress 5x5
Mrtvý tah 5x5
Tlak s VČ za hlavou ve stoje nebo přítahy VČ k bradě 2x10 ikdyž možná bych to dal na 5x5
Krčení zápěstí 2x10
Výpony 2x12

- jo, že by se prostě 3x tydne procvicili prsa, nohy a zada a doplnky z A jeden tyden 2x a druhy jenom 1x
CharlesWood

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 5:52 pm    Předmět: Re: dsvdsvsd Odpovědět s citátem

nocomply napsal:
Tenhle trenink se mi docela líbí, až na to, že bych místo Wrist work 2x10 (klopení zápěstí) dal třeba tah s jednoručkou za zády na triceps- 2x10 bych nechal, ten cvik na zápěstí mi příde zbytečný to se zapojuje u většině cviků....ani se mi nechce věřit, že dříve cvičili takto jednoduchy trenink, a kort fullbody....dnes vidim jenom na prsa 30 serii.....

Workout A:
Dřep 5x5
Tlaky JČ na šikmé lavici hlavou nahoru 5x5
Přítahy velké činky v předklonu podhmat nebo nadhmat 5x5
Bicepsový zdvih s VČ 2x10
Francouzský tah s jč za zády 2x10
Břicho 2x12

Workout B:
Přední Dřep 5x5
Benchpress 5x5
Mrtvý tah 5x5
Tlak s VČ za hlavou ve stoje nebo přítahy VČ k bradě 2x10 ikdyž možná bych to dal na 5x5
Krčení zápěstí 2x10
Výpony 2x12

- jo, že by se prostě 3x tydne procvicili prsa, nohy a zada a doplnky z A jeden tyden 2x a druhy jenom 1x

taky možnost...hm...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Reg Park’s 5x5 Routine Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: